Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dance:günaydın kızlar.:dance:
:1hug:gününüz dünden daha güzel olsun..Şeniz
gunaydın cnm
ya ben senın dun resım koyduklarından beğendıklerım oldu ama çok pahalı netten hıc alışverıs yapmadım ama orda bıraz daha ucuz gıbım nan yoksa sen baa kazık mı atcen:mymeka: mesela suzgec beğendım o neydı adı yaww rendeyı beğendım en son ne oluryerimseniben
nısanyağmuru cnm benım evt nan onları dıom banada haber ver emı bak yolarım senı haa
ozellıkle o rende ve ıkı taraflı bı suzgec var bırazdan işim bıtıınce bakarım beğendıklerımı derım sana balım tmm mı kargo yaparsın zaten suan cok taksttım var beklerım acelesı yok
eftalyam gunaydın balım
sımdık cıkmam sart iş cok ben sıze cvp yazarım
gunaydın kızlar..a.s.
nısanyagmuru cok sanslısın valla canım ne guzel Allah bozmasın
bizdede yokkı bı tupper alan kaynanamız:dilcikar:
bende taksıtlerım bıtınce alcam yemeklerı sıcak tutan kaplardan
neysekı elımız ekmek tutuyo Allaha sukurşakkıdı
nısanyağmuru cnm benım evt nan onları dıom banada haber ver emı bak yolarım senı haa
ozellıkle o rende ve ıkı taraflı bı suzgec var bırazdan işim bıtıınce bakarım beğendıklerımı derım sana balım tmm mı kargo yaparsın zaten suan cok taksttım var beklerım acelesı yok
eftalyam gunaydın balım
sımdık cıkmam sart iş cok ben sıze cvp yazarım
tabı hayrısz gelın olma
nan yok mu senınkını bekar abısı kardesı(gercı kardeşı kucuk olur ama)bana ayarlasan:roflol:
ayy kaynanaya bak yaa
tühh kısmet kactı
hcr h geldın cnm
anam şimdık dusmanlarımdan bırı bu yazıyı okur kız kendını koca arıyo derler onlardan hersey beklenır aman aman bende var kalsın
saolsun bitanedir kaynanam.bide yıllar öncesine dayanan bi beraberliğimiz olmasından da kaynaklanıyo olabilir bu.beni çok iyi tanıyo.kndmi anlatmak tanıtmak gibi bi çabam olmadı.ben onu o beni çok iyi biliyoruz,seviyoruz.inş yıllar sorada hep böle olurz.bide hep diyodum bu naylon parçasına dünya paramı vercem diye ama veriliyomuş bakkaydirigubbakcemile3 gerçekten çok işe yarıyo.