2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

abooooooooo alaman damadimiz mi oluyo............
baska sehir miCADIARZU
dun bir ,bugun 2 baska sehirlere gidiyo,,,,,,,,,,,,bacim alamanyada otel yokmu:roflol:

yok giz ne alman damadi takiliom öle :1rolleyes:

giz ne oteli ? fisfisfis
sabah gidip aksam döncez iste, bi klinigi ziyaret edicekmisiz, göstercekler hani, toplantinin bi parcasi buCADIARZU

yok giz ne alman damadi takiliom öle :1rolleyes:

giz ne oteli ? fisfisfis
sabah gidip aksam döncez iste, bi klinigi ziyaret edicekmisiz, göstercekler hani, toplantinin bi parcasi buCADIARZU

nan,seni tufaya getirip kapatacaklar oraya,:1shok:baska turlu zapdedemiyolar ya seni,boyle oyuna getiriyolar isteyerimsenibensazanim benim:mymeka:

o alamanda bunlarin isbirlikcisi,sana cikista bu hareketi cekerlerse sasmalülülülülülü

Günaydın kızlarrrrr nerelerdesinizzhihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilesırnaşık şeyŞenizlülülülülülülaelaelaelaelae:icecream::1hug:a.s.:dance: çok şımarık gördüm kendimiiii

Kızlar ben geldim çok uzak kaldım nasılsınız bakalım yeni katılanlar hoşgelmişler aramıza a.s.

Ah canım benim ya neden küstün yanlış hatırlamıyosam senin nişanın olacaktı dimi bayramda ertelendimi

Sağol canım benim geldi pazar günü bizede geldi kavuştuk çok şükür allah sabır versin sana canım askerlik geçirdik bizde azda olsa anlarım seni:çok üzgünüm:

Kizlar nerdesiniz.. beni de verdiler.. cok üzgünüm cok cok..tuhaf bi duygu ne desem bilmiyorum

Canım benim gözünaydın allah tamamına erdirsin çook sevindim canıım anneler babalar ağlayınca insan ayrılmak istemiyo benimde annem ağlamıştı babamı hayatımda ilk kez ağlarken görmüştüm çok üzülmüştüm pişman olmuştum senin gibi ama geçiyo inan ahh ahh bi anda aklıma geldi yaşadıklarım nasıl ayrılcaz biz ailelerimizden ya bunu düşününce bazen vazgeçiyom valla :a015:

ayfa hadı hayrlısı bende pek bı maynak gordum senıkaydirigubbakcemile3
sultan nan türklere gıran mı gırdı nan ne almanı pekı ya şu bı mesele var ya hanı ya fazlalık o nolcek:roflol: asıl o sorun
GAFım h geldın cnm benıma.s.
ayy bende bugun sıkıldım nedensem

ha elıs sultan o kadar guzel olamaz bencede velved hemen demıs beklıyok nolsun nan az beklen nolcek:jeyyar:

Desemde bekliyom demesemde bekliyom valla:roflol::roflol:
Benim kısmetime düşende beklemek..........:1rolleyes:

Heeee aynen öyle valla bu hafta böyle geçecek sanırımlaelaelaelaelaeartık katlanırsınız bana değil mi?

Canim benim Hosgeldinnnn :sm_cool:Şeniz evet bende bunu cok düsünüyorum, ayrilamam ki ben senağlama ya bu ne ya, hem sevdiginle olmak istiyorsun hemde annenle, cok deliyim cok senağlama

Canim benim Hosgeldinnnn :sm_cool:Şeniz evet bende bunu cok düsünüyorum, ayrilamam ki ben senağlama ya bu ne ya, hem sevdiginle olmak istiyorsun hemde annenle, cok deliyim cok senağlama

bendede var o yaaaaaaaaaaaaa senağlama
hem annemden ayrılmak istemiyom hemde yıdoma kavusmak istiyom :çok üzgünüm:

Heeee aynen öyle valla bu hafta böyle geçecek sanırımlaelaelaelaelaeartık katlanırsınız bana değil mi?

başka çaresı varsa sölen
velved bı tek ölumde beklemıyon o beklenmedık anda gelıyo senağlamatıpkı barışım gıbı ayy gene aklıma geldı cnm senağlama
herseyde beklıyon maaş al bekle emeklı sıra bekle para yatr bekle ohoo say say bıtmez :1closedeyes:

ben annemden vazgecmem ama evlenmek daha ağır basıyo hayrsız bı evlat mıym neyımkaydirigubbakcemile3 hem askımlan evlenırsem ohh annecıme cok yakın olcam sorun olmas :ecrin_bebek
:

Dogru diyon kıssssssss ölüm ani gelir beklenmedik
hayırsız evlat nolcek :mymeka:
kıss sen anana yaklascan diye seviniyonda ondan :tomato:

Dogru diyon kıssssssss ölüm ani gelir beklenmedik
hayırsız evlat nolcek :mymeka:
kıss sen anana yaklascan diye seviniyonda ondan :tomato:

nan bı annem var zatısenağlamabıde babamsenağlama
kuzucklarım beım ya keske kendıme aıt bı pc olsada sızlerle hep beraber olsam du bu akşam anneme bı dıyem ne dıycek:uhm:
ayy aşkım bı sürü msjlar yazmış:asigim: hem forma hemde cebıme ohh:1rolleyes: ama affetmem da beklesın:dilcikar:

ayrı kaldınız ya kıs özlemiştirrrrrrrrrsositososito
kıymete bindin azcık daha naza cek sen:roflol::roflol:

hem ağlar hem gideriz napalım yerimseniben
GAF cım zaten ota b.ka ertelenmesi yüzünden kavga etmiştik. şimdilik sorun yok gibi bakalım nolacak:1no2:

Kız yinemi küstün süründürüyon cocuğu sen ahh böcük ah ne çekti bu cocuk senden klava:

hem ağlar hem gideriz napalım yerimseniben
GAF cım zaten ota b.ka ertelenmesi yüzünden kavga etmiştik. şimdilik sorun yok gibi bakalım nolacak:1no2:

Canım benim sıkma canını hayırlısıysa olsun hep öyle dua et :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…