2008deki sevgilim

2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.

Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.
Benden 3 yaş büyük 35 yaşında .

Ondan çok hoşlanıyorum. Hala çok yakışıklı . Daha da olgunlaşmış .

Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum

Nedir şansım ?
Ben olsam "Ne oldu? Başkası seni benim kadar sevemedi mi de geri geldin?" derdim....

Bir de o bahsettiğin sosyal medya hesabı f.... ile başlayan ise (belki yasaktır diye yazmıyorum) o kadar girmiyorum ki artık o programa evli olduğum falan yazmıyor hala. Hatta sanırım kocamla fotom da yok... Hatta ve hatta ilişkisi yok yazıyormuş profilimde şimdi gördüm :KK45:

Yani dikkatli olun...

11 yıl baya uzun bir zaman dilimi hatırlamıyor bile olabilir belki de. Eklediniz sanırım umarım hayal kırıklığı yaşamazsınız.

pof benim 13 sene önceki sevgilim gibisin evlenmiş mutsuzmus bana sarıp duruyor şaka gibi yok yavrum olmazzzzz

Aradan 11 yıl geçmiş o köprünün altından da çok sular geçmiştir emin ol. Kınamak istemiyorum ama hiç mi utanmayacaksınız mesaj atarken ?

Siz aynı durumda olsanız ister miydiniz?
Böyle rahat olduğunuz için sıkıntı olmazdı sanırım

Adını hatırlıyorsa şükret.
Ayrıca terketmişsin, ben olsam kesinlikle dönmem.

Back
X