2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

böcügüm cok tsk ederimm canimm ya Şeniz

velvedcim bana cok moral veriyorsun kurban olurum ben sana ŞenizŞeniz

Gafcim sagol bitanem, ama heycandan ölüyorum :1shok:

sakın ol laa:teselli: ay bende hıc heyecan yoktu hep normal bı gun dıye dusunmustıum neyse benımkı geldı annemle tanısmaya(telde 3yıl konustularda yüzyüze ılk defa) neyse benımkı bısey dıyemıyom abısı de msallah nasıl yemek yemıstıkaydirigubbakcemile3 sankı bızdn bırı gıbı annem aman ne uğrasıyon kasıkla ye dıyıverdı benımkı az hanımevladadı hep lux yerde bulunduğu ııcn bıcaksız catalsız bısey yemez bıde aşçıydı rahmetlı :çok üzgünüm:

ama geldıklerı akşam ınsan cok heyecanlı oluyo allahım yardımcın olsun cnm benım ya
ben şaşkınlıktan kaynımın elınde cıkolata vardı baya ağırdı cunku camdı kabı neysem almamısım ole bakakalmısım kaynım dedıkı yenge alsan artık elımdekınıkaydirigubbakcemile3 ayrıca senınkıne de sana ozel kırmızı gul yaptrsın nan cok hoş oluyoo söz cıceğınden harıc benım öleydı hala saklıyomda ayy valla ne gıycen nasıl yaptrcan sacını :uhm:

Nasıl yani kendisin tanıdığı uygun bir damat adayımı var ondan mı öyle dedi :uhm:

hayır canım kendisi hiç bulmaz
1,si yaşım küçükmüş
2,si tanımıyomuş.zaten araştırma gereğindede bulunmadı babam tamamiyle evliliğe karşı (yani benim evlenmeme ) amann kısacası geri kafalı işte
benim bi sevdiğim olduğunu kabullenemiyo senağlama
oysa benim ne güzel hayallerim vardı :çok üzgünüm:

Ahh canım ya biz burda kimleri verdik babası sorun çıkaran inşallah senide veririz en kısa zamanda sıkma canını :1hug:

canim benim babamda böyle.. evlenecek kizim yok benim deyip duruyor..

kizlar benimkiler gelmiyor, felaket kar yagiyor su an nasil anlatamam size.. resim cekecem biraz sonra gönderirim buraya.. ben böyle bisi görmedim.. emine gelsin o da anlatir size.. hayirlisi olsun ne diyim, 3.5 saatlik yol gelecekler en dogrusu ertelemek. :çok üzgünüm:

ıns hayrlısı olsun haftaya olsun cnm :1closedeyes: nan antalyaya kar yağırmıydı:1shok:

yarın ben macta kardan kadın olurum kesın ozmnkaydirigubbakcemile3

Yapma yaa senağlama havanın ettiğine bak şimdi ya canım neyse sıkma canını sen gelicekler nasılsa 1 haftaya şu anda orda saat kaç onlar gelene durabilir belki :çok üzgünüm:

ıns hayrlısı olsun haftaya olsun cnm :1closedeyes: nan antalyaya kar yağırmıydı:1shok:

yarın ben macta kardan kadın olurum kesın ozmnkaydirigubbakcemile3

böcügüm balim ben su an almanyadayim ailemin yaninda, antalyadaydim bi kac ay öncesine kadar orda calisiyordum. evlenincede orda yasayacagim. yerim beni seni nan Şeniz

Gafcim canim benim hep varol, cok tsk ederim sana ŞenizŞeniz

bende hönk oldum haber arıyomm antalyada kar dıekaydirigubbakcemile3 allahım yaa

Rica ederim canım ne demek Yanındayım her zman canım benim bu topik hep birbirimize yardımcı olalım diye dertleri dinleyip morel verelim seni seviyorum canım a.s.

Ahh canım ya biz burda kimleri verdik babası sorun çıkaran inşallah senide veririz en kısa zamanda sıkma canını :1hug:

canım sorunda burda zaten :çok üzgünüm: farkındaysanız bu topiğe çok uğramıyorum okadar çok gelinlik merağım varki ama burda hiçbirne bakmıyorum ne gelinliklere ne çeyizlere ne sözleniceklere..çünkü bi bakıyorum işte bakın söz fotoğraflarım falan bi tıklıyorum için cız ediyo :çok üzgünüm: şuan yazarken bile gözlerim dolu bakıyorum herkes mutlu ama ben yerimde sayıyorum koskoca kadınlar kulubünde bi benim babam numunelik galiba senağlama yanlış anlamayın bana aşırı düşkündür ve beni hiç sıkmaz ama iş evliliğe gelince azrail kesiliyo kötükedihüso
işin açığı ben sizleri kıskanıyorum :a015:

MutlulukRecetem canım gec olsun güç olmasın hayırlısı:Saruboceq:
sende rahatladın zaten cok heycanlıydınn :roflol:
bu kadar kasma kendini bitanem haftayada olsa gelcekler mecbura.s
gecircen o heycanı tatlı hoş anılar be bunlarrr ne güzel işte yaa:asigim:

nan burda catımız ucuyo sız ne dertdesınzı :roflol:
harbı bızde ısyerındekı catıyı yaptrıyoduk uçtu gurltu padrtı anam kapıyı acıp baktılar kapıyı zor kapattılar haa nasl gtcem nan ben eve

Kız ben şimdi dışarı çıkıcamda korkuyorum gerçi nişanlımlan buluşçam o beni tutar :roflol: memnuniyetle

Kız ben şimdi dışarı çıkıcamda korkuyorum gerçi nişanlımlan buluşçam o beni tutar :roflol: memnuniyetle

:mymeka: nan sus canım cekıyoo benım nısanlım olckkı:jeyyar: neler yapmzdıkkkaydirigubbakcemile3

ay evımde uzk be baksana herkes gıttı ben kaldım tırsıyom ha kesınn ucurur benı bu ruzgar sansıma arabalarda bızım ooraya gıtmıyo hep yarı yola kadar :sm_confused:

bende hönk oldum haber arıyomm antalyada kar dıekaydirigubbakcemile3 allahım yaa
hep dedim sen manyaksin :roflol:

ŞenizŞeniz yiyim mi seni bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…