• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

nısanyağmuru ne bılem nan kaynana dememışsın hıc bende gorumcene anladım senı çakal senı

hcr yazıyo bacım ılkını dusundum dıe aşk olsun haa

böcüğüm biliyorsun ki ben körüm :1ninca:
siz neler neler yazmışsınız, ben sultanımınkini gördüm bir tek
kusuruma bakmayın, körlüğüme verin
hepinizi seviyorum (nokta) kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar RABBIM tum dualarımızı kabul etsın ınş
sultana yabancı bı koca
hcre askıyla barısma
fılıstınlı kardeslerımıze barış
kahvemı kaynana derdı bıtsın
nısanyağmuru bıan once evlensın ama olmas once benkaydirigubbakcemile3
dah kım vardı
velvadıme hayrlı koca
banada bol ceyıs ve hayrlı bı koca nasıp etsın :Saruboceq:

bana???
senağlama

Kizlar hayirli cumalar dilerim

bana???
senağlama

Kizlar hayirli cumalar dilerim

ayy bıda toplu olarak dua etcem anacım hep arada bırı kaynıyo:1closedeyes:
sımdık senı sona sakladım neden mı assolıstler en son cıkar sen farklısında ondan(yersen tabı):roflol:
allahım receteme askıyla mutlu olmayı nasıp et o olmazsa zengın yakısıklı kıymet bılen anası olmayann mumkunse tek cocuk olan bı eş nasıp et amın:Saruboceq:

hcr cim kolye gerçekten çok güsel.ben böle şeyleri çok seviyorum.krdşme aynı şeklini aldım bende ama tabi bukadar pahalı bişi değil, gümüş bnm aldğm ve taşları daha değişik.

ayy bıda toplu olarak dua etcem anacım hep arada bırı kaynıyo:1closedeyes:
sımdık senı sona sakladım neden mı assolıstler en son cıkar sen farklısında ondan(yersen tabı):roflol:
allahım receteme askıyla mutlu olmayı nasıp et o olmazsa zengın yakısıklı kıymet bılen anası olmayann mumkunse tek cocuk olan bı eş nasıp et amın:Saruboceq:

Amiiiiiiiiiiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

seviyom seni böcük, delisin melisin, ceyiz hastasisin, havalisin ama seviyom seni Şeniz

hcr cim kolye gerçekten çok güsel.ben böle şeyleri çok seviyorum.krdşme aynı şeklini aldım bende ama tabi bukadar pahalı bişi değil, gümüş bnm aldğm ve taşları daha değişik.

ayy sevindim beğendiğinee, ben beğenmezsem kafasına atacağım kolyeyi, bari bir işe yarasın kaydirigubbakcemile3

Amiiiiiiiiiiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

seviyom seni böcük, delisin melisin, ceyiz hastasisin, havalisin ama seviyom seni Şeniz

:dilcikar: hepsını anladım da bu ne nankaydirigubbakcemile3
ben sızlerı sevyom
velvedım senıde sevyom balım
nan nısanyağmuru nıckın cok uzun adın ne seın bacım bıde kolyeyı kz nerdeyse alcak elıne dişlıycek sen yenı gördum dıon sende bı hal var amme anlamadım

hayırlı cumalar RABBIM tum dualarımızı kabul etsın ınş
sultana yabancı bı koca
hcre askıyla barısma
fılıstınlı kardeslerımıze barış
kahvemı kaynana derdı bıtsın
nısanyağmuru bıan once evlensın ama olmas once benkaydirigubbakcemile3
dah kım vardı
velvedıme hayrlı koca
banada bol ceyıs ve hayrlı bı koca nasıp etsın :Saruboceq:

Amin hayırlısıyla inş :Saruboceq:

:dilcikar: hepsını anladım da bu ne nankaydirigubbakcemile3
ben sızlerı sevyom
velvedım senıde sevyom balım
nan nısanyağmuru nıckın cok uzun adın ne seın bacım bıde kolyeyı kz nerdeyse alcak elıne dişlıycek sen yenı gördum dıon sende bı hal var amme anlamadım

yok kız ben onu dün eklediğinde hemen gördümde,ne zmn yorum yazıp cvpla desem bağlantı kopuyodu.:oklava: zaten 5buçukta mesaim bitiyo.çıktım bende.sora siz yorum yazınca aklıma geldi.kaydirigubbakcemile3

hcr nan senıde sevyom anacım dedımya aaaa bunlar kör olmuş ayol sevyok hepımız bırbırımızı
sımdık ben cıkam az iş vfaa:kahve:

cıdden ama zarif ne zarife de ama böcuk desen daha ı herkes adımı bılmesın ısterım yanı sana deılde baskası duymasın

Back
X