• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

velved'cim hayirli olsun... zaten daha öncede biliyordum dimi :))

Gafffff sen nerelerdeydin yaaaaa:çok üzgünüm:hihoyyythihoyyyt

Valla canım işler çok yoğundu giremedim bi süre sonra hızınıza yetişemedim koptum gittim öylehoş şimdide okuyabilmiş değilim hepsini kaydirigubbakcemile2 ama olsun yazıyım dedima.s.

günaydınlar:kahve:
GAFım h geldın nerdesın nan barı onu deseydın özet gececek onemlı bısey yok
velvedı verdık say sultanın kardeşı gıttı sultan kaldı evde ama olur mu kuzenı varmış enıste beyın sultanada onu yapcakmış
sultan her gun gelır ayy cok yorgunum uykum var yazar ve gıder:roflol: başka bısey yok
Kız geldim artık burdayım iş yerinde yasak iş harici siteler akşamları girebilicem artık napalım bunada şükür özledim valla senağlama özet için sağol cnm benim nasıl gidiyo neler yaptın ben yokken sevgulunle :mymeka:

velvedim canım benim okudum hayırlısı inşallah ....
ben giremiyorum pc bozuk ve işe başladım hiç giremiyyorum...
k.i.b.
a.s.

günaydınlar:kahve:
GAFım h geldın nerdesın nan barı onu deseydın özet gececek onemlı bısey yok
velvedı verdık say sultanın kardeşı gıttı sultan kaldı evde ama olur mu kuzenı varmış enıste beyın sultanada onu yapcakmış
sultan her gun gelır ayy cok yorgunum uykum var yazar ve gıder:roflol: başka bısey yok

hahahhaahhaha :roflol::roflol: nan manyak, ne evde kalacam, birgün kismet bizide bulur insallah, hayirlisiyla.
hem napim cok yorulyom anca onu yazip cikiom bugunde öle yapcam :1rolleyes:

günaydın hoşşikler!

n1p5l5.jpg

ayyyyyyyyyy resme bak süperrrrrrrrr :roflol::roflol:

,
sultan off konya nirdesin cnm sen naptın iş durumunu noldu gelince sen bir yazz hele bu mesajı görürsen egerrrrr..........

canim burdayim geldim,
cok yoruluyorum be gülüm saat 3 de kalkiyorum, hazirlan cik, yürü et, 1 bucuk saatte variyom isyerine ancak, yetisebilmek icin gecenin yarisi kalkiyorum.
cok yoruluyorum ama 2 gündür melek kesildi patron, noluyor anlamiyorum.
para da lazim
cikmicam galiba ama belli degil yinede, cok zor dayaniyorum cünkü benneyaptımki

hahahhaahhaha :roflol::roflol: nan manyak, ne evde kalacam, birgün kismet bizide bulur insallah, hayirlisiyla.
hem napim cok yorulyom anca onu yazip cikiom bugunde öle yapcam :1rolleyes:

ayyyyyyyyyy resme bak süperrrrrrrrr :roflol::roflol:

,

canim burdayim geldim,
cok yoruluyorum be gülüm saat 3 de kalkiyorum, hazirlan cik, yürü et, 1 bucuk saatte variyom isyerine ancak, yetisebilmek icin gecenin yarisi kalkiyorum.
para da lazim

resmi senin için koydum gadasını aldığım. nirdesin sen hoşşik merak ediyoruz bak. gel de geyik yapalım zabbaha gadder.

laa velved masallah ne bu hız nan hemen bana kuzen mı kardes mı neyse ondan bul anlastık senlen
tmyy sankı gtcende sen benım nışanıma gel gelmesende altınımı yolla yeter
gunyadın mı kahve aksam oldu tembel gelın kalk(kaynana smıley):roflol:

yollarım bi çeyrek altın:lepi: biliyosun krizdeyiz en küçüğünü alabilirim ancak ama kargo senden:roflol::)))))

gunaydın kızlar
tmyy cnm saolsun balım kargo az tutar keske kargo parasını ben versem herkes altın yollasa :roflol:
sultan nan gece 3ten mı bahsedıyon sen vayy anasına bee çalışkan kız senı ınş ıslerın duzelr anacım iş bulmadanda cıkma
gaf nan benım sevgulum yok velved kuzenını ayarlıycak enıste beyın yada kardesını

,
canim burdayim geldim,
para da lazim

oyyyy kıyamam yoruyolar seni ya:teselli:
dayan biraz güzelim evetŞeniz
velvedim canım benim okudum hayırlısı inşallah ....
ben giremiyorum pc bozuk ve işe başladım hiç giremiyyorum...
k.i.b.
a.s.

amin kankam inşallah :Saruboceq:
biliyorum senii tmm anladım ben onu güzelim:1hug:

hb cnm recetem muckss Şeniz
evet yaa bende kıyamam cok yoruluyo
nasılsın sultanım

günaydın kızlar.:dance:
hayırlı cumalar:Saruboceq:
iyi çalışmalar:kahve:
iyi günler, yüzlere gülücük,yüreklere mutluluk dolsun :1hug:
bu gün cuma, haftanın son günü olması sebebiyle ayrıca bi mutluluk var bende.:sm_cool:
sizler nasılsınız, keyifler nasıl bakalım..yerimsenibenyerimseniben

gunaydınlarr
bugun cuma ama yarında çalıştım için dertlıyım benım ıcn fark etmıyo bısey ama yarın bol bool gezıp para harcıycamdelikafadulden

Back
X