2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hey allaammm,koptuk yınee burada kaydirigubbakcemile3

mucuk

zengin ya yurtdışından getirtti o arabayı ben biliyorum yakinen

açtırdım kutuyu söylettim kötüyü..ben kaçıyorum tepişin aranızda.hanımmm kooooş topikte kavga vaaaarsositososito

ou diyorum ya, nerden bulduysa diye :))

gider ayak yine coşturdun lan beni burcu..kombinasyon farklı ama olsun bu da güzel.kucaktaaan kucağaaa

hastayım tazem galiba..gidip yatayım

geçmiş olsun, ıhlamura dadan derim. sisleri coşturmaktan şeref duyarım. kucaktaki kombinasyonları da severim. umut fakirin ekmeği imiş. benimki o hesap oldi :)

gökte yıldız olsam ilk sana kayardımm ben de..

Allah kaydırmasın anam.kaydirigubbakcemile3

tavuk suyuna çorbamı dün içmiş bulunuyorum nesrinim.gerçi benim kameranın hdsi yok ama yine de zenginimzemuszemus

ulen demet akalındaki bacak bende olsa isyan ederdi heralde üstteki patates çuvalını taşıyamıyorum diye kürdan gibiin
iyiki şişko bacaklarım var :sm_cool:

zıbarmalıyım artıııık
gitmeliyim bu yerdeeen
saadet diliyorum size bu topikteeeen

kıçıma kaş göz çissem demet akalından daha güzel olur.bunu da dedittirdin bana esra.ama iddalıyım

la evrim geçme namık kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları anladın gerisini..başım ağrıyor ya galiba beynimin terbiye bölümü devre dışı oldu.süperegom yok oldu kontrolümü kaybediyorum dıt dıtttt kendi kendime kapansam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…