• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

recetem cnmsın gelmedi konusmadımkii naptın bilmiyom valla
dularım kalbim hepsi seninle güzelim inş hersey cok güzel olurr iyi gecerrr

napiosunuz canlarim,
ne var ne yok
evt sanirim mutlulukreceteme geliyorlar bugun, pek konusamadimki,
ay allahim heycanlandim giz, hayirlisi olsun insallah hersey iyi gider.
kahvekolikcim nerdesin yaaaaa?

:1hug: ah canım ne maceralıydı :)))))
saol bitanem yorumıun için evt bendede var ama onun tepkileri fazla işteee :(((
ama ben hala aynıyım ona karşı çok sogugum görseniz süt dökmüş kedi gibi... eli sürekli yüzümde her an beni seviyo..
ama ona dedimki benimle iyiyken iyi olman değil kötüyken iyi olnman önemli sinirlenmemen önemli... oyğzden şimdi bu tavırların benim için boş dedim....
neyse bu aralar iyiyiz.. şimdilik ayın 12 yada 13 ü söz yapıyoruz diye planımızda Allah izin verirse..
de bu destek işi olabilir aslında onunda benimde ihtiyacımız var gibi yoksa ilerde 3. dünya savaşı bizim evde çıkacak bu sinirlee...:utangac:. Şeniz

kızz aferin sana dedik o kadar erteleme bu olayı diye.
ertelendikçe b.ku çıkıyor çünkükaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım şimdiden anlat haa bekliyoruz.

günaydın kızlar
bu topik bana göre yaw :) bende görücüye çıkacak olanlardanım :))
böcük yavrim gönlüm bjk nin yenmesinden yana
hoşgeldin topiğimize, sen ne zaman çıkıyosun kıza.s.

saol tatlum:1hug: ya sen sımdık belkı anlarsın benım evdekı pc kkya gırınce ınanılmaz yavaşlıyo baya beklıyorum reklamların falan acılmasını sence sebep nedr yanı ıcınde cok program yok hatta avast ındrdım vırus programı onu bıle durduruyorum gene cok yavas.işyerınde cok hızlı patron var ya burda ondn mı ne:roflol:

böcüğüm ben dün konu açtım curly de sağolsun uzun uzun izah etmiş.
bu donma gittigidiyor un reklamından kaynaklanıyormuş.
internet explorer dan girenler için.
mozilla indir, ordan girersen son derece hızlı bi şekilde gezersin kk da.
whiterose canım seninde sorun vardı, i.e.den giriyorsun sanırım sende.

bu arada geçmiş olsun böcükk kafa.
sultan geldim yeawrum burdayım.
heyecenlandıng nideng?

Son düzenleme:
kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile4bütün gün çarşı pazar dolaştım arkadaşlarla çok güzeldi yaa.kafa dağıttım stres attım birazhihoyyyt
reçetemin istemeside bu akşamdı dimi.canım o benim Şenizinşallah yolunda gidiyordur herşeyyy:Saruboceq:
geçmiş olsun velvedim dikkat et kendine yerimsenibensen bize lazımsın:jeyyar:sen işe başlıcaktın iş nasıl gidiyoosırnaşık şey
ayyyy çok konuştummmm hepinizi öptüm canlarım benimma.s.

kızlar ben geldim bütün gün çarşı pazar dolaştım arkadaşlarla çok güzeldi yaa.kafa dağıttım stres attım biraz
reçetemin istemeside bu akşamdı dimi.canım o benim inşallah yolunda gidiyordur herşeyyy:Saruboceq:
geçmiş olsun velvedim dikkat et kendine yerimsenibensen bize lazımsın:jeyyar:sen işe başlıcaktın iş nasıl gidiyoo
ayyyy çok konuştummmm hepinizi öptüm canlarım benim

cnm cok tşk ederim Şeniz
ben size lazımım yaayerimseniben
dün basladım işe gittim işte ama olmadı cnm bıraktım geldim malesef:çok üzgünüm:
umdugum gibi bişi cıkmadıı bide cok garip farklı insanlar var bunu anladım a.s
zenginim diye kendini begenip baskalarını kücümseyen işverene denk geldimkötükedihüso
kendini bilmez dengesiz konusmalarına sahid oldum anlıcan kötü gecti Çok üzgünüm çoook
bende devam etmicemi söledim geldim Allahım cok büyük ona sıgındım birgün olcak inş istedigim gibi güzel bir iş bulcam kısmette varsa inş :Saruboceq:

canım iyi yapmışsın yaaa.öle abuk sabuk insan çok var piyasada:1ninca:
sen içini ferah tut inşallah olcak senin istediğin iş:Saruboceq:yerimseniben

reçete aşağıda gözüküyon canım yaz hele noldu geldiler mi

ay heyecanlandım yaakaydirigubbakcemile5

merak ettim ayrıcana:icecream:

Back
X