hiç değilse seninki gibi ayıpçı değil. sana hasretim diyo ne var bunda lülülülülülü
kuzy emziği tutuyo mu onu de bakayım kaydirigubbakcemile3
Allah kaydırmasın anam.kaydirigubbakcemile3
tavuk suyuna çorbamı dün içmiş bulunuyorum nesrinim.gerçi benim kameranın hdsi yok ama yine de zenginimzemuszemus
kıçıma kaş göz çissem demet akalından daha güzel olur.bunu da dedittirdin bana esra.ama iddalıyım
la evrim geçme namık kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları anladın gerisini..başım ağrıyor ya galiba beynimin terbiye bölümü devre dışı oldu.süperegom yok oldu kontrolümü kaybediyorum dıt dıtttt kendi kendime kapansam bari
yemişim demetakalını...
tutuoo tutuoo.. GEREK KALMADI YAPISTIRMAYA kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
görelim de karar verelim delikafadulden :roflol:
4 misafir kim bu saatte..mutfak kapandı misafir kabul etmiyoruk
gidesim gelmiyor neva da uyanır şindi.başım da ağırıyor.seviyorum senisenı bırakmak ıstemıyorum Elif.. anla benı artık, duygularımı gormemezlıkten gelme.. yeter artık hönkürüyorumm.. ditmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
salifonunkielif beyazda cevahir var
kaydirigubbakcemile3
görelim de karar verelim delikafadulden :roflol:
yaf ben yarım menü esprini geç anladım ama bayaa güldüm yane yabana gitmedi :))) başım ağrıyodu geç aydım :)
bak ne kadar çok sevenin var kırma bizi pohahaaa
bi demet yüzünden döt yoluna gidicen :roflol:
demetten daha beyaz,daha dolgun.daha az kırışık işte görüp napçan..iyice sapıttım bak misafirlere ayıp oluyor nesrin hep senin yüzündenmafoldumben
ay tasvire bak yaaademetten daha beyaz,daha dolgun.daha az kırışık işte görüp napçan..iyice sapıttım bak misafirlere ayıp oluyor nesrin hep senin yüzündenmafoldumben
bak ne kadar çok sevenin var kırma bizi pohahaaa
bi demet yüzünden döt yoluna gidicen :roflol:
demetten daha beyaz,daha dolgun.daha az kırışık işte görüp napçan..iyice sapıttım bak misafirlere ayıp oluyor nesrin hep senin yüzündenmafoldumben
misafir sayısı 2 oldu hadi bakalım korktular açıcam diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?