2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

selamlar kıslarr...yerimseniben
Hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inş:Saruboceq:

herkese günaydın canlarrrımma.s.
Rabbim bol bereketli huzurlu ve mutlu bir gün nasip etsin hepimize.:Saruboceq:
sizleri seviyorum canlarrrrŞeniz

günaydın kızlar
bu topik bana göre yaw :) bende görücüye çıkacak olanlardanım :))
böcük yavrim gönlüm bjk nin yenmesinden yana

:1hug: ah canım ne maceralıydı :)))))
saol bitanem yorumıun için evt bendede var ama onun tepkileri fazla işteee ((
ama ben hala aynıyım ona karşı çok sogugum görseniz süt dökmüş kedi gibi... eli sürekli yüzümde her an beni seviyo..
ama ona dedimki benimle iyiyken iyi olman değil kötüyken iyi olnman önemli sinirlenmemen önemli... oyğzden şimdi bu tavırların benim için boş dedim....
neyse bu aralar iyiyiz.. şimdilik ayın 12 yada 13 ü söz yapıyoruz diye planımızda Allah izin verirse..
de bu destek işi olabilir aslında onunda benimde ihtiyacımız var gibi yoksa ilerde 3. dünya savaşı bizim evde çıkacak bu sinirlee.... Şeniz

günaydın böcüğümmm:1hug:
kısss heyecan yapma.Alcak inşallah bjk bu maçı:lepi:benimde kalbim sizinle bir gsli olarak:1rolleyes:

günaydın kızlar
bu topik bana göre yaw :) bende görücüye çıkacak olanlardanım :))
böcük yavrim gönlüm bjk nin yenmesinden yana

ayy burdada benı buldu :1ninca: ay tabıkı yoksa f5 dersen gelıyo sana oklavaklava: ay yawrum gel cnm buraya sende tam senlıkkaydirigubbakcemile5

günaydın böcüğümmm:1hug:
kısss heyecan yapma.Alcak inşallah bjk bu maçı:lepi:benimde kalbim sizinle bir gsli olarak:1rolleyes:

ınş sızın ıntıkamı alcaz anacım:hooray:

ay yaa bıraz önce işçının bırının parmağına dıkım sırasında iğne gırmıs bı yerden gırıp bı yerden cıkmış bende ılkyardımcı olduğu için şirkette mudahale ettımm ama içim kalktı hanı ya iğneyı cıkardım kız nasıl bağırdı nan sonra neyse geçtı uff sbh sbh

ay canım yaaa sabah sabah geçmiş olsun.çok kötü olmuş:çok üzgünüm:

çok sevindim canım sözünüz hayırlı olsun:1hug:
7 yıldır bişi olmamış aşkınıza bundan sonrada atıcanız bu adımla dahada güçlenir inşallah:Saruboceq:

ay canım yaaa sabah sabah geçmiş olsun.çok kötü olmuş:çok üzgünüm:

saol tatlum:1hug: ya sen sımdık belkı anlarsın benım evdekı pc kkya gırınce ınanılmaz yavaşlıyo baya beklıyorum reklamların falan acılmasını sence sebep nedr yanı ıcınde cok program yok hatta avast ındrdım vırus programı onu bıle durduruyorum gene cok yavas.işyerınde cok hızlı patron var ya burda ondn mı ne:roflol:

canım ramin ne kadar eğer kapasitesi düşükse ondanda olabilir yada virüstende kaynaklanabilir.biraz bilgisayarın hızıyla alakalı bi durum bu.

kızlarr akşam mutluluk reçetesimle msnde konuştuk bugün geliyolarmış
DUALARIMIZ ONUNLA
canım ya allah gönlüne göre versin inş.
ama tam ayrıntılı konuşamadık benim net kopup durdu sonrada çıkmak zorunda kaldım

:uhm:
canım ramin ne kadar eğer kapasitesi düşükse ondanda olabilir yada virüstende kaynaklanabilir.biraz bilgisayarın hızıyla alakalı bi durum bu.

ben hiç çakmam pcden bıtek kkyı bılıyom bıde bazı kuluplerı kaydirigubbakcemile3 neysem ama pc yenı aldım son model nan eskı meskı deıl valla eskıler daha ı çalısıyo ben anlamıyomya bıseyde yapamıyorumkı avastı acsamda kapasamda aynısı oluyo:uhm:

çok sevindim canım sözünüz hayırlı olsun:1hug:
7 yıldır bişi olmamış aşkınıza bundan sonrada atıcanız bu adımla dahada güçlenir inşallah:Saruboceq:

saol canımmm inşallah bundan sonrası bundan kat kat daha güzel aşk dolu olurr... aynen iyi dilerklerini senin içinde diliyorum canım benimmmŞeniz

günaydın kızlar
hastayım ben sizler nasılsınıznaniknanik
eddacım hayırlı olsun sositososito
recetemde bir atlatsa yawrım benim su günü beeeyerimseniben
böcük napıyon güzelim özledim seni su hasta halimde gece sana baktım yoktun:mymeka:
beyazgülüm öptüm seni canıma.s.

cok gecmıs olsun cnm benımyaa nan gece benımkısı aramıs duymamısım be uymuşum yanı hem encok 11 kadar netteyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…