2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

İnşallah kavuşacağız az kaldı ama babam nişan falan istemiyor henüz gıcık oldum yaaakötükedihüso kış gelmişmiş birşey olmazmış baharda olcakmış ne olursa hemde daha araştıracakmış aşkımcımı neymiş neyin neseymiş offf offffff ama olsun 2,5 yıldır bekliyorum birazcık daha sıkarım dişimi:asigim::asigim:

Kızlar benimde canım sıkılıyor gün geçmek bilmiyor daha mesai bitimine 4 saat var yaaaa nasıl geçecek bu saatler bişeyler yapmamız lazımmkafamçokkarıştı

ellam sız ıyı msınız uyy:roflol: bı laf yazdım maşallah nere cektınız ha
kahvemı kutluyom cok zekıŞeniz
cnm cıkılıyo demek cnm sıkılıyo demek ıngılızceden hiç çakmıyon velved sende:roflol:

c harfı s dıye okunur :roflol:

baban haklı nan bekle bahrda yapın nışanı bence kesın kanımca öle yanı:1closedeyes:sımdık yollar kapalı yağmur vardı derler gelmezler elbısen kırlenır resım çekınmeye cıkınca dısarı ohoo daha sayım mıkaydirigubbakcemile3
ohh ben 7de cıkıyom sen gene 1 saat önce cıkıyon:mymeka:

slm kizlar ben geldimmmmmmm Şeniz
nörüyonuz neydiyonuz bakiyim ?

ben isten geldim, sonrada yemek yedim, simdi oturuyom gicimin üstüne ohh beee :roflol:

ay kizlar bugun isyerinde neler oldu neler ,
okadar bi kosturmaca olduki
bugun bütün hastalar dellendi, inaninki dellendiler.

alarm filan caldi 2 kere,
alarm tusuna basildi zaman, hangi bölümün alarma bastigi ortaya cikiyor, orda görünüyor, sonra hemen oraya kosmalari lazim bütün hemsirelerin , cünkü alarma basildigi zaman, bir hemsirenin basi dertte demek, yada bi hasta dellendi demek iste.
o yüzden bütün hemsireler falan oraya kostu, ben gitmedim ilk, kapilari tutmakla filan ilgilendim.
sonra ögrendimki, bi hasta hemsireyi dövmüs. kafamçokkarıştı en asagi katta..

sonrada 2 ci alarm caldi, tam yanimizda.
yine bi hasta dellendi,
ondada hemen kosup o baglamali yatagi götürdüler.
ama sonra kadin sakinlesti, onuda götürdüler sonra
ayy neler oluyor neler
sonra bi adam vardi, oda cok tatli,zayif kücük yasli bisey.
herseyden korkuyor, beni gördümmü bile tipis tipis kaciyor hemen.
bugun onu götürdüler en asagi kata
(bu arada , en asagi kat yani bölüm, durumlari en kötü olan hastalarin, yani onlar bagli falan)

adamin durumu kötülesmis diye yazik onu asagiya götürmek istiyolardi, asansörün önünde bekliyorlar, o ve 4 hemsire.
adam yazik kacmaya calisiyor, geri geri gitmeye calisiyor, bi üzüldümmmmmmmmmm bi üzüldüm anlatamam, okadar tatliydiki, kimseye zarari filan yok :çok üzgünüm:

iste bugunumde böyle kosturmacayla ve alarmlarla gecti arkadaslar fisfisfis

gunaydın nan kımsecıkler yok gene
sabhtan berı sağlık ocağına gıdıyom ama sıra ılerlemıyo bı turlu gelmedı bende ıkı kez ındım cıktım ama hala ılaclarımı alamadım hasta deılım ama halam ıcın kullandım ılacı almam lazım:jeyyar:
sultan bı alarmda sana çalsa ne ıyı olurdelikafadulden

iyi ozaman kizlar az degiliz =)

ya yarin 16 tane erkek misafir gelcek, babamin kankalari
tatli bisiler yapmam lazim ayollllllllllllllll

bende geldim açılın leyynnkaydirigubbakcemile2
babanın kankalarına mı göz diktin şimdide sultan, oğulllarıyla beraber mi geliyolar:roflol:

iyi ozaman kizlar az degiliz =)

ya yarin 16 tane erkek misafir gelcek, babamin kankalari
tatli bisiler yapmam lazim ayollllllllllllllll

tatlı mı ı yapta bızde yıyekcokacimcoook uy gene acıktımcokacimcoook
16 tane nan belkı oğullarına beğenen olur senı hadı ıyısın:jeyyar:

bı pasta yapıverde goster hamaratlıgını sultan gacıcokacimcoook
16erkegede bı tane pastada yetmezkı anacım ıkı uc katlı yapsan ancak yeterkaydirigubbakcemile3

evet kizlar 1 pasta yetmez, bi pasta bide tatli yapcam revani herhal fisfisfis

yok kizlar ne begenmesi ne oglu,
bosverin gecti benden inanki
bende yok okadar sans.

evet kizlar 1 pasta yetmez, bi pasta bide tatli yapcam revani herhal fisfisfis

yok kizlar ne begenmesi ne oglu,
bosverin gecti benden inanki
bende yok okadar sans.

pudıng al altına bızkuvı dız alsana pasta yanınada revanı hatta hazrlarıda guzel oluyo yarım saatte 16 kişilik tatlılar bunlrdelikafadulden
aman çirkın şansı versın rabbım öle deme-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…