• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

nisanyagmuru canim meslegin ne senin? gülsüm iismini duyunca heycanlandim bi an, cok sevdigim bi arkadasimi ariyorum 2 yildir ama bulamiyorum.. o da izmirde allahim nolur o sen ol nolurrrrr :Saruboceq::Saruboceq:

ben haberleşme memurluğunda çalışıyorum cnm 1,5 yıldır. bilgisayar prog. bölüm bitirdim. senin arkdş ne okudu ne iş yapıyo.çok varda tanıdığım adaşım.

ben haberleşme memurluğunda çalışıyorum cnm 1,5 yıldır. bilgisayar prog. bölüm bitirdim. senin arkdş ne okudu ne iş yapıyo.çok varda tanıdığım adaşım.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

kendisi hemsire, bi kac sene önce antalyada yasadi.. aslen erzincanli. cok özledim senağlama

yok kahvem alınmaz bize dimi,kahvem yerimseniben . aksine ben çekiştireceğime o bana yakınıyo.ben yok olurmu öle şey.öle demek istememiştir yanlışlık olmuştur falan diye savunmya geçiyorum.annesine oğlunu savunuyorm oğluna annesini.-tatlicadiarzu- arada kalacam diye korkuyorm.kaydirigubbakcemile3 görümcemde ara tatile geldi.üniv tatile girdi.haftasonu bahanelen gidip görsemmi diyom.napsamkine.CADIARZU

yok kız alınmam alınmam. ben zaten makaraya sardım artık olayı. Allah dağına göre kar yağdırırmış ya ben güçlü bi kadınımsengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3 kahvem, şu kolye bir elime geçsin, önce dişleyeceğim, sonra sizin söyledikleriniz canlanacak gözümde, ona göre anlık bir karar vereceğim zaten kaydirigubbakcemile3

biz konuştuk da, seni seviyorum diyerek kapattık :utangac:

wooww seni seviyorum diye telefon kapatılırsa bu çift yeniden birleşir. dimiiiiiii?

Hacer seni cadi seni demedim mi sana bu is olacak diye, cok nazlisin sende kizzzz (bizim orda giiiii derler kaydirigubbakcemile3) :jeyyar:

inş.bigün karşılaşırsınız canım.bnmde çok arkdşm var görüşemediğim.özellikle üniv arkdşlarım.ah ah:delphin:

naber cadolozlar :jeyyar:
giz hcr oldu bu is barisionuz siz Şeniz
benim yine morelim bozuk aman öf neyse görüsmek üzre gizlar :a015:

Isyeri cok morelimi bozuyor kizlar, ordan cikicam, yerimi degistirin dedim , cok uzak gidemiyom bikac dakka gec kaliyom dedim, onada patron razi gelmiyor napcam dedim.
staj yerimin patronuna danistim yani o pedagog.
dediki sirf bi yer kaldi, oda buraya cok uzak degil ama, kanser hastalarin yeri, yani hepsi ölümle pencelesiyor. bende onu yapabilirmiyim bilmiyorum, ama o uzak hastaneden bu ay kesinilkle cikicam. cok caresizim napicam bennnnnn

ya suraya öliyim kaliyim yani bisey düsünmek zorunda olmiyim, of ya beceriksizim hic bisey beceremiyom

Isyeri cok morelimi bozuyor kizlar, ordan cikicam, yerimi degistirin dedim , cok uzak gidemiyom bikac dakka gec kaliyom dedim, onada patron razi gelmiyor napcam dedim.
dediki sirf bi yer kaldi, oda buraya cok uzak degil ama, kanser hastalarin yeri, yani hepsi ölümle pencelesiyor. bende onu yapabilirmiyim bilmiyorum, ama o uzak hastaneden bu ay kesinilkle cikicam. cok caresizim napicam bennnnnn

ya suraya öliyim kaliyim yani bisey düsünmek zorunda olmiyim, of ya beceriksizim hic bisey beceremiyom

ay bitanem benim öyle söyleme yaa, ne beceriksizliği sen her şeyi uygun yapmak için çabalıyorsun, ama karşındaki insanlar çok anlayışsız :kızgın:
Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım, vardır her şeyde bir hayır :teselli:

ben sana kurban olurum bacim:teselli:

cok üzüldüm, o kadar cok istiyordun ki, o kadar hevesliydin ki.. simdi de böyle yapmalari hic hos degil... bu insanlarda hic mi vicdan yok allahim yarabbim :1no2:
ben senin yerinde olsam.. kanser bölümünde hic calisamazdim senağlama
zaten sulu gözlüyüm, biri aglasa üzülse dökülü veri göz yaslarim senağlama
bu konuda biraz soguk kanli olmak gerekiyor sanirim, hani distan ilgileneceksin ama icine, yüregine kadar girmesine izin vermeyeceksin..ve ben bunu hic beceremezdim :çok üzgünüm:
Cok zor gülüm, iyi düsün tasin derim, sen benden farklisindir, az cok seni taniyorum Şeniz

hayirlisi ne ise o olsun gülüm, allahim sana bir daha böyle bir sey yasatmasin :Saruboceq:

ağzını hayra aç tatlım, ne demek o.
benim fikrim evde oturmaktansa orda çalış, ara vermemiş olursun daha iyi bi yer çıkarsa geçersin. sizin sistemi bilmiyorum ama.

Back
X