• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

canım öncelikle tebrik ederim seni..Şeniz
uzaktan bile böyle güzelse yakından nasıldır acaba..
Allah bol bol mutluluk versin ..
Güzelliğin bi resimle sınırlı kalmasın inşallah canım..:asigim:

Sağol canım bana kalsa bütün resimleri sererim ama naparsın kıskanç bir nişanlı yasakkelime

Evet kizlar nihayetinde geldim
yav 30 sayfa geyik yapmissiniz napiyim okuyim diye anca yazabildim böcük hanim
evet mutlulukrecetemin söyledigi gibi iyice geyige dönmüs
tabiki sakalascaz güzel seyler konuscaz gülcez eglencez ama asil konumuzuda unutmiyalim. CADIARZU
sonra konum kapansin istemiyorum :1closedeyes:
Bu arada ben en kücügünüzdüm ve sivrisineginizdim :dilcikar:
öylede kaliciiiiiiiiiiiiim iste :dilcikar:
Receteyle Gayfe ye duyrulur :mymeka:

canımmm benimm sen sivrisineğimizsin tamam, ortalığı da yine sen karıştır ama nüfus cizdanına göre fairylike en güççüğümüz.
evet fazla geyiğe sardık kızlar konumuz kapanmasın o kadar emek verdik kaç aydır dikkat edelim lütfen hepimiz.

harika görünüyorsun canim :1hug:
elbisen muhtesem :asigim:
cepken filan cok güzel oturmus
makyajinda güzele benziyor :jeyyar:
masallah canimmmm :nazar:

ona cepken denmez süper cahıl bolero denir. hakkaten GAF cım daha önce söylemiştim ama çok güzelsin ve çok yakışıyorsunuz. :1hug:

Kızlar bakııın nişan fotom stüdyo çekimleride çıksın onlarıda koyucam
:teytey:

tütütütü maaşallah canımmm.Allahım nazarlardan korusun:nazar::nazar:
Rabbim tamamına erdirsin.Düğün fotolarınıda görelim inşallahh:icecream:

canımmm benimm sen sivrisineğimizsin tamam, ortalığı da yine sen karıştır ama nüfus cizdanına göre fairylike en güççüğümüz.
evet fazla geyiğe sardık kızlar konumuz kapanmasın o kadar emek verdik kaç aydır dikkat edelim lütfen hepimiz.

ona cepken denmez süper cahıl bolero denir. hakkaten GAF cım daha önce söylemiştim ama çok güzelsin ve çok yakışıyorsunuz. :1hug:

Sağol canım teşekkür ederim a.s.

tütütütü maaşallah canımmm.Allahım nazarlardan korusun:nazar::nazar:
Rabbim tamamına erdirsin.Düğün fotolarınıda görelim inşallahh:icecream:

Aminnnnn canım inşallahhhhh sizinde nişan fotolarınızı görelim inşaallaaahhh :Saruboceq:

Allah özelini güzelini yazsın anlımızaaa :dance: :teytey:

hahaha evet canim amin aminnnn :roflol: :Saruboceq:

ama galiba ozaman :

yan yan yan yanmam lazim fisfisfis
daha yol almam lazim CADIARZU
kendimden caymam lazim :1shok:
zor.. :delphin: :1closedeyes:

:roflol:

offf kızlarr bi 10 sayfa daha atmışsınızz hadi hayırlısıı hehe....!!! Yah ben hala gelin adayı bulamadım oınu bırak aday adayı dahi bulamadımm....:(:):(

offf kızlarr bi 10 sayfa daha atmışsınızz hadi hayırlısıı hehe....!!! Yah ben hala gelin adayı bulamadım oınu bırak aday adayı dahi bulamadımm....:(:):(

valla bacim bulalim dicem ama :1hug:
bu sanalda olcak gibi degil fisfisfis
en iyisi etrafindan aramali kaydirigubbakcemile2

Yahhh varyaa işin acı tarafı çocuğun kısmetinee çanakkale kızlarıı hep full açık yah ozaten illa kapalı olacak diye düşüncesi yok ama etik açıdan uygun şahıs yok yahh :) bu arada buda işin şakası netten olcak iş diil yahhh bi dizide vardıya gazeteye ilan veriyolardı bende diyim afyonlu boyu posu huyu suyu yerinde heh......

gızlarr cok begendim ben bu nişanlıgı yahuu..
üstü açık ama sultancıgımın dediği gibi kaftanla kahvekolikcigimin dediği gibi boleroyla süpper olur cok begendimkaydirigubbakcemile3
vallahi nişanlıgımı bu tarz bişey olsun isterim begendim yani..sengözlerimebaksanab

68096923so5er8.jpg

w356.png

gızlarr cok begendim ben bu nişanlıgı yahuu..
üstü açık ama sultancıgımın dediği gibi kaftanla kahvekolikcigimin dediği gibi boleroyla süpper olur cok begendimkaydirigubbakcemile3
vallahi nişanlıgımı bu tarz bişey olsun isterim begendim yani..sengözlerimebaksanab

68096923so5er8.jpg

w356.png

Kız kaftan değil sultan cepken dedi :roflol:
A-)KAFTAN
B-)CEPKEN
C-)BOLERO :roflol: :roflol:

Back
X