2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

slm canım umudumuzu yitirmek yok herşeyin başı moral inşallah bir gün hepimiz bir gelişme var ve hamileyim diye yazacağız buraya.hoşçakal

senağlamaBEN 2008 DE DE İSTİODUM OLDU DIŞ GEBELİK OLDU MELEKLERİM GİTTİ BENDEN .....senağlama

:Saruboceq:ŞİMDİ YİNE İSTİYORUM AMA OLMUO İNŞALLAH 2009 DAOLUR BUKEZ KUCAMA ALMAK NASİP OLUR ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN :Saruboceq:

canım çok üzüldüm geçmiş olsun. ben inanıyorumki bir gün allahım bize o güzel duyguyu tattıracak burada bir arkadaşımız hamileyim diye yazınca okadar çok seviniyorumki bir gün bizde o duyguyu burada arkadaşlarla paylaşacağız inşallah.stres yapmamamız lazım hoşçakal.

senağlamaBEN 2008 DE DE İSTİODUM OLDU DIŞ GEBELİK OLDU MELEKLERİM GİTTİ BENDEN .....senağlama

:Saruboceq:ŞİMDİ YİNE İSTİYORUM AMA OLMUO İNŞALLAH 2009 DAOLUR BUKEZ KUCAMA ALMAK NASİP OLUR ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN :Saruboceq:

Geçmiş olsun,canım.Seni çok iyi anlıyorum,bende 2008 haziran ayında dış gebelik geçirdim,bu ay da 7 aralık adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah bu ay Allah ın izni ile hepimiz hamile kalırız.

Allah yardımcımız olsun.

kızlar hep stres hamileliği hormanları etkiliyor hamile kalmayı engelliyor diyorlar Allah aşkına hiçmi çok stres yapıpta hamile kalan yok. ben bu yüzden daha çok stres yapıyorum çünkü kendimi şartlandırıyorum hani yanlış yapmaktan çok korkarsın bu yüzden daha çok yanlış yaparsın ya bu da öyle bi şey.

ben de 13 ekim de düşük yaptım... yaklaşık dört haftalıktı... şimdi yeni umutların kapısındayım... inşallah hepten toptan birden hayırlısı ile hamiş oluruz... tabiii sağlıklı sıhhatli olalım dimiii

Kızlar bende çok ama çokkkkkkkkk istiyorum hamile kalmayı. En yakın arkadaşım hamile 1 aylık aynı yerde çalışıyoruz. Ve ben onu her gördüğümde hem çok seviniyor hemde çok üzülüyorum.allahım isteyen herkese nasip etsin. Yüzlerimizi güldürsün inş.

herkese merhaba..umarım hepiniz en kısa zamanda müjdeyi alırsınız...iki canlı olursunuz..
ben 5 ay önce düşük yaşadım.süpriz bir hamilelikti.düşünmüyorduk.gidişi de süpriz oldu.
myom varmış bende.doktor korunmayı bırakın dedi.
hamileyken insan hormonsal olarak sanırım nasıl kabulleniyor,seviyor,ayakları yere basmıyor...
ama şimdi bana o kadar garip geliyorki..nasıl kendimi hazır hissedicem......Allah aratmasın tabiki ama ben çokk isteyerek hamile kalmayı hayal etmiştim hep..bööle donuk donuk bakıyorum nolcak şimdi diye??
sanki hemen olucak da...böyle düşünüp de kızıyorum kendime ama.çok garip bir ruh halim var..
bana da dua edin olur mu? ben size ediyorum..
dua demişken arife günü dua açısından çok önemli bir gün.kaçırmayın.

hepinizin duaları hayır ile kabul olsun..
hoşcakalın

Selam arkadaşlar. Bizde birkaç aydır çocuk istiyoruz. Bende de bir myom varmış rahim ağzında 6.5 cm kadar. Gıdacı Elif çok geçmiş olsun. Sen myom nedeni ile mi düşük yaptın? Bize doktor önce bebek önerdi ama bir takım riskler de var dedi eğer hamilelik gerçekleşirse. Biz riskleri göze aldık. Herkes için hayırlısı olsun....

Back
X