ben evin tek kizi oldugum icin babam zorlaniyor beni vermekte tamam miii Çok üzgünüm çoookHADİ EVLEN HADİ EVLENNN ÖLÜMÜ YEE EVLENNNN :Saruboceq: HEHEEEYTTTT MADEMMMM İŞİ VAR GÜCÜ VARR NE BEKLİYONUZZ YAVRUMMMM :lepi:
ayrica bu hafta sözüm olacak lülülülülülü sizin gibi 2009 u 2010 u bekleyemem ben sositososito
ben evin tek kizi oldugum icin babam zorlaniyor beni vermekte tamam miii Çok üzgünüm çoook
ayrica bu hafta sözüm olacak lülülülülülü sizin gibi 2009 u 2010 u bekleyemem ben sositososito
ULEYN OZAMAN NE İŞİN VAR BU TOPİCKTEE KÖRMİDURR GÖZÜNN HAÇEN BAK NE YAZAİİİ 2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun SEN HANGİ TARİHDESİN DENGESİZZ:mymeka:
veyyyyy hamsi cözlü deseneee
pende karadenuzden sayulurumda kaydirigubbakcemile3
ULEYN OZAMAN NE İŞİN VAR BU TOPİCKTEE KÖRMİDURR GÖZÜNN HAÇEN BAK NE YAZAİİİ 2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun SEN HANGİ TARİHDESİN DENGESİZZ:mymeka:
kovuyon beni yani???
kovuyon beni yani???
süprizzzzzULEYN OZAMAN NE İŞİN VAR BU TOPİCKTEE KÖRMİDURR GÖZÜNN HAÇEN BAK NE YAZAİİİ 2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun SEN HANGİ TARİHDESİN DENGESİZZ:mymeka:
aysee fatmaaaa ferideeeeeeeee sende kalmaaaa gerideeeeee
aha böyle satcam sizii :roflol:
sultani kimse almaz bi kere o cok uyuyor
kahveyi desen onu da zor satarim, saclari ile cok fazla ugrasiyor kocaya firsat kalmaz
böcük desen ha bire para harciyor hangi koca dayanir
velved desen dili pabuc kadar masallah
whiterose desen bi geliyor bi gidiyor
GAF desen cok sorular soruyor kocayada sorsun bakim bu sorulari
simdi söyleyin ben sizi naaaaaaapimmmmmm CADIARZUCADIARZUCADIARZU
veyyyyy hamsi cözlü deseneee
pende karadenuzden sayulurumda kaydirigubbakcemile3
alinti yapamiyon mu sen kafamçokkarıştısüprizzzzzULEYN OZAMAN NE İŞİN VAR BU TOPİCKTEE KÖRMİDURR GÖZÜNN HAÇEN BAK NE YAZAİİİ 2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun SEN HANGİ TARİHDESİN DENGESİZZ:mymeka:
sultancım bence Allah sana cok calısan zengın bı goca versınde sende evde rahtca yatıp uyuyasın
hatta cok zengın olursa eve bıtane yardımcı alırsın ev ıslerını felan gorur senınde uykun bölunmez:roflol:
nan uyku tulumu ıle evlen olsun bıtsın ne uyku bee bende gunde 8 saat uıymak ıstıyorum ama nerde her aksam dıyom erken yatcam ama eve gıdene kadr 8 sonrası malum bı bakıyom 11 ozmnda benımkısı arıyo sonra bıde cok az sese uyandım ıcın ayak sesı bıle dahıl hemen uyanırım uyku hapı kulansam nasıl olur
olmas ozmn koca bulmaya zmn kalmaz nan sengunde kac saat uyyon yada kac saat ayaktasın tembel gacı
yapacak biseyim falan yoksa, isim filan , yani erken kalkmak zorunda degilsem.
10-11 saat uyurum:smiley-cool:
ben bebekkende böyleymiisim:ecrin_bebek::CüvCüv:, hep böyleymisim:1rolleyes:
haha:roflol:
benım en uzun uykum senın gunluk uyma saatıne denk gelıyo:roflol: yapacak iş herzmn var sbh 6:30da kalkıyom kahvaltı edıyom haberlre bakıyorum 7:30da cıkıyorum 8:30da iş başı aksamm 20:00de evde sonrası yemek çay mevye derken 11 oluyo ölece gecıyo gunler bazen çeneye dalıyom ark ıle 12 1 oluyo bıde telde konusuyorum 3 kadar neyım düşün işte hıc uymasam daha ı kaydirigubbakcemile3
ya canim simdi daha calismiyorum o yüzden keyfim keyf:1rolleyes:
ama yakinda staja baslicam, benimde günlük yasamim senikine dönecekkafamçokkarıştı
tabi ben öle uzun saatler oturmam gonusmam onla bunla baane:dilcikar:
gider yatarim erkendenhihoyyyt,
sabah kalkamam yohsam zor olur :dilcikar:
naber evde kalmis hatunlar:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
siz evde galdiniz nan
ben daha göccügümmm
aysee fatmaaaa ferideeeeeeeee sende kalmaaaa gerideeeeee
aha böyle satcam sizii B]
kahveyi desen onu da zor satarim, saclari ile cok fazla ugrasiyor kocaya firsat kalmaz
simdi söyleyin ben sizi naaaaaaapimmmmmm CADIARZUCADIARZUCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?