Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1hug: ah canım ne maceralıydı :)))))
saol bitanem yorumıun için evt bendede var ama onun tepkileri fazla işteee((
ama ben hala aynıyım ona karşı çok sogugum görseniz süt dökmüş kedi gibi... eli sürekli yüzümde her an beni seviyo..
ama ona dedimki benimle iyiyken iyi olman değil kötüyken iyi olnman önemli sinirlenmemen önemli... oyğzden şimdi bu tavırların benim için boş dedim....
neyse bu aralar iyiyiz.. şimdilik ayın 12 yada 13 ü söz yapıyoruz diye planımızda Allah izin verirse..
de bu destek işi olabilir aslında onunda benimde ihtiyacımız var gibi yoksa ilerde 3. dünya savaşı bizim evde çıkacak bu sinirlee.... Şeniz
hoşgeldin topiğimize, sen ne zaman çıkıyosun kıza.s.günaydın kızlar
bu topik bana göre yaw :) bende görücüye çıkacak olanlardanım :))
böcük yavrim gönlüm bjk nin yenmesinden yana
saol tatlum:1hug: ya sen sımdık belkı anlarsın benım evdekı pc kkya gırınce ınanılmaz yavaşlıyo baya beklıyorum reklamların falan acılmasını sence sebep nedr yanı ıcınde cok program yok hatta avast ındrdım vırus programı onu bıle durduruyorum gene cok yavas.işyerınde cok hızlı patron var ya burda ondn mı ne:roflol:
nan kahve sımdık ındırıyom eğer gene aynı olursa sana uccam burdan:roflol:
kızlar ben geldim bütün gün çarşı pazar dolaştım arkadaşlarla çok güzeldi yaa.kafa dağıttım stres attım biraz
reçetemin istemeside bu akşamdı dimi.canım o benim inşallah yolunda gidiyordur herşeyyy:Saruboceq:
geçmiş olsun velvedim dikkat et kendine yerimsenibensen bize lazımsın:jeyyar:sen işe başlıcaktın iş nasıl gidiyoo
ayyyy çok konuştummmm hepinizi öptüm canlarım benim
bende geldim artık buralardayımm haaa
sende hoşgeldin aramıza neslicim:1hug:bende geldim artık buralardayımm haaa
valla bende onu merak ediyorum da,ayy reçetem napıyo acabaa