2008deki sevgilim

Daha öncede sosyal medyada aratmıstım ama bulamamıstım. Affeder mi acaba ? Burçlardan anlayan kim var ?

2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.

Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.
Benden 3 yaş büyük 35 yaşında .

Ondan çok hoşlanıyorum. Hala çok yakışıklı . Daha da olgunlaşmış .

Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum

Nedir şansım ?
Yoluna bak derim. Baktığın fotoğraflarda olgun dursada hala eskisi gibi olmadığı ne malum? Her şey yoluna girdi, konuştuk ettik dersin sonra yine aynı şeyleri yaşayabilirsin. Ha çok istiyorsan elinden geldiğince sor soruştur. Yanlış bir karar verme.

Evet hata yaptım 10 yıl once ama ben sadce sansımı denemek istiyorum. Çünkü o beni çok seviyordu ve masum oldugumu düşünüyordu . Sadece tavsiye istiyorum

Aradan 11 yıl geçmiş adın sanın bile kalmamıştır ne bu heyecan arama boşver gitsin önüne bak konuşsa bile eskisi gibi olabileceğinizi düşünmeyin..
evet ya ne bu heycan belki sevgilisi falan var iyice öğren ona göre adım at atmak istiyorsan bence

Kiz dikkat et benim kurnaz esimde nisanliyken bana ait hic birsey koymamisti ama lafa gelse benim icim can verir ucurumlardan atlar deyyuz.bigunnn hoopppp bey efendnin eski sevgilisinden msj geliyor x merhaba nasilsin hayat nasil gidiyor birgun sevgilini gordum resinler yok ayrildinizmi yazmis. Hemen aldim elime buyur canim nisanlisiyim bana anlat derdini dedim ne anlaticam be dedi beni engelledi.ben seni yine uyarayim babalara gelme 🤣

Back
X