Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarrrrrrrrrrrr sizii çok ösledimmmhihoyyytŞenizŞeniz
böcük naber özlemiyon mu beni hic
unuttun mu o güzel günlerimizi
kımdınız tanıyamadımda avatar neyım değişmışkaydirigubbakcemile3
uyy sen mıydın balım ozlemem mı recetem benım bende sımdık ı aksamlar dycektım gıtcemde belkı gıremem daha kıb balım allaha emanet olŞeniz
çok tşk ettimm hımm bu konaya bence WELWED açıklık getirsinn çünkü onu daha ii tanıyosunuzza.s
pis böcükk :dilcikar:
özleyecegim seni.. su an senle gecirdigim günleri düsünüyorum.. cok güzelde böcügüm en kisa zamanda tekrarlayalim.. sonsuz öpücükler.. özleyecegim seni yarina kadar...:çok üzgünüm:
anladım yerimsenibenkahvem evet biz gercektede tanısıyoruz a.s
hemseriyizde zaten bilenler vardır hep hemsom diyorum yaa şutarafagitti
azcık görümcem sayılır dememde beni istemeye gelen kişi canım arkdşımın halasının oglu o yüzden yani anlasıldımı durum şimdi a.s.
anladım yerimseniben
reçetem avatar manyak olmuş maşallah sana.![]()
kız seni alan yaşadı dertlerini de boşadı..
hacer tatlım sen onunla açıkça konuş hassas davransın. ilgi her kadının hoşuna gider ama abartısı hem can sıkar hemde soğutur. bide bişey sorcam sevgilin okumuyor mu yada çalışmıyor mu, acaba boşluktan sana mı sarıyor? bende istifa edeli adama sardım da, herşeyi daha çok takıyorum çünkü düşünmeye daha çok vaktim var.
ben geldimdelikafadulden
bende seni özledim gelde özlem giderelimŞenizŞenizŞenizŞenizHOsgeldin bitanem seni cok özledim ben![]()
o zaman enişteye yürü bee diyoruz. aynı anda üç iş yapıyo demek. peki bişey daha sorcam ilişkiniz başlayalı ne kadar oldu, zamanla geçer diycem de delikafaduldenyok hayatım benimki hem okuyor hem çalışıyor hem de beni ilgiden bunaltıyor :roflol: off Allahımmm kaydirigubbakcemile3
ben geldimdelikafadulden
Kahvem teskür güzelim o senin manyakligin kaydirigubbakcemile3
kahvem söyle bakalım 1 sene 2 ay oldu, ne zaman geçecek bu durumlar ? :roflol:
yok canım nereye gitcem.biri hayrına kaçırmadığı sürece burdayım:lepi:
oooooooooohihoyyyt
hoşgeldin hiç gitme düverim:mymeka:
1 sene 2 ay olmuş, hem çalışıyo hem okuyo hem senle ilgileniyomuş, bide üstüne pırlanta alıyomuş. geçmesin anam geçmesin bırak işte ideal eş:lepi:
bende seni özledim gelde özlem giderelimŞenizŞenizŞenizŞeniz
1 sene 2 ay olmuş, hem çalışıyo hem okuyo hem senle ilgileniyomuş, bide üstüne pırlanta alıyomuş. geçmesin anam geçmesin bırak işte ideal eş:lepi: