- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın kıslarrrrrrrrrrrr.........:lepi:
böcügüm ölctür cnm bir bak ihmal etme kansızlıkmı var yoksa nan sendeyerimseniben
sultan ve alman erkekler gibi bir konu acılcak yakında:roflol::roflol:
kahvemde yakında almancayı sökcek inş sultan ve recetem sayesinde:jeyyar:
kahveme gecmış olsun bu arada
velved hergun pekmez içiyom nan ama çok üşüyom bu yıl olabılrde daha cok dıkkat etcem kendıme bıde sbh bı kız bayıldı tamda merdıvenlerde yakaladım ucuyodu ben olmasam vallaılkyardımcı dıplomam olduğu için mudahale ettım ben cok dayanıklıyım öluye yaralıya yanı:1closedeyes:
heee kıs bak kendine birazzz:teselli:
ohhh ne güzel ilkyardım böcük sositososito
canımsınnnnnnn a.s.
sunı solunumu muthıs yaparım bılesın:jeyyar:
ısaura h geldın demekkı bızm ıcn gelmedın baksana be yaa yorum ypmaya gelmşın:dilcikar: burdada böcuk var bı bkım dıyen yk
edda bence evde olmasın yemeklıde olmasın ben kendımden bılıymsenağlama 750ytl tutmustum buı cafe ama aydınlatma mekan harıka hatta kuaforden cıkarken senı kameraya cekmeye baslıyolar yıycek ıcecek 6katlı pasta dahıl ama kısmet olmadısenağlama neysem
ısaura ben esnlerde bılıyom ama sana uzak kalmazsa bu dedım yer harıka
kız 1 dkk .. sen bekardırn ne zaman nişanlandınn.. ya kusuruma bakma sen nişanlandın ayrıldınmı yoksa.. ?? :uhm: ya kafam karıştı uguz böcüğümm kısacıktan anlatırmısınnn
sapıkım kaydirigubbakcemile3
niye özellikle suni solunumu diyon nan naniknanik......sırnaşık şey
aynen öle sözlumden ayrıldım senağlama neysem konuyu acmayak fazla olur mu cnm sorunlar oldu ayrıldık sonra aılem onu ıstemedı o cok özur dıledı kapıda yattı ama ya o ya bız dedıler bende aılem dedım sonrada bıkac kez gızlı gorustuk hatta ona dedım eskıden nekadr serbestık sımdık gızlı gızlı bulusuyok bu kadar özet yeter mı 12 subat 2005te tanıstık 12subat 2008de sözlendık 1temmusda ayrıldıksenağlama
çok onemlıde o bakımdan :mymeka: hemen yanlış anlama kalp masajıda super yaparım kaydirigubbakcemile2
ısaura tmm cnm dıyemde ben sen bılen b.koyde ekonomık bulamazsan bana gel
kizlar bugun felix´le tanistim
bizim yan bölümde calisiyor
cok tatliiiiiiiiiiiiii
ama ona asik olmadim mauahah
almanlara bakmammmmmmm
bugün de felix ha kafamçokkarıştıkizlar bugun felix´le tanistim
bizim yan bölümde calisiyor
cok tatliiiiiiiiiiiiii
ama ona asik olmadim mauahah
almanlara bakmammmmmmm
seni seviyorum kız.ya ben dün ne dedim allahin askina ne dedim, sen daha kimlerle tanisacaksin aha bak
yarabbim sen bunu kabuklulardan koru:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?