canım benimde ilk bebekten herşeyim var ama burçine hastane çıkışlarını ve ilk zamanlada giyicegi herşeyi yeni aldım malum dünyaya yeni gelecek yavrum kıyafetleride yeni olsun istedim.
kadın pedinden uzuk durmak istiyorum çünki kazalar olabilir geceliklerimiz kirlenmesin kızımda bir arkadaş çocuk bezi koy çamaşırının içine dedi çünki çocuk bezleri hava aldırıyor ya hemde bariyerleri var şimdi çok güleceksiniz bana dogru söylemiş hasta bezinide kullandım ama çocuk bezide daha rahat oldu kızımdan kalan bezler vardı dolabının bir köşesine koymuştum olurda çocuklu bir misafir gelir lazım olur diye valla onları koydum kendime :roflol:
elta canım banada eşim ilk dogumumda büyük almıştı hemde bayagı büyük ama kullandım büyük demeden zaten hemen kirleniyor atıyorsun ama hiç bir kazaya neden olmadı bu sevindirici olsun sende hastanede ve evde kanaman yogum oldugunda kullanırsın ilk hafta zaten sonra azalıyor kanama.
hiç hoşlanmıyorum kirli bir gecelikle dolaşan bayan görüntüsünü hastanede kontrole gidince görmüştüm birkaç bayanı bu şekilde ben yakıştıramadım ama herkesin tadbir anlayışı tabiki farklı oluyor
Bende taşınacağım için aldıklarımı yıkayıp toparlayıp çantaya koyamadım. hanüz. O güzel hatırlatma listesine bakarken araştırdığım ve unutulabilecek ince detayları aklıma geldiğince yazayım dedim
♥Hamilelik takip dosyanız
♥Fotoğraf makinası varsa kamera ses kaydedici günlükte götürebilirsiniz o anki duygularınızı yazmak için ya da bebeğiniz ve sizi yalnız bırakmayanların düşüncelerini tutacağı anı defteri yapabilirsiniz
♥Saç bandı toka taç vs
♥Bence ağız silmek için mendil bez kullanmayın. kağıt havlu kullanın daha hijyenik
♥Aşırı titizseniz çarşaf yastıklarınız + bebek içinde
♥Bebek için ANA KUCAĞI oto koltuğu seklinde olanların rahat olabileceğini düşünüyorum ya da PORT BEBE
♥NAZAR BONCUĞU bebeğe ve anneye :)
♥Sıkça nefes alıp verirken dudaklarınızın kurumaması için dudak kremi
♥Ağız kuruluğu için şekerlemeler
♥Doğum sonrası kabızlık vs durumu için komposto ya da hoşaf
Allah hayırlısıyla kolay doğum yapmayı nasip etsin umarım sağlıkla.. :Saruboceq:
kesinlikle çocuk bezi kızlar. arkadaşımızın tecrübesine güvenin. çok rahat. ben ilk bir hafta onu kullandım. çok yoğun oluyor kanama ped med bi işe yaramaz. (gerçi hastanede de veriyolar bez onlar kendileri koymuşlardı bana orada kaldığım sürece)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin missssssssss kokularıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?