• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Allah kolaylık versin böcüğüm
ay ben kötüyüm bugün kalbim yine çok hızlı atıyor bayılacak gibiyim
ilacımı aldım ama iyi gelir inşallah..

o mektubu bulup copy paste yapmak lazım aslında. ne gülmüştük be :roflol:

canımsın benim yaa Şeniz

sultan nerelerde ki uyanamadı heralde pofurrrrrr:delphin:

bencede uyuyordur gece kusumuz :jeyyar: rüyasinda kim gibiler kimileri görüyordur simdi :jeyyar:

bunu okuduktan sonra kesin; yok sabah uyandim alman programlarini izledim diyecek :roflol:

kahvem benim kalbimde ritim bozukluğu çıktı, 1 haftadır ilaç kullanıyorum ondan kötüyüm dedim.
Böcüğüm sağol be, düşene bir tekme de sen vur senağlama

kahvem benim kalbimde ritim bozukluğu çıktı, 1 haftadır ilaç kullanıyorum ondan kötüyüm dedim.

ben sana kurban olurum :teselli::teselli:

gecmis olsun bitanem :çok üzgünüm:Şeniz

ne desem ki :çok üzgünüm:

canım benim Allah şifa versin, ilaçlarını ve kontrollerini aksatma olur mu. böcük öyle demek istememiştir.

bencede uyuyordur gece kusumuz :jeyyar: rüyasinda kim gibiler kimileri görüyordur simdi :jeyyar:

bunu okuduktan sonra kesin; yok sabah uyandim alman programlarini izledim diyecek :roflol:

kesin öyle diyecek kesinn.

hahaha mikroplar, siz yataginizda horul horul horuldanirken, ben sabahin 4 ünde kalkip ise gittim bügün akiLLilar,
nerde o günler lan, öglen kalkip sonrada aksama kadar alman programlari izleyip (cokda enteresandi haa ), sonrada aksam ancak internete ugriyabilmek, tabi disari cikmiyosam.
simdi kicimi kasicak vaktim yok :S

Back
X