- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcügüm cok tsk ederimm canimm ya Şeniz
velvedcim bana cok moral veriyorsun kurban olurum ben sana ŞenizŞeniz
Gafcim sagol bitanem, ama heycandan ölüyorum :1shok:
tanımadığı insana kızmı vericem diyo sevgili babamklava:
Nasıl yani kendisin tanıdığı uygun bir damat adayımı var ondan mı öyle dedi :uhm:
hayır canım kendisi hiç bulmaz
1,si yaşım küçükmüş
2,si tanımıyomuş.zaten araştırma gereğindede bulunmadı babam tamamiyle evliliğe karşı (yani benim evlenmeme ) amann kısacası geri kafalı işte
benim bi sevdiğim olduğunu kabullenemiyo senağlama
oysa benim ne güzel hayallerim vardı :çok üzgünüm:
canim benim babamda böyle.. evlenecek kizim yok benim deyip duruyor..hayır canım kendisi hiç bulmaz
1,si yaşım küçükmüş
2,si tanımıyomuş.zaten araştırma gereğindede bulunmadı babam tamamiyle evliliğe karşı (yani benim evlenmeme ) amann kısacası geri kafalı işte
benim bi sevdiğim olduğunu kabullenemiyo senağlama
oysa benim ne güzel hayallerim vardı :çok üzgünüm:
canim benim babamda böyle.. evlenecek kizim yok benim deyip duruyor..
kizlar benimkiler gelmiyor, felaket kar yagiyor su an nasil anlatamam size.. resim cekecem biraz sonra gönderirim buraya.. ben böyle bisi görmedim.. emine gelsin o da anlatir size.. hayirlisi olsun ne diyim, 3.5 saatlik yol gelecekler en dogrusu ertelemek. :çok üzgünüm:
canim benim babamda böyle.. evlenecek kizim yok benim deyip duruyor..
kizlar benimkiler gelmiyor, felaket kar yagiyor su an nasil anlatamam size.. resim cekecem biraz sonra gönderirim buraya.. ben böyle bisi görmedim.. emine gelsin o da anlatir size.. hayirlisi olsun ne diyim, 3.5 saatlik yol gelecekler en dogrusu ertelemek. :çok üzgünüm:
ıns hayrlısı olsun haftaya olsun cnm :1closedeyes: nan antalyaya kar yağırmıydı:1shok:
yarın ben macta kardan kadın olurum kesın ozmnkaydirigubbakcemile3
böcügüm balim ben su an almanyadayim ailemin yaninda, antalyadaydim bi kac ay öncesine kadar orda calisiyordum. evlenincede orda yasayacagim. yerim beni seni nan Şeniz
Gafcim canim benim hep varol, cok tsk ederim sana ŞenizŞeniz
böcügüm balim ben su an almanyadayim ailemin yaninda, antalyadaydim bi kac ay öncesine kadar orda calisiyordum. evlenincede orda yasayacagim. yerim beni seni nan Şeniz
Gafcim canim benim hep varol, cok tsk ederim sana ŞenizŞeniz
Ahh canım ya biz burda kimleri verdik babası sorun çıkaran inşallah senide veririz en kısa zamanda sıkma canını :1hug:
nan burda catımız ucuyo sız ne dertdesınzı :roflol:
harbı bızde ısyerındekı catıyı yaptrıyoduk uçtu gurltu padrtı anam kapıyı acıp baktılar kapıyı zor kapattılar haa nasl gtcem nan ben eve
Kız ben şimdi dışarı çıkıcamda korkuyorum gerçi nişanlımlan buluşçam o beni tutar :roflol: memnuniyetle
hep dedim sen manyaksin :roflol:bende hönk oldum haber arıyomm antalyada kar dıekaydirigubbakcemile3 allahım yaa
ŞenizŞeniz yiyim mi seni bennnnvelved .!.:MutlulukRecetem canım gec olsun güç olmasın hayırlısı:Saruboceq:
sende rahatladın zaten cok heycanlıydınn :roflol:
bu kadar kasma kendini bitanem haftayada olsa gelcekler mecbura.s
gecircen o heycanı tatlı hoş anılar be bunlarrr ne güzel işte yaa:asigim:
bu lafina bi rep hak ettin cok dogru bi söz vallah :roflol:
canim bak gör sen bu bizden önce evlenir
diyorum sultan hepimizden önce evlenir, hepimizi de gömer diyesırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?