• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

bende tebrık edıyorum ayy cnmbenım sevgım bın kat arttı aslanım benım devos fatıhım

selam canikim naber Şeniz

süperim kuzu süper aşkımla aşk tazeliyoruz maşallah diyin :utangac:
2 gün önce çok dersim vardı, bilgisayardaki notları yazmam gerekiyordu, aşkım da akşam geldi bana okudu bilgisayardakileri, o okudu ben yazdım :utangac:
dün de hastaydım üşüttüm biraz, aşkımla konuştuk, bir şeyler yer misin dedi,
ben de istemiyor canım üsteleme yemeyeceğim dedim
aradan 10 dk geçmedi kapı çaldı, aşkım geldiii :utangac:
çorba yapmaya gelmiş bana :utangac:
oy yerim yaaaaaaaa :asigim:

nabersiniz kizlaaaaaar
hacercim cok iyim cok sükür saol canim :)

nan recetemle kahvem uyuyor herhal hala, uyumayin galkin ülennnnnnn,
ben sabahtan beri valla, ilk yardim kursundaydim, burda ehliyet yapmak icin , ilk yardim kursu yapmak sart. yini geldim eve :)

nabersiniz kizlaaaaaar
hacercim cok iyim cok sükür saol canim :)

nan recetemle kahvem uyuyor herhal hala, uyumayin galkin ülennnnnnn,
ben sabahtan beri valla, ilk yardim kursundaydim, burda ehliyet yapmak icin , ilk yardim kursu yapmak sart. yini geldim eve :)

kıss kahvenin bugün nişanı varrrrr:nazar:
neslinin bugün sözü varrrr:nazar:
recetem nerde bilmiyom onu şutarafagitti
bugün topikteki kısların mutlu günü yaa ne güzel a.s. :enbuyukkk:

kıss kahvenin bugün nişanı varrrrr:nazar:
neslinin bugün sözü varrrr:nazar:
recetem nerde bilmiyom onu şutarafagitti
bugün topikteki kısların mutlu günü yaa ne güzel a.s. :enbuyukkk:

ayyy dogru ya nan bugun kahvenin nisani var, aman yarebbim, cok heycanliyimmmmmmmm :1shok::1shok::1shok: delikafadulden
ay neler olcak acaba, insallah hersey güzel olur, bi aksilik cikmaz insallah :Saruboceq:

recetemde yasta herhal, sevgülü kahvesi nisanlaniyor ya baskasiyla :jeyyar::jeyyar:
:roflol:

ayyy dogru ya nan bugun kahvenin nisani var, aman yarebbim, cok heycanliyimmmmmmmm :1shok::1shok::1shok: delikafadulden
ay neler olcak acaba, insallah hersey güzel olur, bi aksilik cikmaz insallah :Saruboceq:

recetemde yasta herhal, sevgülü kahvesi nisanlaniyor ya baskasiyla :jeyyar::jeyyar:

evet yaaaa inşallah hersey gönüllerince olurrr cok güzel bir gün gecirirlerrr :teytey:
kahvemde neslimde hayırlısı güzellerime Şeniz
Darısıda tüm bekarlara isteyen herkese olsun inş :Saruboceq:
Allah utandırmasın bir ömür mutlu etsin hepimizi inş kıslarrr....:nazar: a.s.

pissssssssssssssss emineeeeeeeedelikafadulden

ben kahvemi cok merak ediyorum sultan, acaba o yapmak istedigini yapti mi sence :jeyyar: ay öldüm gülmekten :roflol:

pissssssssssssssss emineeeeeeeedelikafadulden

ben kahvemi cok merak ediyorum sultan, acaba o yapmak istedigini yapti mi sence :jeyyar: ay öldüm gülmekten :roflol:

ulan sayende bütün topic eminenin kim oldugunu ögrendi artikkkkkkkk kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

sapiksin gizim sapikkkkkkkkkk hahahahaha :roflol::roflol::roflol:

hadi kahvem go go go go delikafadulden

ulan sayende bütün topic eminenin kim oldugunu ögrendi artikkkkkkkk kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

sapiksin gizim sapikkkkkkkkkk hahahahaha :roflol::roflol::roflol:

hadi kahvem go go go go delikafadulden

sende beni kizdirma delikafadulden soyadini da dagitirim delikafadulden

sapik degilim millet sapik bisi sancak beeee :1no2:

oysa taktikler vermistim ona :jeyyar:

Cok pis sapik bi konusma mi oldu ne, ama vallah sapik degilllll:1no2:

Back
X