bizde şimdilik herhangi bir atak yok canım a.s
birbirimizden ayrı geçirdiğimiz zor günlerin acıısını çıkartmaya çalışıyoruz:asigim:
ağustosta nişan yapmayı planlıyorduk ama sağlık problemi araya girdi bide erkek arkadaşımın babasını kaybettiksenağlama
1 yılı yeni bitirdik.hayırlısı olsun diyorum hakkımızda.çok heveslendik olmadı.vakti zamanı gelince olur inşallah.:Saruboceq:
canımıniçi buraya geldiğinde konuyu açtı:icecream:
bu yaz kardeşleriyle ve kardeşlerinin eşleriyle tanışmıştık aşkımın.sağolsunlar beni müstakbel kayınvalideme bayaaa bi övmüşler.:icecream:
annesinin bizim hakkımızda sürekli konuştuğunu ve bu yaz mutlaka bişeyler yapmak istediğini söylemiş canımın annesi.hayırlısı bakalım
ben geldımmmmmmm naparsınız bakemm
ceyıs resımlerımıde koydumm ohh ustumden yuk kalktıı
hoşgeldin böcüm. mapusluk bitmiş gözün aydın. bakarız çeyizlerine :roflol:
grip olmusum, ses mes bisi kalmadi :çok üzgünüm: yarin kim ise gidecek :çok üzgünüm:hepınız saolun bacılarr
mutluluğum sen hasta mısn nan nen varr :1closedeyes:
ayy sızden uzakkene kendımı alısverıse verdımm aman bıda uzak kalmayım cunkum cepte paralar suyunu cektı:roflol:
grip olmusum, ses mes bisi kalmadi :çok üzgünüm: yarin kim ise gidecek :çok üzgünüm:
sümüklü böcek oldum ben :bbo:
ben geldımmmmmmm naparsınız bakemm
ceyıs resımlerımıde koydumm ohh ustumden yuk kalktıı
hoşgeldin böcükk:1hug:
hayırdır nolduda banlandın canooo:1ninca:
sağolasın canım benimmmŞenizEvet canim dogru anlatmistin, hatirladim simdi.. senağlama Bak kaynana da seni simdiden sevdi hersey güzel olacak insallah canim.. Cok sevindim sizin icin, hayirlisi ne ise o olsun, mutlulugu hak ediyorsunuz siz Şeniz
Bu arada EFSANE geri döndü hosgeldin böcügümmm Şeniz
sağolasın cancağızım:1hug:Herseyin bir vakti zamanı var işte kısmet cnm :1hug:
Dilber hala diyo yaaa ''terazi var tartı var herseyin bir vakti var'' a.s
aynen dogru valla hayırlısı olsun cnm hakkında inş:Saruboceq:
geçmiş olsun canımbenimmm.:1hug:grip olmusum, ses mes bisi kalmadi :çok üzgünüm: yarin kim ise gidecek :çok üzgünüm:
sümüklü böcek oldum ben :bbo:
sagol gülüm, almanyada havalar adami hasta ediyor zaten bi günes yüzü göremedik... Özledim antalyami, vallah aglayacagim :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamageçmiş olsun canımbenimmm.:1hug:
dikkat et kendineyerimseniben
sende hoşgeldin sultanım:icecream:aha böcük de geri dönmüs
hosgeldin nan:1rolleyes:
ay inanmiyom gene basladi ceyiz demeye:mymeka:
kizim yeminle bu kiz ceyiz hastasi :mymeka:
parayi agactanmi topluyon bi de heleCADIARZU
aaa yok kıız böcük zengin kocayı bulsa ugramaz bıle buraya ceyız almaktankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?