- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nbrsınz nan ayy bjk yenıldı sınırlıyım benımkıde sınırlı off off zavallım bıde kayserıde maca gtmıstr baksana aramadıda neyse sakınleşsın arar sımdık bana rapor verır delgoda şöle böle dıe ahh ahh sız naptınız bakem
canım bayramda geldiler zaten beni istemeye yazmıştım ya uzun uzun yoksa, yoksa, yoksa sen beni unuttun mu:çok üzgünüm:
kim dedi onu?
kız unuturmuyum seni tatlım biliyorum istemeye geldiler bayramda
öyle tanışma gibi olduydu bir daha geleceklerdi ya
onu diyorum 2 hafta sonra gelecek diye okudum da bir yerde ondan
dedim unuturmuyum kız hiç...:1hug:
yok canım geldiklerinde istemişlerdi. nişan 2 hafta sonra inşaallah. yerimseniben
selam kıslar bende burdayım...
Aşkım herşeyim bitanem askerde...2009 un sonlarında ya da 2010'un başlarında bişiler olabilir bunu çok istiyorum Allah'da bizim yanımızda olur inşallahhh
Şimdiden hayaller kuruyorummm yanii çok heyecanlıyım şimdiden :teytey:
Yinede Allah hakkımızda hayırlı olanı versin...
Aşkım herşeyim bitanem askerde...2009 un sonlarında ya da 2010'un başlarında bişiler olabilir bunu çok istiyorum Allah'da bizim yanımızda olur inşallahhh
yok canım geldiklerinde istemişlerdi. nişan 2 hafta sonra inşaallah. yerimseniben
gunaydın kızlarrr ayy hem moralımm bozuk hemde cok ıyı -tatlicadiarzu- yanı kafam oldukca karısık benımkıylen kavga ettım cok yalvardı acmadım telı cok sınırlencem bı laf dedı bende kapattım telı uydum ohh mıs gıbı :1closedeyes: oda sbha kadr aramış hıc umrumda deıl erkekler az seyı hakedıp cok sey veremem
ayy dun annem geldı yattık ohh babm yıne karımı elımden aldın desede sabha kadr mıs gıbı yattım annecımın koynundananiknanik
Günaydın canım Neden kavga ettiniz hayırdır ya ii etmişin anneciğinin koynunda yattın ooohhh sıcacık sıcacık :1hug:
gunaydın kızlarrr ayy hem moralımm bozuk hemde cok ıyı -tatlicadiarzu- yanı kafam oldukca karısık benımkıylen kavga ettım cok yalvardı acmadım telı cok sınırlencem bı laf dedı bende kapattım telı uydum ohh mıs gıbı :1closedeyes: oda sbha kadr aramış hıc umrumda deıl erkekler az seyı hakedıp cok sey veremem
ayy dun annem geldı yattık ohh babm yıne karımı elımden aldın desede sabha kadr mıs gıbı yattım annecımın koynundananiknanik