2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Kızlarr ben gidiyorum hepinize iyi tatiller dua edin benim için bi aksilik olmasın belki abartıyorumdur ama gerçekten çok heyecanlıyım ilk defa göreceğim annesini bakalım beni beğenecek milaelaelaelaelae amann beğenmezse beğenmesin beni beğenen beğenmiş kaydirigubbakcemile3hadi görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla geçireyim şu haftasonunu

nan kımseler yok gene neysem herkes tatılde herhal bende arkdasımdayım sıze bı bakım dedım dun arcelığe uğradım beyaz esyalrım ıcın koca yok ama olsun alam dedım 2800ytl dedıler bulasık mk.camasr mak ve mıkrodalga bunun üçü.tabı haftaya babamla annemle gtcem hem ındırım hemde yaında setustunu hedıye alcam kesın n oranın muduru babamın arkdası çunku:jeyyar: ohhh

bacim lütfen get su ceyiz haberlerini ceyiz topigine yaz
biktim zaten senin ceyizinden
:roflol::roflol::roflol:

ay insan buakdar ceyiz almazki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:, hem o dedigin beyaz esyalari erkek tarafi alir :dilcikar:
ay ben ceyizsiz evlencem inanki sacma geliyor artik bana :1rolleyes:

ay neyse gizlar nörüyonuz iyimisiniz
ben iyim havalanindan geldim,
bide agac aldik onu dikdik eve, noel kutlicaz ya delikafadulden (dermisimmm tövbe tövbe )

yarin saat aksam 10 a kadar calisiyom pöffffffffff :a015:

selam kızlar bayadır bu topiğe gelemedim

bi halinizi hatrınızı sorayım dedim:jeyyar:

nassınız bakim iyi misiniz dipçik gibi misiniz:roflol:

ayy askerimle konuştum çok mutluyum çok

çal dj çal:teytey:delikafadulden:sm_cool:

hakkaten böcüm abartma ya o dediklerini erkek tarafı alır. sen kafanı bu kadar yorma. alacağına para biriktir, Allah korusun evlenemezsen modası geçer. hem de garanti süresini boşuna geçirmiş oluyosun.

ya senin de mi 13üydü ne güzel canım ya
RABBİM ayırmasın bir ömür boyu mutlu olun inşallah canım
hayırlı uğurlu olsun
sağol tatlım düğün yaza mı senin de....:1hug:

saol bitanem sen de inşallah :1hug:
düğün bu yaz mayısın 24unde inşallah
senin ki ne zaman canım

gunaydın kızlar
bugun üstume gelmen moral 0 zatı dun yenıldık
of poff afra tafra
nan bızde onları kız alır her yerın ayrı bı adetı var nede olsa bızde erkek yemek odası buzdolabı tv halılar perdeler altınlar derken bunları yapar
kızda yatak odası dedım beyaz esyalar falan :1closedeyes: para bırıktıremem neden mı hayatımda tam para bırıktrme moduna gectım hep elımden bı bahane ıle alındı en son ablama hacız geldı gıttı 4bın ytl o bakımdan ustune su içtım ondan once abım evlendı gene tukendı yanı bana yalan gelıyo bankalarada asla guvenmıyom suanda bankada az bıraz param var 4 bılesık aldım sımdıde takstlen beyazesyamı alcam:1closedeyes: ne modası gecer nede garantısı cunku tanıdık olduğu için kurulduğu anda grantı baslatcm

sende haklısın böcükk buda bir nevi yatırım sositososito
para biriktirmek sana iyi gelmemiş anacım :teselli:
sen böyle degerlendirrrr paranıı iyi yapıyonyerimseniben

böcük ozaman sen baya milyardersin, yani bukadar cok alabildigine göre, baya iyi kazaniyosun demek. CADIARZU
bahsettigine göre sanirim 3 milyar en az kazaniyon dimi:1rolleyes:
neyse ya

kizlar hic vaktm yok :1no2:. ben simdi hemen hazirlancam ise gitcem,
recetem ve kahvekoligim aksama görüsürk asklarim öptüm sizi Şeniz

Kızlar merhaba nasılsınız ben çok iyiyimm:)
Dün herşey çok güzeldi beklediğimden çok daha iyi geçti çok mutluyum çooookkhihoyyyt:sm_cool:

3 mılyar mı :roflol: ben buna gıcımlarn gulerım anacım kız ben o 3bın ytl anca 2025te alırım herhal suankı maasım .... ytl:1closedeyes:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba nasılsınız ben çok iyiyimm:)
Dün herşey çok güzeldi beklediğimden çok daha iyi geçti çok mutluyum çooookkhihoyyyt:sm_cool:

ılk başta su ruh halını bı değiş bakım mutlu yap asık yap ama sıcak yapma nankötükedihüso anlat sımdı kaynananla nasıl gectı zmn:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…