• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Selam şekerler..
Valla ben bir kez yazabildim bidahada yazamadım topiğe şakkıdı
Neyse geldim tekrar.
Velved arkadaşım hayırlı olsun inşallah..Darısı başıma şekerim..

Son düzenleme:
aman ben hıc cıkamam belkı senın gene bı sansın vardır yenı takvıme duzenleme gelırse ama benım yok

Selam şekerler..
Valla ben bir kez yazabildim bidahada yazamadım topiğe şakkıdı
Neyse geldim tekrar.
Velved arkadaşım hayırlı olsun inşallah..Darısı başıma şekerim..
Bende bu gidişle 32 Aralıkta görücüye çıkarımsenağlama

tşkler cnm hayırlısı olur inş kısmet:Saruboceq:
darısı seninde basına inş:1hug:

velved sana inanmıyorumm :çok üzgünüm:
(anladın sen )

inan cnm inan sen hersey cokk gercekkkkkkkkşutarafagitti
hayırlısı olsun inş :asigim:

ben çok çıktım :dilcikar: sımdık dınlenmedeyım hepsını yedeklerde oynatıyom

böcük umudunu yitirme hiç ummadıgın anda birden hersey olup bitiyo cnm şutarafagitti
sen bile şaşıp kalıyosun noluyo diye hızına :utangac:
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş hepimizi mutlu etsin:nazar:

velvedım ben sana ınandım guvendım bırak senı ıstemeyı bak kısmetın acıldı doğrusuda buydu sen kım ne derse desın en doğrusunu yaparsın evlenen sensın kımse senın hayatına karısamaz hayrlı olsun deer mutluluk dılemek düşer gerısını salla gtsın yas tutmakla yıllarını harcama

Hepimiz için hayırlısı canım..Kısmet bu işler..
Allah gönlümüze göre versin yeterkiiikaydirigubbakcemile5

benım askım var bak avatarımda :asigim: hem ben sıramı saldım sıra sızde suan ceyıs için harıl harıl çalısıyomsırnaşık şey

bende allah nasip ederse 2009 sonunda görücüye çıkıcam hadi bakalım hayırlısı şimdiden çook heyecanlıyım...

bende allah nasip ederse 2009 sonunda görücüye çıkıcam hadi bakalım hayırlısı şimdiden çook heyecanlıyım...

h geldına.s. hayrlısı olsun ınş

velvedım boyuna calısıp alıyom annemler gtseler ev bana kalsa daha cok alcam aslında ama sımdık eve aldıklarımı koyamıyom annem kızıy :roflol:

sultan off konya nirdesin cnm sen naptın iş durumunu noldu gelince sen bir yazz hele bu mesajı görürsen egerrrrr..........

Back
X