- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
selam konuşamayı fazla seven bayanlar:roflol:
anam hızınıza yetişemiyorum bu ne:1shok:
ben konusmayı hıc sevmem ama susmaktanda hoşlanmam :roflol:
nan bana msn verenler nerdesınız bee yaa kımse yokk kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam konuşamayı fazla seven bayanlar:roflol:
anam hızınıza yetişemiyorum bu ne:1shok:
ınsan evladı çiğ süt emmıs derler nan ıyılık etmek ıstedık hem bundan daha guzell gelınlık tarzı kabarık cok deıl turkuaz muthıs herkes hasta neyse ıstemezsen ısteme ben yenı enıstenızle gıyerım ıns :Saruboceq:
Ahhh ahh sorma içimdeki o sevgi senelerdir bitmedi gitti sırnaşık şey öyle büyükmüşki yanında olayımda çuvalda giysem mühim değil:asigim:
aleyküm selam canımm..:lepi:
KK da bi selam hoşgeldin hoşbulduk demek olay ondan böyle uzun sürüyo sen benim yolladıgım nişanlıgı gördünmü şekerim bi iki sayfa geride olması lazım yani paylaşımda yapıyoruzz ayıptır sölemesi:jeyyar:
ınsan evladı çiğ süt emmıs derler nan ıyılık etmek ıstedık hem bundan daha guzell gelınlık tarzı kabarık cok deıl turkuaz muthıs herkes hasta neyse ıstemezsen ısteme ben yenı enıstenızle gıyerım ıns :Saruboceq:
Ona yeni diktirirsin cnm yeni bir sayfa açarsın a.s
amann alınma hemen şekerim önce görmem lazım belki begenmemmirmirmirmir
aleyküm selam canımm..:lepi:
KK da bi selam hoşgeldin hoşbulduk demek olay ondan böyle uzun sürüyo sen benim yolladıgım nişanlıgı gördünmü şekerim bi iki sayfa geride olması lazım yani paylaşımda yapıyoruzz ayıptır sölemesi:jeyyar:
o benımm hayalım ıllada onu gycemm satın aldım zaten o yusden sorun yok tabı bunu yenı askıma dememek lazım yerimseniben
vermıyom nan de gett ölsende vermem kalsanda vermem kötükedihüso
şaka maka ben gelınlıkle nışanlık gycem ya kımsenın daha once gymemesı gerekır 0 dan dıktrdım zaten resmını bulursam eklerım modelın
vermıyom nan de gett ölsende vermem kalsanda vermem kötükedihüso
şaka maka ben gelınlıkle nışanlık gycem ya kımsenın daha once gymemesı gerekır 0 dan dıktrdım zaten resmını bulursam eklerım modelın
hoşbulduk canım yok görmedim bakim hemen
turplu suyunu biliyom ben bi tek senin-tatlicadiarzu-
gızlarr cok begendim ben bu nişanlıgı yahuu..
üstü açık ama sultancıgımın dediği gibi kaftanla kahvekolikcigimin dediği gibi boleroyla süpper olur cok begendimkaydirigubbakcemile3
vallahi nişanlıgımı bu tarz bişey olsun isterim begendim yani..sengözlerimebaksanab
![]()
![]()
bu modele cok benzıyo bunu buldumm kızın canta tuttuğu yerden katkat etek cıkıyoo tüldeb ve sımlı pullr var gumus rengı nısanlık turkuaz:1closedeyes: yanı buna cok benzıyo ama bırebır deıl:asigim:,
kuyrukta var
ben bu kadar zarif bir gelinlik üstü görmedim arkadaşlar sizce nasıll...?a.s.
![]()
[/URLç..................................
GERÇEKTEN ÇOK ŞIKMIŞ AMA BEN BÖYLE Bİ GELİNLİĞİ ANCA RÜYAMDA GİYERİM a.s
ben konusmayı hıc sevmem ama susmaktanda hoşlanmam :roflol:
nan bana msn verenler nerdesınız bee yaa kımse yokk kafamçokkarıştı
onun turpunu bilmeyen kalmadı zatenyerimsenibenhoşbulduk canım yok görmedim bakim hemen
turplu suyunu biliyom ben bi tek senin-tatlicadiarzu-
Turplu suyumu bilmeyene ayıp zaten okadar konum sabitlendi 4 oy üzerinden ortalama 5 ehm ehm daha nolsun şekerim ..:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol: