2008deki sevgilim

turpdomates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
38
30
3
38
2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.

Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.
Benden 3 yaş büyük 35 yaşında .

Ondan çok hoşlanıyorum. Hala çok yakışıklı . Daha da olgunlaşmış .

Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum

Nedir şansım ?

2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.

Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.

Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum

Nedir şansım ?
çoğu erkek sosyal medyasına sevdiği kızı koymuyor, komik duruma düşmede:)

burçlar uyumlu ama ilişki burçların uyumuyla başlayacak kadar basit bir olay değil bence.. şuanda yaşadığınız duygusal boşluktan dolayı eskileri karıştırmayın. bende bir hevesle kalkmıştım bir zamanlar o hataya ama aynı tadı vermiyor emin olun.. her şey zamanında güzel.. olmadıysa olmadı. adam da şaşırır belki popisi de kalkar biraz üzer fln

Çok fena kavga edip ayrılmıştık . Kısa bir süre sonra da başka bir erkek için onu bırakmıstım . Tersler mi acaba ?

Çok fena kavga edip ayrılmıştık . Kısa bir süre sonra da başka bir erkek için onu bırakmıstım . Tersler mi acaba ?
Hayir hayır olur mu hiç 11 sene önce başka irkek için giden sevdicegini görse hemen kollarına atlar. :deli:

Nedir şansım ?
Bakın diğer konunuzla birlikte değerlendiriyorum siz yardım alın. Insanlar salak değil. 11 yıl sonra adama yürümek nedir? "Ben gezdim dolaştım, tamam gel beni al." diye mesaj yazın oldu olacak.

Neden olmasın ? :KK45: Olabilir de olmayabilir de olursa güzel olur olmazsa da nasip değilmiş dersiniz olur biter konuşmaya başlayınca çok bağlanmadan bir de kapana sıkıştırır gibi de sıkıştırmadan oğlanı hafiften eski arkadaş modunda yoklayabilirsin ne olacak ki en azından şansını denemiş olursun :KK16:

Back
X