2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ben yaptrcaktımkı kaleden döndum :roflol: cunku ablamın yengemın sacları sureklı boyanıyo onlara acıyorum resmn azcık akıınca kotu oluyo sonra kaşıntı tabı röflede bunlar olmas ama sacıma asla boya sürmek ıstemıyorum bende sıcak cıkolota rengıne hastayım ya ama herkes boyamı dıo bakalım belkı evlenınce artık şuan ıstemıyorum

yaa bende yaptırmak istiyorum ama nasıl yaptıracığımı bilmiyorum kapalıyım ama olsun röfle bende istiyom yaaaa
canım güzel bi kuaföre gidersen o seni yönlendiriyo zatiiiyerimseniben

aaa bende röfleyi çok severim. platinin bi ton koyusu ve çok sık yaptırıyorum süper oluyo.
kesinlikle kahvekoliğimmm bende bayılıyorumkaydirigubbakcemile5

canım ben öyle sık sık boyamıorum en az 7-8 ay kullanıyorumkaydirigubbakcemile2

oy canom benim Şeniz bakim yaptim canim sariya boya boya iyice maf oldu saclarim :çok üzgünüm: ama bu aralar cok düsünüyorum, söyle güzel bi kizil tonuna mi boyasam.. forumda bi kizin saclarinin resmini gördüm, resmen bayildim.. bende bi kac yil önce kizildim.. kina ile boyuyordum cok güzel oluyordu.. off yaaa

slm kızlarrr ben geldimmm biri saçmı dedi yasakkelime
ilgi alanıma giriyo da sengözlerimebaksanab
kahve ben şimdi yaptırıyosun iyi güzel hoş çok beyeniyoruz da bikaç sene sonra çıkıyo acısı :1no2: ben 6, sınıftan belli saç boyuyorum denemediğim kalmadı hele röfle saç tellerini çok inceltiyo.. çamaşır suyu gibi zaten röfle yaparken üstünüze değerse çamaşır suyu gibi beyazlatıyo yani az yaptırmada fayda var başka şeyler denemeli kaydirigubbakcemile5

yok be canım sık yaptırmak derken, röfleyi sık attırıyorum devamlı boyatmıyorum yani. en son 2 sene önce yaptırdım. salak kuaför platin yapmış. bende hiç sevmem, gittim 3 gün sonra açık kumral yaptırdım, vee saçım yandı. sonra hiç boyamadım, bugünde gidebilirsem saçımı kesitiricem. kendi haline dönecek yani. evlenirken de bi röfle tamamdır, 6 ay kullanırım ben onu.miss gibi.

anam şükredım ben halıme ozmn nan boyanın b si değmedı ama evlenınce belkı ben cıkolata rengıne bayıldım bana gtmez belkı ama aklımda hep kzıl rengıde cok sevrım ablamın saçını ben boyadım kızıla yengemınde sarıya o cıvcıv gıbı olmayı sevyıo delü:roflol:

canımbende kızıl saçı çok severim:asigim:
ama çok bakım istiyo o yüzden cesaret edemiyorum

bende cok düsünüyorum iste bide ben sarisin gelin olmak istiyorum

sariii gelinnnn

böcükkk yapmadigin is yok bakiyomda :roflol:

yapamadığım işlerde var :jeyyar: tabe ıstersen senınkınıde boyayım yakmam merak etme garantı verırım ıtına ıle saç boyanırkaydirigubbakcemile3

hee öyle desenize bende röfle derken uçtummm
benim gibi sapıtmamışsınız ben 2 aya bir saç boyatırımda röfle gölge balyaj bakır ooo
ama son zamanlarda yapmıyorum zaten 1 kez daha yapsam saç kesin kopar

2 ayda 1 mi:1shok: canımmm dikkatli olll saçlar çok yıpranıo.biraz dinlendir aradayerimseniben

hehe

şunu de deniyim,bunu da deniyim diyerek hepsinden yararlandın yani :)

reçete geçmiş olsun canım,hayırlısı olur inş. sen sıkma canınıa.s.

senı gormedım sanma gızlı gızlı ceyıs resımlerı bölumune takılırken yakaladım:dilcikar:

kıslarrr en güzeli benimkiyle böcügün kii
saclarımızı boya degmemiş cok dogal ve kendi renkleri ne güzell

kıslarrr en güzeli benimkiyle böcügün kii
saclarımızı boya degmemiş cok dogal ve kendi renkleri ne güzell

şu anda benim saçımda dooopdoğal tamammıııı:dilcikar:
kestirdim bugün, içim gitti valla yerdeki saçlara bakınca.
ama senelerdir kendi saçımı unutmuşum yani,
liseden beri boyattığıma göre,11 senedir ilk kez doğal saçımı gördüm.kaydirigubbakcemile2

yerım senın havanıŞeniz allahtan hıc boya değmemış 11 yıldr ılk kez görmuşun sacını be:roflol: ayy benımkıne boyanın b sı değmedı ayol:dilcikar:
zatı resımlerımde boy boy vardr saçım

HEhe hava atmayin gizlar benim sacim daha hiccccc boya degmedi:dilcikar:
en dogal benimkisi -tatlicadiarzu- :roflol:

ay neyse bosverin saci,
kizlar bugun ilk is günümde psIkyatrideeeeeeeee :lepi:
süperdi ya güzeldi,
cok piskopat insanlar var, bi adam hemsireye saldiriyodu vurcakti, son anda tuttular.:1shok:
cok degisik hikayeleri olan insanlar var, gercekten ilgincfisfisfis, cok asiri yorucu degil güzel yani begendim :1rolleyes:

nan bir kazaya gurban gitme kendine sahip olll sakın gözetlee nolur nolmazzz
yorucu olmaması güzel işteee sevindim senin adına cnm begenmişsin belli
hayırlı olsun darısı bana olur inş bende güzel bir iş bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…