Kızlar 2 kere yazmışım kusura bakmayın site hata verdi ondan böyle oldu.
Sağol canım darısı başına kaydirigubbakcemile2 gerçektende süper geçti... :asigim:
sengözlerimebaksanabKızlar ben geldim artık nişanlı bi bayanım kaydirigubbakcemile2 cuma akşamı nişanımız yapıldı.Süper bi geceydi 1 dk oturmadım yerime hep oynadım sositososito özel albüm yapıcam bohça resimlerimi haberiniz olsunnn :icecream:
Kız ben bişeylermi kaçırdım Serkana ne oldu?
.
Kısmet belli olmaz inşallah olur bişeyler hayırlısıysa tabi... Allah gönlüne göre birini versin canım a.s.
nanınanııııııı nanııııı açılın ben geldı çarpmayn kaçın
GAF cok beğendım nan hayrlısı olsun darısı basıma kızlar haftasonu tactan nevresım aldım ıkı dene 4 tanede ozdılek havluayy bı koca eksık :jeyyar:
gunaydıınnn kız delüü:roflol:nevresımlerını gordum tatlım superler bende fıncan takımıyla havlu aldım.sen alırsında ben alamazmıyım yaa:sm_cool:
fıncanlarım ceyız bolumunde gıı.ordan bak hele.nasılda orta yerınden catleycenn.kaydirigubbakcemile3hem gocayıda ceyızıde alıp bızdn once gıdıverırsın bellımı olur bunaniknanikalırsn tabı ayy yarın gelıyo nevresımler catlada patla kaydirigubbakcemile3
goca mı bulur bende goca cokta alan yok :roflol: ıstemem suan kendımı ceyıs almaya odakladım gocaneyım düşünmuyom artık evde kalınca ceyısle yatarık :jeyyar:
senınkılerde hayrlı olsun hanı resım yok mu
fıncanlarım ceyız bolumunde gıı.ordan bak hele.nasılda orta yerınden catleycenn.kaydirigubbakcemile3hem gocayıda ceyızıde alıp bızdn once gıdıverırsın bellımı olur bunaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?