• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

herkesin 27-28 e kadar yolu varr ben şahsen hesaplarıma göre 23 yasında anca üniversiteden mezun olcam :çok üzgünüm:
ozamana kadar sizin yavularınız bilem olur..:CüvCüv::CüvCüv:

beni çizmek öyle kolay değildir...şakkıdı

bak yaa nasılda cvp verıyoo dil pabuç kadrnaniknanik sus bakem abla ne derse odur ayy ben hala acım bu arada yaww 1 saat kaldı paydosa ama bende pıl btmek uzere bıde ev uzak 1 saate yol cokacimcoook

Ay kıyamam nasıl dayanıyon kız benim daha 2 saatim var ya geçmiyo zaman offff :çok üzgünüm:

yaramı deşme bacı ahh zengın goca ahh nerdesın gayrı bul benı dayncak takatım galmadı kaydirigubbakcemile3:çok üzgünüm:

benden baslayak benım bı askım var 7 haftadr ıns 2009 nışanımız ve düğünumuz olur bıras zor gıbı bu arada ben cok kararsızım aılemde baskasını ıstıyo napcam bılmem oncekı tercıhı ben yaptım ve sözlendım ama hataymıs aılem ole dıo neyse sımdık ne yapsam bılemedım aılemın dedığıne gtsem bı suc gtmesem ıkı ayy kafam karısık benı gecelım en ıyısı ben hakkımı kullandım söz nedr nışan nedr bılıym

aşk molası verdim kendime biraz :))))))
bekleyin beni dönecem
özle beni böcügüm

Back
X