Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ve zevkle okuyorm yazılanları
bende katılmk ıstedm aranıza bende cuma gunu gorucuye cıktım en sonunda cok sorunlardan sonra 4 yılın ardından.Babası hastaymıs dıye gelmedı babasını temsılen amcaları geldi.Herneyse bayramın 4.gününe gun alındı nişan için kendi aramızda olcak Allahın izniyle tabi bi sorun çıkmazsa...Dünde diyorum ben çalışıyorum nişan için alışveiş ne zamn yapılcak ona gore ızın alcam fazla zamanımız yok dıyorum.Bana diyo merat etme alışveiş kalmaz gibisinden lafı ağzıma tıkadı acayip moralım bozuldu.Ne yaptıgını anlamıyorum.Annesıde goruselım ararım dıo.Hadı bıdaha ses soluk kesiliyo.Bundan bişey anlamadım.Ne heyecanımı yasayabılıyorum ne sevincimi.Kusura bakmayın biraz başınızı ağrıttım.Ama ne düşünüceğimi bilmediğimden yazmak istedim.
Kızlar ben geldim

Gamzecim aramıza hoş geldin allah tamamına erdirsin canım takma kafana yoluna girer herşey biz kızlar heves ediyoruz bu nişan söz durumlarında herşey kusursuz olsun istiyoruz o yüzden karşı taraftan gelen en ufak bi söz yada haraketten kırılıp üzülebiliyoruz ama emin ol hepsi geçici bizde nişanlımla çok yedik birbirimizi :jeyyar: ama nişan günü birbirimizi ilk kez görüyo gibiydik :asigim: sıkma canını sakın herşey yoluna girer aslında kayınvalidenin anneni arayıp konuşması lazım ama seninde kayınvalidenle iletişimin iyiyse sende konuşabilirsin bence :teselli: