• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

slm kıslar welwed haberi uçurmuşş ama bide ben sölüyüm :))) çok şükür 7 yıl sonra muradımıza erdim sewgilm we ailesi istemeye geldiler herşey çok güzeldi buradaki herkese rabbim bu duyguyu tattırsın inş şimdi sizlerle çiçek we çikolatamı paylaşmak istiyorumm
resim0042za4.jpg

resim0040dn3.jpg
:asigim::asigim::asigim:

slm kıslar welwed haberi uçurmuşş ama bide ben sölüyüm :))) çok şükür 7 yıl sonra muradımıza erdim sewgilm we ailesi istemeye geldiler herşey çok güzeldi buradaki herkese rabbim bu duyguyu tattırsın inş şimdi sizlerle çiçek we çikolatamı paylaşmak istiyorumm
resim0042za4.jpg

resim0040dn3.jpg

Cok güzeller canim benim, allah tamamina erdirsin :nazar:

Canım arkdşm benim Allah tamamına erdirsin inş yüzün hep gülsün
Hayırlı ugurlu olsun inş Rabbim utandırmasın mutluluklar dilerimmm
Olsun o kadar cnm azcık görümcemsin yani haberim olması normaldir Şeniz

resim0042za4.jpg

resim0040dn3.jpg

cok güzeller yaaaaa :nazar:
Cikolatada seni seviyorum yazıyoo :asigim:
cicegin incili süslenmiş harika görünüyo Şeniz
Yusuf eniştem işini biliyo yakısır:jeyyar:

neslı hayrlı olsun nan cıcek cok şık amme saklama ımkanın zor gıbı sakın suya koyma emı yoksa çürür dırek kurut cıkolata ısterım ben nan cıkolata daha acılmadı haa pardon sözunzde acılcak demı ctesı gunu

Selam kıslar...
Uğur böcüğüm ceyizler kısmında nevresim takımı konusunda fikir verdiğin için tşk ederim canımŞeniz.
.

Son düzenleme:
saosasın canım zaten bozmaya kıyamadım koymadım suya öle kurutmayı düşünmüştüm bende yok o çikolata açıkdı sözde lokum olur bizdee onunn werdim yedik canımm :))) sana kalmadıı :))))

hediye olsa olsaa eylülcüm belki bi çiçek olurr yda çikolata bencee genelde öle olu çünkü birinden birini götür istersen

eylul bısey deıl cnm
hedıye olarak çıçek göturmen daha ıyı bence
hcr gecmıs olsun nen var hayatım

Back
X