beni her yorumda şaşırtıyorsunuz bu nasıl on yargı. Çevremde sizden çok var zaten. Ben burda istediğimi herhangi bir konuyu yazabilirim sizin okuyunca gerildiginiz konu benim hayatım . Sizin kuzeninz değilim sizin çevrenizdeki inslar farklıdir benim çevrem farklıdır. Bizim burda görücü usulü evlenen de var severek evlenen de var ben bütün herkes zorla evlendiriliyor demedim. Benim hayatımı belliki beğenmediniz yada size çok farklı geldi hiç haber izlemiyorsunuz galiba genç yaşta öldüren kizlar zorla evlendirilen kadınlar. Daha geçen bir kadının boğazını kayınpederi kesmiş düşünce çok canı ve akla uymuyor değil mi ama var böyle hayatlar ve sizin bilmediğiniz çok hayatlar var. Ben sizden bir şey beklemiyorum kesinlikle umrumda bile değilsiniz. Ben istismara ugardigim için evlendim hamile kalmsaydim evlenmezdim çünkü en kötü bana zarar verebilirler di ama hamile kalınca insan korkuyor ne yapacağını şaşırıyor evet ilk o adamın yanına gittim çaresizce ama bana daha iyi olduğunu evlenerisin dediğini sonra annnem babam bana yardımcı olur belki bir yol söylerler sonuçta benden bu kadar nefret etmiyorlar ama beklediğim tepki gelmedi babamdan dayak yedim hemde çok ve evlenene kadar odadan bile çıkarmadılar telefon her şeyimi aldılar. İnsan o piskoliji ve korkuyla ne yapacağını bilmiyor. Direkt dini nikahim kıyıldı sonra resmi nikah kıyıldı ben 18 yaşındaydım evet yaşım büyük durabilir ama şuan ki benle o zamanki ben hiç aynı değiliz o an ne yapacağını bilmiyordum bende istemezdim beni bu durumda bir adamla evlenmeyi istemediğiniz bir adamla aynı yatakta yatmak kolay mi sanıyorsun sunuz .alismayi bekliyor sunuz ama olmuyor zaten hamilelik süreci de yoruyor insanı ve evlendiğin adamı tanımıyor sun hâliyle korkuyorsun çünkü ne yapacağını bilmiyor sun ailenle konuşamıyor sun çünkü onların gözünde düşümüşsun . Neden zorla evlendin denildiğinde cevap vermek kolay mı sanıyorsuniz sadece bu konuyu açmak istemedim çünkü sizin gibi inslar hep kuyruk sallamasydin derler çünkü sizin çevreniz öyle yapmış bende öyle yapmışımdir diye düşünüyorsunuz Dünyada hiç düşünmediginiz şeyler oluyor evet söylediğim şeyler çok kötü ama mecbursun çocuğun var çocuğunun böyle bir sebebeten dolayı olduğunu kimsenin bilemesnini onunda bilmesini istemiyor sunuz çünkü onunda bir kalbi var. Daha çok şey anlatabilecegim ama ne kadar anlatsam da boş çünkü sizin çevrenizde böyle bir şey yokmuş. Burda bir şey yazdım diye bu kadar abaratmaniz çok geriliyor saniz burası size göre bir yer değil evet kimseden bir yardım beklentim yok yardım edin demedim zaten olabilecek şekilde durumu açıklamaya çalıştım ama sizin aklınız erken evlenmeme takılıyor olaya değil insalari anlamaya çalışın. Zaten sileceğim bu bilgilerinde içiniz rahat olsun.aslinda hiç bir şey yazmiyaacktim ama üzülüyor um çevrenizdeki kızlara herkesi bir sanıyorsunuzEe! Burada ne diye konu açıp milleti derdinizle geriyorsunuz?