evet 3 hafta var ama içimde kötü birşey olacak gibi bi his var sanki bi aksilik çıkacak((
hiçbir hazırlık yok bende o güne dair napmalıyımda bilmiyom sanki normal birgün gelecekler ne giycem napacam onu bile düşünmedimmm... istedikleri akşam yüzük takılacakmı acaba ?? yoksa nişandamı yakılacak biliyomusunuz kızlarrr :uhm:
bizde artik bekliyoruz biri gelsede su kizi istese bizde kurtulsak -tatlicadiarzu-
ama kim ister bu uykucuyu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende bir günde hazırlanmıştım. temizlik pasta ve kıyafetim.. benim durumum farklıydı gerçi babam gelecekleri sabaha kadar istemedi hiç. kıyafetini ve makyajını abartma, ne günlük ne de abartı giyin ortasını bul. sizde adeti bilemem ama bizde bir istemeyle yüzük takılmaz. onaylanacağı zaman tekrar istenir, kız babası hayırlı olsun der eller öpülür kararlaştırılmışsa yüzük öyle takılır. aranızda mesafe var mı peki?
kızlarrr ben geldimm
uzun zamandır aranızda yoktum.ama bu süre zarfında sevgilim izmire geldi beraberdik çok güzel zamanlar geçirdik Rabbimin izniyle zor günleri geride bıraktık.kaydirigubbakcemile2
sizler naptınız yaa konu almış başını gitmiş.ben pek bi uzak kaldımsenağlamasenağlama
canım ne güzel bi haber bu böyle yaaa:dance::dance:bi hafta sonra ben sözleniyommmm :))
evet canım maaşallah çok şükürki iyi
sende mi kavuşanlardansın bende geçen hafta beraberdim aşkımla. sağlık durumu iyi değil mi? yok konu pek almadı başını aslında durgunluk yaşıyoruz. haftaya reçetem sözleniyor inşaallah, 3 hafta sonrada edda. onlar hareket katacaklar hihhi.
mesafe derken canım ??
onlar geldiler kadınlar bizdende annemler kadınlar gitti tanışma merasimleri tamam şimdi isteme olacak işte sonra aileler nezaman kararlaştırırsa nişan olur ama nasıl olcak söz nasıl olacak istemem nasıl olcak hiçbi fikrim yok.. biz 7. senemize girdik baya uzun zaman oldu ailesiyle bu zamana kadar samimi olmadım istemedim şimdi ise annesiyl arada görüşüyom onlar beni baya benimsemiş durumdalar aileler memnun birbirlerinden kadınlar ama erkekler ilk defa görüşecekler şutarafagitti ay inşallah güzel olur herşeyyy canım yaa
canım hiç telaş etmea.s
mesafe derken canım ??
onlar geldiler kadınlar bizdende annemler kadınlar gitti tanışma merasimleri tamam şimdi isteme olacak işte sonra aileler nezaman kararlaştırırsa nişan olur ama nasıl olcak söz nasıl olacak istemem nasıl olcak hiçbi fikrim yok.. biz 7. senemize girdik baya uzun zaman oldu ailesiyle bu zamana kadar samimi olmadım istemedim şimdi ise annesiyl arada görüşüyom onlar beni baya benimsemiş durumdalar aileler memnun birbirlerinden kadınlar ama erkekler ilk defa görüşecekler şutarafagitti ay inşallah güzel olur herşeyyy canım yaa
mesafe derken uzak memlekette misiniz diyecektim ki değilmişsiniz. söz takılıp takılmayacağı zaten önceden konuşulur sen tasa etme. evet çok heyecanlı bi durum biliyorum ama tadını çıkarmaya bak. önceden tanışılmış zaten ilk görüşme değil üstelik 7 senelik bir zaman geçirilmiş. erkekler pek sorun yaşamaz merak etme yerimseniben
canım hiç telaş etmea.s
Rabbim koymuştur bi yoluna hayırlısıyla.güzel telaşlar bunlar tadını çıkarmaya bakyerimseniben
9 günlük bayram tatilinde canım bi aksilik çıkmaz Allah izin verirse:)))
ya seniiii
bende bisi yok :icecream:
bende bişi yok diyenden korkacaksın sen bizide gelir geçersin işte buraya yazıyoummmm
bende bişi yok diyenden korkacaksın sen bizide gelir geçersin işte buraya yazıyoummmm
kurban olurum ben sana ya, canimsin cok tesekkür ederim gülüm Şenizevet canım maaşallah çok şükürki iyi:Saruboceq:Rabbim nazarlardan korusunn
mutluluk reçetemi okudum şimdi çok sevindim yaaa.o kadar emek verdiki aşkı için en iyisini hak ediyo canım benim:1hug:
edda'yada hayırlısı olsun inşallahh.darısı bizlerin başınaaa:Saruboceq:a.s.
nerde o günler(dermisim):roflol:
ben evde kaldim kizim :mymeka:
tursumu guracaz yakinda:roflol:
sende benim canımsınnnŞenizŞenizkurban olurum ben sana ya, canimsin cok tesekkür ederim gülüm Şeniz
bu arada hosgeldin, özledik seni
Şenizsende benim canımsınnnŞenizŞeniz
bende sizlerin sohbetini özlemişim canlarr:lepi:
Şeniz
sende bir yenilik var mi canim?? bilirsin merak ederiz :jeyyar::jeyyar:B]
bizde şimdilik herhangi bir atak yok canım a.s
birbirimizden ayrı geçirdiğimiz zor günlerin acıısını çıkartmaya çalışıyoruz:asigim:
ağustosta nişan yapmayı planlıyorduk ama sağlık problemi araya girdi bide erkek arkadaşımın babasını kaybettiksenağlama
1 yılı yeni bitirdik.hayırlısı olsun diyorum hakkımızda.çok heveslendik olmadı.vakti zamanı gelince olur inşallah.:Saruboceq:
canımıniçi buraya geldiğinde konuyu açtı:icecream:
bu yaz kardeşleriyle ve kardeşlerinin eşleriyle tanışmıştık aşkımın.sağolsunlar beni müstakbel kayınvalideme bayaaa bi övmüşler.:icecream:
annesinin bizim hakkımızda sürekli konuştuğunu ve bu yaz mutlaka bişeyler yapmak istediğini söylemiş canımın annesi.hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?