Velvedcim ozaman belki elini çabuk tutarda bir an önce alır seni :roflol:
hg aşk böcügükaydirigubbakcemile5heeey sitenizin aşığı geldiiii:)))
he valla hepimiz aşık:asigim:Hoşgeldin aşık zaten hepimiz birer aşııkk :asigim:
gunaydın evde kalmıs tursularkaydirigubbakcemile3ay yerım sızı ben yaa
kaca satıyon kız mutlulk recetem bı kıloda bana yolla:roflol:
aysee fatmaaaa ferideeeeeeeee sende kalmaaaa gerideeeeeegunaydın evde kalmıs tursularkaydirigubbakcemile3ay yerım sızı ben yaa
kaca satıyon kız mutlulk recetem bı kıloda bana yolla:roflol:
aysee fatmaaaa ferideeeeeeeee sende kalmaaaa gerideeeeee
aha böyle satcam sizii :roflol:
sultani kimse almaz bi kere o cok uyuyor
kahveyi desen onu da zor satarim, saclari ile cok fazla ugrasiyor kocaya firsat kalmaz
böcük desen ha bire para harciyor hangi koca dayanir
velved desen dili pabuc kadar masallah
whiterose desen bi geliyor bi gidiyor
GAF desen cok sorular soruyor kocayada sorsun bakim bu sorulari
simdi söyleyin ben sizi naaaaaaapimmmmmm CADIARZUCADIARZUCADIARZU
allahin kör asigi seni, ne cenesi düsügü... dir dir dir heeeeeeeeee unutma sen bu laflarini hepsini yaziyom bi yere ablana bir bir söyleyecegim seni cok ayip cooooook kaydirigubbakcemile
MutlulukRecetem PAZARDA EN BAŞA KENDİNİ KOY BACIMM AMA SENİDE KİM NE YAPSINİİN GÜCÜNDIR DIR VIR VIR ADAMIN BAŞIN INETİNİ YERSİN ÇENE DÜŞÜK BİR KERE :)
MutlulukRecetem PAZARDA EN BAŞA KENDİNİ KOY BACIMM AMA SENİDE KİM NE YAPSIN İŞİN GÜCÜN DIR DIR VIR VIR ADAMIN BAŞININ ETİNİ YERSİN ÇENE DÜŞÜK BİR KERE :)
allahin kör asigi seni, ne cenesi düsügü... dir dir dir heeeeeeeeee unutma sen bu laflarini hepsini yaziyom bi yere ablana bir bir söyleyecegim seni cok ayip cooooook
ben kendimi satamam, cünkü benim dünyalar tatlisi, yakisikli mi yakisikli, temiz kalpli, hayatimin anlami, mutlulugumun bir recetesi var zaten..o alcak beni zaten ŞenizNABERRR... :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar: TAMAM MI ASKERRRRR
YÜRÜ GİTTTTT laelaelaelaelae:klava: SENİNKİ ASKERSE DAHA NE DOLANIYON BURDAAA HELE BİR ASKERDEN GELSİN İŞİNİ GÜCÜNÜ KURSUN ONDAN SONRA BAK ABLALARIN VAR DAHA ÖNÜNDEE BAK HALA KONUŞUYO KIZ SUSS :mymeka:
allahin kör asigi seni, ne cenesi düsügü... dir dir dir heeeeeeeeee unutma sen bu laflarini hepsini yaziyom bi yere ablana bir bir söyleyecegim seni cok ayip cooooook kaydirigubbakcemile
ben kendimi satamam, cünkü benim dünyalar tatlisi, yakisikli mi yakisikli, temiz kalpli, hayatimin anlami, mutlulugumun bir recetesi var zaten..o alcak beni zaten ŞenizNABERRR... :jeyyar: TAMAM MI ASKERRRRR :sm_cool::sm_cool:
konus canım yaaaa yerimseniben
bana diyene bakk kendi benden az kalır sankim:dilcikar:
allahin kör asigi seni, ne cenesi düsügü... dir dir dir heeeeeeeeee unutma sen bu laflarini hepsini yaziyom bi yere ablana bir bir söyleyecegim seni cok ayip cooooook
ben kendimi satamam, cünkü benim dünyalar tatlisi, yakisikli mi yakisikli, temiz kalpli, hayatimin anlami, mutlulugumun bir recetesi var zaten..o alcak beni zaten ŞenizNABERRR... :jeyyar: TAMAM MI ASKERRRRR
YÜRÜ GİTTTTT laelaelaelaelae:klava: SENİNKİ ASKERSE DAHA NE DOLANIYON BURDAAA HELE BİR ASKERDEN GELSİN İŞİNİ GÜCÜNÜ KURSUN ONDAN SONRA BAK ABLALARIN VAR DAHA ÖNÜNDEE BAK HALA KONUŞUYO KIZ SUSS :mymeka:
bak iste ask seni ne hale getirmis.. sana asker dedim sende EMRET KOMUTANIM diyecektin.. ama iste asiksin.. kafamçokkarıştı
1.benim askim askerligini kaaaacc sene önce yapti
2.Allaha sükür cok güzel bi isi var
3.Evleniyom tamam mi kiskanma kiskanmaaaaa
Kendine gel nolur, kiskanma seninde dügünün olurrrrrrrr lülülülülülülülülülülülü
ama önce benimmm:roflol:
sen bana bisi mi dedinn
bak sen tas firin erkegi hee.. hemen'de vuruyormus.. hahayyyy cok korktum anacimbizimkisi yokmu nan:mymeka:
hemde yakısıklımı yakısıklı
o benim herseyim:asigim:
seni vurur nan bunu duysa :roflol:
bak sen tas firin erkegi hee.. hemen'de vuruyormus.. hahayyyy cok korktum anacim
bak iste ask seni ne hale getirmis.. sana asker dedim sende EMRET KOMUTANIM diyecektin.. ama iste asiksin.. kafamçokkarıştı
1.benim askim askerligini kaaaacc sene önce yapti
2.Allaha sükür cok güzel bi isi var
3.Evleniyom tamam mi kiskanma kiskanmaaaaa
Kendine gel nolur, kiskanma seninde dügünün olurrrrrrrr lülülülülülülülülülülülü
ama önce benimmm:roflol:
HADİ EVLEN HADİ EVLENNN ÖLÜMÜ YEE EVLENNNN :Saruboceq: HEHEEEYTTTT MADEMMMM İŞİ VAR GÜCÜ VARR NE BEKLİYONUZZ YAVRUMMMM :lepi:
veyyyyy hamsi cözlü deseneeehacen kendisi karadenuz usagudur da :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?