2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gunaydınlar
hcr sakın acma cnm ınsanlar orda senın durumunu deıl mantığnı yuruterek cvp verıyo bu senın kafanın daha cok karısmasına sebp olur en ıyısı cok sevdığın bıryle paylaş ozelden akıl al mesela benle:roflol: tabı bu şakaydı abla olarak gorduğun yada cok sevdığın bıryle konus ama once ona guven

hacer bence en çok beni seviyo bana güveniyo. hacerim hemen msn veriyorum sana :roflol:

herkese günaydın bacılar

laa kahve ne ettın laa öle benı reklam edıyon kız gelsınde fıkrımı yazım engın bılgılerımle donatım onu:roflol: hcr benı bılıyon cnm aman kahvemden uzak dur

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

çok duygulandım kız senağlama
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun melek annenin senağlama

Amin canım. Hayatın tek gerçeği bu olsa gerek..
Ölüm heryerde.Her evde..
Evli olup anneleri ile diyaloğu olan birbirine destek çıkan bayanları görünce çok kıskanıyorumsenağlama

iyi günler herkese
ben çok kötüyüm, hem de çok kötüyüm senağlama
gece 4e kadar ders çalıştım, yetiştirmem gereken bir ödev var yarına
saat 2.30- 3'e kadar erkek arkadaşım da msn.de durdu, neymiş aklı bende kalıyormuş
en sonunda yat da ben de rahat edeyim dedim, kızdım çünkü ben orda ödevle cebelleşiyorum, o bana msn.den bir şeyler yazıp duruyor :bbo:
neyse yattı, ben de ödevimin birazını hallettim.
dün sabah 6da kalktığım için doktora gideceğim diye, acaip uykusuzdum, daha kötü olmadan yatayım dedim. yatarken telefonuma bir baktım 4dakika önce aramış beni.
haydaa dedim bu saate kadar uyumadı mı bu, aradım, aşkım hayatım canım cicim falan filan
ben de o kadar yorgunum, o kadar stresliyim, o kadar uykuluyum ki, ona dedim ya bırakalım şimdi aşkı meşki bir kenara, yatalım hemen olmaz mı dedim.
demez olaydım, hemen bozuldu ve yaklaşık yarım saat afra tafra kavga gürültü
gecenin saat 4ü, ben uykusuzluktan ölüyorum, ödevim var, uyku muyku kalmadı o kavgada tabi
dedim sen yat, benim uykum kaçtı, bari ben ders çalışayım
yok anam yok, tutturdu hadi yat,benim hatrım varsa yat, Allah'ım deli olacağım ya
ay sinirden ağlamaya başladım, çok kızdım ya benim işim gücüm var o bana neler diyor
deli oldum ya deliii
ya annemler uyumasa basacaktım çığlığı o kadar kızgınım ya
ben ağlıyorum, o bana diyor ki uyuyacaksın dimi :bbo:
tamam dedim ya tamam kapat artık Allah aşkına yeter
yaa öyle mi dedi, bu kadar mı dokundu söylediğim bir laf, ben kırılamam mı falan filan
ya dedim Allah aşkına kavga edecek halde değilim
uyuyacaksın tamam mı, söz mü diyip durdu
tamam dedim bir uyuyacağım, bir daha da uyanmayacağım kapat artık telefonu ya yeter
kızdı, tamam kapat o zaman dedi
zaten sinirimden ağlıyorum
kapattım telefonu yüzüne, telefonumu da kapattım
kalbim kötü zaten strese gelmiyor, ağladıkça daha kötü oldum, yine nefes alamamaya başladım
elim kolum titredi, babamları uyandırmak istemedim o halde korkarlar diye
ya ben bıktım ya, sağlığım kötü biliyor, stresliyim biliyor, dersim var onun telaşındayım biliyor, regl olacağım sinirlerim tepemde biliyor neden yapıyor bunu bana ya neden
ben her tartışmamızda böyle kalp sorunları mı yaşayacağım ya
sabahtan beri elim ayağım tutmuyor, kalbimin çarpıntısından bir şey yapamıyorum bayılacak gibiyim
ya bıktım kızlar vallahi çok bunaldım
dokunsanız ağlayacağım ama işte annecim babacım üzülmesin diye saklıyorum her duygumu
oooooooooooooooooooooooof offfffffffffff senağlama

açmadım ki telefonumu
açmayacağım da, açarsam anında arayacak
annemin babamın yanında bağır çağır konuşacağım
herkes işe burnunu sokacak
ay zaten kötüyüm daha fazla uğraşamam

dalarım ben buna yaaaaa Allah'ım şu mübarek saatte ezan okunuyorken sabır ver bana ya hasbinallahhhhhhhhhhhhhhh

aradı beyfendi şimdi
nasılsın
napıyorsun
naptın
gece kaçta yattın
derse başlayacak mısın
evet başlayacağım
tamam ben sonra ararım seni
görüşürüz
görüşürüz
ve telefon kapanır

Allahımmmmmmm sabır ver bana nolurr Çok üzgünüm çoook

hcrm kıyamam sana.bile bile nsl üstüne gelirki senin.çok üzüldüm inş yapmaz bida,anlar hatasınıda.biliyorum konuşmak kolay burdan ama sende kndni üzme takma kafana sakin olmaya çalış. daha sakin yaklaşmaya çalış.

hcr laa sakın ol bacım takma bu kadar bak aramış sormuş kendını kasma cok sinirlı gordum bugun senı

ben sana kurban olurum kimsenin seni böyle üzmeye hakki yok kötükedihüsoklava:

hcr affetcen mı
affetme saa kolye alsn öle affet:roflol:
uyy ben geldım yoruldum amme

haa dımek o eksık laa bekle belkım alır haa
beğenmezsen baa salıver
eskıden benımde vardı söz yüzüğünu fırlatrken onuda fırlatmışım nerde acep oysa 3 yıl hıç çıkarmamıştım allam sen sabır ver hayrlısını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…