ayyy inş ertelenmez kar kıs olmazda gönlünce diledigin gibi olur hersey canımsın ŞenizMerhaba Canlarim ( iki kisi haric; isimlerini vermeme gerek yok onlar kendilerini gaye iyi biliyorlar :1closedeyes:)
Ölüyorum geberiyorum hastayim ve yarin söz olacak kismetse.. Burda bu gün hava durumu felaket o yüzden erteleme durumu olabilir öbür haftaya. nasil bir firtina kopuyor, nasil bi rüzgar var anlatamam size.. kar'da yagacakmis aksama.. e uzaktan gelecekler yollar kötü ise annem dedi öbür haftaya yapariz..Bu aksam'i bekliyoruz iste bizde simdi..Kar felan cok yagacak mi diye..Illa bu hafta söz olacak diye bide allah göstermesin bisi misi olur vijdan azabindan ölürüm senağlama
benim 7 aralıkta nişanım var inşaallah canım. ama hayal kurmuyorum her an her şey olabiliyo çünkü:1no2:
şafak niye karanlık nan anlamadımfisfisfis
15 kasımda olcaktı ertelendi 3 haftacık. bi sorun daha çıkarsa da artık şaşmam. yok gibi ama her an olabilir.
ayyy inş ertelenmez kar kıs olmazda gönlünce diledigin gibi olur hersey canımsın Şeniz
Hayırlı ugurlu olsun inş darısı başıma :asigim:
Canım inş o gün olur bişe olmazda hayal kur beee onsuz olmaz
Allahım bütün sevenlerini mutlu mesut etsin bir ömür boyu hiç ayırmasın inş:lepi:
Herkesi tez zamanda kavustursun amin:Saruboceq:
askerler ole derde aralık ayına o bakımdan şey ettım uysada hoş uymasada hoşşkaydirigubbakcemile3
canimsin ya cok tesekkür ederim gülüm darisi senin basina Şeniz
askerler ole derde aralık ayına o bakımdan şey ettım uysada hoş uymasada hoşşkaydirigubbakcemile3
.................hımmmfisfisfis...............
ben lafimi ortaya gorummm:dilcikar:
begenen alir gedeer
begenmeyen birahip gacar:dilcikar:
bu yüzden seni kimse istemiyor simdi anladimmmmmmmmm sırnaşık şey:roflol::roflol:
nerdeler hani ben göremiyom -tatlicadiarzu-nie beni kimse istemiyomuski :mymeka:
yalan:dilcikar:
nerdeler hani ben göremiyom -tatlicadiarzu-
allahin delisi görücülerini diyomyimekteler kesin senağlama
allahin delisi görücülerini diyom
allahin delisi görücülerini diyom
bu lafina bi rep hak ettin cok dogru bi söz vallah :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
rezil rüsva olma yolunda basariyla ilerliyorum cidden
ne sıkıştırıyon kızı be o daha göccükkkk:roflol:
evde kalmadı tursu olmasına var daha :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?