- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muradina erdin mi :jeyyar:
selam canikim naber Şeniz
aşka geldim seni sormayı unuttum :asigim:
sen nasılsın bitanem benimm Şeniz
nabersiniz kizlaaaaaar
hacercim cok iyim cok sükür saol canim :)
nan recetemle kahvem uyuyor herhal hala, uyumayin galkin ülennnnnnn,
ben sabahtan beri valla, ilk yardim kursundaydim, burda ehliyet yapmak icin , ilk yardim kursu yapmak sart. yini geldim eve :)
kıss kahvenin bugün nişanı varrrrr
neslinin bugün sözü varrrr
recetem nerde bilmiyom onu şutarafagitti
bugün topikteki kısların mutlu günü yaa ne güzel a.s. :enbuyukkk:
ayyy dogru ya nan bugun kahvenin nisani var, aman yarebbim, cok heycanliyimmmmmmmm :1shok::1shok::1shok: delikafadulden
ay neler olcak acaba, insallah hersey güzel olur, bi aksilik cikmaz insallah :Saruboceq:
recetemde yasta herhal, sevgülü kahvesi nisanlaniyor ya baskasiyla :jeyyar::jeyyar:
:roflol:
ayyy dogru ya nan bugun kahvenin nisani var, aman yarebbim, cok heycanliyimmmmmmmm :1shok::1shok::1shok: delikafadulden
ay neler olcak acaba, insallah hersey güzel olur, bi aksilik cikmaz insallah :Saruboceq:
recetemde yasta herhal, sevgülü kahvesi nisanlaniyor ya baskasiyla :jeyyar::jeyyar:
:roflol:
pissssssssssssssss emineeeeeeeedelikafadulden
ben kahvemi cok merak ediyorum sultan, acaba o yapmak istedigini yapti mi sence :jeyyar: ay öldüm gülmekten :roflol:
ulan sayende bütün topic eminenin kim oldugunu ögrendi artikkkkkkkk kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sapiksin gizim sapikkkkkkkkkk hahahahaha :roflol::roflol::roflol:
hadi kahvem go go go go delikafadulden
sende beni kizdirma delikafadulden soyadini da dagitirim delikafadulden
sapik degilim millet sapik bisi sancak beeee :1no2:
oysa taktikler vermistim ona :jeyyar:
Cok pis sapik bi konusma mi oldu ne, ama vallah sapik degilllll:1no2: