• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Ahhh ahh sorma içimdeki o sevgi senelerdir bitmedi gitti sırnaşık şey öyle büyükmüşki yanında olayımda çuvalda giysem mühim değil:asigim:

işte aşk budur yaa:hooray: başka bişey söylemeye gerek yok...sengözlerimebaksanab

aleyküm selam canımm..:lepi:
KK da bi selam hoşgeldin hoşbulduk demek olay ondan böyle uzun sürüyo sen benim yolladıgım nişanlıgı gördünmü şekerim bi iki sayfa geride olması lazım yani paylaşımda yapıyoruzz ayıptır sölemesi:jeyyar:

ayıpsa neden söluyon nan-tatlicadiarzu-

ben alınam alınan yerlerımı aldrdım merak ıtmen sız sositososito

ınsan evladı çiğ süt emmıs derler nan ıyılık etmek ıstedık hem bundan daha guzell gelınlık tarzı kabarık cok deıl turkuaz muthıs herkes hasta neyse ıstemezsen ısteme ben yenı enıstenızle gıyerım ıns :Saruboceq:

amann alınma hemen şekerim önce görmem lazım belki begenmemmirmirmirmir

amann alınma hemen şekerim önce görmem lazım belki begenmemmirmirmirmir

vermıyom nan de gett ölsende vermem kalsanda vermem kötükedihüso
şaka maka ben gelınlıkle nışanlık gycem ya kımsenın daha once gymemesı gerekır 0 dan dıktrdım zaten resmını bulursam eklerım modelın

aleyküm selam canımm..:lepi:
KK da bi selam hoşgeldin hoşbulduk demek olay ondan böyle uzun sürüyo sen benim yolladıgım nişanlıgı gördünmü şekerim bi iki sayfa geride olması lazım yani paylaşımda yapıyoruzz ayıptır sölemesi:jeyyar:

hoşbulduk canım yok görmedim bakim hemen
turplu suyunu biliyom ben bi tek senin-tatlicadiarzu-

o benımm hayalım ıllada onu gycemm satın aldım zaten o yusden sorun yok tabı bunu yenı askıma dememek lazım yerimseniben

eee yani kesşnlikle duymamalı a.s

şaka maka ben gelınlıkle nışanlık gycem ya kımsenın daha once gymemesı gerekır 0 dan dıktrdım zaten resmını bulursam eklerım modelın

Mutlaka koy canım çok merak ettim :icecream:

hıhh bende ölsemde almam kalsamda almam şakkıdı
paylaşım yapın arkadaşlar geyikten ziyade konuya yazık olmasınn..:oklava:

Turplu suyumu bilmeyene ayıp zaten okadar konum sabitlendi 4 oy üzerinden ortalama 5 ehm ehm daha nolsun şekerim ..:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol:

gızlarr cok begendim ben bu nişanlıgı yahuu..
üstü açık ama sultancıgımın dediği gibi kaftanla kahvekolikcigimin dediği gibi boleroyla süpper olur cok begendimkaydirigubbakcemile3
vallahi nişanlıgımı bu tarz bişey olsun isterim begendim yani..sengözlerimebaksanab

68096923so5er8.jpg

w356.png

canım çok şıkmış..bu tarz şeylerden hoşlanıyorsan çok güzel
bende azcık kokoşluk var da daha farklı şeyler istiyom bakalım :utangac:

aay heycanlandım haaa:roflol: (dilber hala gibi:roflol:)

ben bu kadar zarif bir gelinlik üstü görmedim arkadaşlar sizce nasıll...?a.s.

399sec01ho8il5.jpg

w340.png

bu modele cok benzıyo bunu buldumm kızın canta tuttuğu yerden katkat etek cıkıyoo tüldeb ve sımlı pullr var gumus rengı nısanlık turkuaz:1closedeyes: yanı buna cok benzıyo ama bırebır deıl:asigim:,
kuyrukta var

bu modele cok benzıyo bunu buldumm kızın canta tuttuğu yerden katkat etek cıkıyoo tüldeb ve sımlı pullr var gumus rengı nısanlık turkuaz:1closedeyes: yanı buna cok benzıyo ama bırebır deıl:asigim:,
kuyrukta var

ÇOK HOŞMUŞ CANIM YA ONU GİYSEN BİR AN EVVEL NİŞANLANDA GİYY

ben bu kadar zarif bir gelinlik üstü görmedim arkadaşlar sizce nasıll...?a.s.

399sec01ho8il5.jpg

[/URLç..................................

Son düzenleme:
bende geldimm yine coşmuşuz kızlar oku oku bitmedi :roflol:

ben konusmayı hıc sevmem ama susmaktanda hoşlanmam :roflol:

nan bana msn verenler nerdesınız bee yaa kımse yokk kafamçokkarıştı

verdik de noldu sen kimsin dedin utanmadan:dilcikar:

onun turpunu bilmeyen kalmadı zatenyerimseniben

Turplu suyumu bilmeyene ayıp zaten okadar konum sabitlendi 4 oy üzerinden ortalama 5 ehm ehm daha nolsun şekerim ..:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol:

bu ne demek aydınlat bizi oy meselesi nasıl oluyor?

benımkı straplezdı ben acık gıyınemem ama kapalı ablam straplez ıstedı olsun dedım sonra onnu stparlez oldu kollarını ben sonradan kelebek yaptrdım normalde gıymemm

Back
X