aa hadi hayırlı olsun. ne iş? kaydirigubbakcemile3Kıslarrrrrrr size güzel mutlu bir haberle geldim MÜJDE!!!
Sonunda oldu iş buldum yarın baslıcam inş güzel olurrr
Hersey bundan sona daha güzel olcakkkkk dua edin benim içinn sizleri cokkkkkk seviyorum
nereyı acsamm bu msj var ha:roflol: allahım ıns hersey gonlunce olur tatlum benımmm
bu arada sultan hala hasta mı gelmedıkı soram yaageldı gerı cıktı kesın +18 baktı kactı gene:roflol:
ne bılem ruh halı öle dıyo bakalım ayy sımdık sızlerden ayrılcak mıyız yaa bız pekı
işte net yoksa
canım velvedcim hayırlı uğurlu olsun :dance:çok sevindim senin adına canım:1hug:Kıslarrrrrrr size güzel mutlu bir haberle geldim MÜJDE!!!
Sonunda oldu iş buldum yarın baslıcam inş güzel olurrr
Hersey bundan sona daha güzel olcakkkkk dua edin benim içinn sizleri cokkkkkk seviyorum
ojgeldin canımcım. alem tere fişş kem gözlere şişş. anlayan anladı
kıslar ben geldimmsırnaşık şey
bütün gün okulda net yoktu.hain böcüğün nazarı değdi:dilcikar:daha dün nasıl giriyon sen okuldan böle nete diyodu-tatlicadiarzu-
neyse sıcak yuvama geldim sonunda:lepi:
canım velvedcim hayırlı uğurlu olsun :dance:çok sevindim senin adına canım:1hug:
ayvah eyvah napıcaz biz şimdi ya:çok üzgünüm:velvede gıdıyo kaldınız mı bana :roflol:
belkı net vardr nan ıns yanı
Ayy valla çok heyecanlıyım sözlüm bayramdan sonra ailemle ilk kez tanışmaya gelecek....hala inanamıyorum..bi heyecanlıyım off sormayın gitsin...en son 8 ay önvce tanışırken görüşmüştük.herşey ondan sonra başladı..yani aslında hem benimle tam anlamıyla ilkkez hemde ailemle ilkkez tanışmaya gelecek..:asigim::asigim:
canım hoşgeldin hayırlı olsun sözün:1hug:Ayy valla çok heyecanlıyım sözlüm bayramdan sonra ailemle ilk kez tanışmaya gelecek....hala inanamıyorum..bi heyecanlıyım off sormayın gitsin...en son 8 ay önvce tanışırken görüşmüştük.herşey ondan sonra başladı..yani aslında hem benimle tam anlamıyla ilkkez hemde ailemle ilkkez tanışmaya gelecek..:asigim::asigim:
aa senin görücü usülü mü olmuştu? ailenle tanışmadan mı sözlendiniz, ben anlamadım olayı:uhm:
bicirkiz canım şimdi anladım da, anlamadım bişey kaldı.
peki ailen tanımıyorsa nasıl sözlün oluyor?
merakımı mazur gör emi yerimseniben
kıslar ben geldimmsırnaşık şey
bütün gün okulda net yoktu.hain böcüğün nazarı değdi:dilcikar:daha dün nasıl giriyon sen okuldan böle nete diyodu-tatlicadiarzu-
neyse sıcak yuvama geldim sonunda:lepi:
benım nazarım değmez :dilcikar: herkesın değer benım değmez sımdık alındımm ceyısıme bı hedıye alda barısak
ojgeldin canımcım. alem tere fişş kem gözlere şişş. anlayan anladı
ayvah eyvah napıcaz biz şimdi ya:çok üzgünüm:
çok gariptir ki öyle oldu...eee akıllı çocuk burdayken değerlendir işte..gerçi o zaman ben başkasıyla beraberdim..:)))
şimdi elime geçmiyor çocuk...neyse az kaldı..darısı tüüüüm sevenleri bekleyenlerin başına olsun en tez zamanda inşallah....tüm bekarlar vuslata ersin...:)))
gözu bende olanın gözu şişsın bı yerındede çıban cıksın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?