• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

:dance:günaydın kızlar.:dance:
:1hug:gününüz dünden daha güzel olsun..Şeniz

gunaydın cnm
ya ben senın dun resım koyduklarından beğendıklerım oldu ama çok pahalı netten hıc alışverıs yapmadım ama orda bıraz daha ucuz gıbım nan yoksa sen baa kazık mı atcen:mymeka: mesela suzgec beğendım o neydı adı yaww rendeyı beğendım en son ne oluryerimseniben

gunaydın cnm
ya ben senın dun resım koyduklarından beğendıklerım oldu ama çok pahalı netten hıc alışverıs yapmadım ama orda bıraz daha ucuz gıbım nan yoksa sen baa kazık mı atcen:mymeka: mesela suzgec beğendım o neydı adı yaww rendeyı beğendım en son ne oluryerimseniben

sen bnm tupper ları diyosun anladığım kadarıyla.onlar netteki fiyatları.her ay birkaç üründe indirim oluyo.yarı yarıya düşüyo.mesela rende ne zmn indirime girerse ozmn alacakmış.ben alıcam dedimde.indirime girsin ben alırım ona demiş.daha bisürü mutfak için ürün almış tupperdan.nişanda falan getirecekmiş evlenmemizi beklemicekmiş.

gunaydın kızlar..a.s.
nısanyagmuru cok sanslısın valla canım ne guzel Allah bozmasın:nazar:
bizdede yokkı bı tupper alan kaynanamız:dilcikar:
bende taksıtlerım bıtınce alcam yemeklerı sıcak tutan kaplardan
neysekı elımız ekmek tutuyo Allaha sukurşakkıdı

nısanyağmuru cnm benım evt nan onları dıom banada haber ver emı bak yolarım senı haa
ozellıkle o rende ve ıkı taraflı bı suzgec var bırazdan işim bıtıınce bakarım beğendıklerımı derım sana balım tmm mı kargo yaparsın zaten suan cok taksttım var beklerım acelesı yok

eftalyam gunaydın balım
sımdık cıkmam sart iş cok ben sıze cvp yazarım

nısanyağmuru cnm benım evt nan onları dıom banada haber ver emı bak yolarım senı haa
ozellıkle o rende ve ıkı taraflı bı suzgec var bırazdan işim bıtıınce bakarım beğendıklerımı derım sana balım tmm mı kargo yaparsın zaten suan cok taksttım var beklerım acelesı yok

eftalyam gunaydın balım

tamam tatlım kolay gelsın saaŞeniz
aman buraya dalıpta ısını aksatma hayatım sonra yersın nanayılaelaelaelaelae

gunaydın kızlar..a.s.
nısanyagmuru cok sanslısın valla canım ne guzel Allah bozmasın:nazar:
bizdede yokkı bı tupper alan kaynanamız:dilcikar:
bende taksıtlerım bıtınce alcam yemeklerı sıcak tutan kaplardan
neysekı elımız ekmek tutuyo Allaha sukurşakkıdı

saolsun bitanedir kaynanam.bide yıllar öncesine dayanan bi beraberliğimiz olmasından da kaynaklanıyo olabilir bu.beni çok iyi tanıyo.kndmi anlatmak tanıtmak gibi bi çabam olmadı.ben onu o beni çok iyi biliyoruz,seviyoruz.inş yıllar sorada hep böle olurz.:nazar: bide hep diyodum bu naylon parçasına dünya paramı vercem diye ama veriliyomuş bakkaydirigubbakcemile3 gerçekten çok işe yarıyo.

eftalyam gunaydın balım

tamam cnm nedemek indirimlerini takip edeyim hallderiz.yerimseniben

nısanyağmuru bak yolarım valla demezsen haa:roflol:
eftalya anacım cok calısmak benı sıkıyoo aslında cok acele deıl ama kıtap okumak ıstıyorum o bakımdan erken bıtsınkı zaman kalsın bana

kız dememmi rahat ol sen.takip ediyorum zaten.kaynanama yardım olsun diye bende çıktım tupper ve avon satmaya.kadın okadar şey alıyo bana okadarlık yardım edelim dimi. :)

tabı hayrısz gelın olma
nan yok mu senınkını bekar abısı kardesı(gercı kardeşı kucuk olur ama)bana ayarlasan:roflol:
ayy kaynanaya bak yaa

tühh kısmet kactı
hcr h geldın cnm

anam şimdık dusmanlarımdan bırı bu yazıyı okur kız kendını koca arıyo derler onlardan hersey beklenır aman aman bende var kalsın

saolsun bitanedir kaynanam.bide yıllar öncesine dayanan bi beraberliğimiz olmasından da kaynaklanıyo olabilir bu.beni çok iyi tanıyo.kndmi anlatmak tanıtmak gibi bi çabam olmadı.ben onu o beni çok iyi biliyoruz,seviyoruz.inş yıllar sorada hep böle olurz.:nazar: bide hep diyodum bu naylon parçasına dünya paramı vercem diye ama veriliyomuş bakkaydirigubbakcemile3 gerçekten çok işe yarıyo.

ayyynen bizde öyleyiz :dilcikar:

Back
X