diktirmeye karar verdim canım.hehehe ne guzel ıste kahvekolık ıyıce motıve olmussundur nısana
benım yerımede doktur emı canım hoppaaaa:teytey:
ne renk dusunuyon nısanlıgını aklındakı modele goremı dıktırcen canım anlat azıcık bakemsengözlerimebaksanab
evde ama kalabalık olcak baya. ne çok kabarık ne de düz olacak, yarın ölçü vercem bakalım.
kaynanan nasıl la kaydirigubbakcemile3 bugun dua etmeyı unuttum ha senın ıcın neysemşakkıdı
uyy nışan dıo bu ladelikafadulden turkuaz super olur yada zumrut yesılı pekı nerde olcak nışan evde aıle arası mı salonda mı kabarık mı olcak düz mu kıyafetındelikafadulden
evet diktircem zaten canım.
hayırlı olsun cnm.senin adına çok sevindim.
kafanda tasarladğn renk ve model varsa diktir bence.
hele hele hele antepliyi unutma sakin oynarkende Sultanla beni hatirla emi sapik bacimhihoyyyt
hahaha bencede antepli calsin ama en önemlisi gonyalim calsin, oynicam bennnn :roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
sapik kahve kesin döktürcek dellenmis gibi, oh nisanim oluyor muradima erdim diye catlatcak gaynanayi hahaha :roflol: delikafadulden
he vallah bide gözünün icine baka baka oynar o var ya :roflol:
aldim oglunu catla der gibi :roflol:
gonyalim yürüüüüüü dicekkk delikafadulden
Allah sizi napmasın yaa. bildiğiniz kaynana şarkısı varsa adını söyleyin de indireyim, yaparım hiç çekinmem ha yüzüne baka baka oynarım delikafadulden
konyalım yürü fix zaten.