• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gunaydınlar
recetem balım nasılsın
anladım dun sana top gelmış ınş bıseyın yoktr gecmıs olsun

Hey gizlar ben geldim, naparsiniz bakalim :1rolleyes:
bugun neler oldu bilemessiniz
seminar vardi ya bütün hafta (toplanti) martinle pek ilgilenmedik.
bugun biraz gec kaldim, ve birtek yer kalmisti (sandalyede) oda martinin yanindaydi delikafadulden
oturdum yanina, bide bi adam vardi, bize rahatlamayi anlatti, nasil rahatlariz stresten uzaklasiriz falan filan.
sonrada bi partner secin birbirinize dedi.
biraz durduk durduk etrafima bakindim, sonra martin dedi biz olalimmi
olur dedim :roflol::roflol:
sonra karsima oturmak zorundaydii bide yaklasmak zorundaydi, epey yakilasti ama :roflol::roflol:
gözlerimizin icine bakcaz falan, lan bu nasil terapiyse, dedim hay ben bu terapistinnnnnn :1shok:
sonra terapinin bi kisminda, ellerimizi tutmak zorundaydik oda en komigiydi hahahah
yazik o bana bakiyo, ben ona, sonra o pek cesaret edemeyince ben tutuverdim nöreyimmmmmm :1rolleyes: :roflol:
ay komik bi gündü yaa :jeyyar:

Hey gizlar ben geldim, naparsiniz bakalim :1rolleyes:
bugun neler oldu bilemessiniz
seminar vardi ya bütün hafta (toplanti) martinle pek ilgilenmedik.
bugun biraz gec kaldim, ve birtek yer kalmisti (sandalyede) oda martinin yanindaydi delikafadulden
oturdum yanina, bide bi adam vardi, bize rahatlamayi anlatti, nasil rahatlariz stresten uzaklasiriz falan filan.
sonrada bi partner secin birbirinize dedi.
biraz durduk durduk etrafima bakindim, sonra martin dedi biz olalimmi
olur dedim :roflol::roflol:
sonra karsima oturmak zorundaydii bide yaklasmak zorundaydi, epey yakilasti ama :roflol::roflol:
gözlerimizin icine bakcaz falan, lan bu nasil terapiyse, dedim hay ben bu terapistinnnnnn :1shok:
sonra terapinin bi kisminda, ellerimizi tutmak zorundaydik oda en komigiydi hahahah
yazik o bana bakiyo, ben ona, sonra o pek cesaret edemeyince ben tutuverdim nöreyimmmmmm :1rolleyes: :roflol:
ay komik bi gündü yaa :jeyyar:

Muradina erdin mi :jeyyar:

HAYIRLI CUMALAR.. CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN İNŞAALLAH..

"SEVMEK SEVİLENE YAPILAN EN BÜYÜK DUADIR; YAĞMUR TOPRAĞIN GÜNEŞ GECENİN DUASIDIR. BİZİM DUAMIZ SEVDİKLERİMİZİN HEP MUTLU OLMASIDIR. aynı dua içerisinde bir ömür boyu huzurlu olmak hep duamız olsun.."
AMİN

Back
X