2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sana demedim esra bir kısım medyaya lafım..güzel şarkıcı demet akalın...
yok seksi şarkıcı demet akalın vs

Allah kaydırmasın anam.kaydirigubbakcemile3

tavuk suyuna çorbamı dün içmiş bulunuyorum nesrinim.gerçi benim kameranın hdsi yok ama yine de zenginimzemuszemus

kaydirigubbakcemile3

kıçıma kaş göz çissem demet akalından daha güzel olur.bunu da dedittirdin bana esra.ama iddalıyım

görelim de karar verelim delikafadulden :roflol:

senı bırakmak ıstemıyorum Elif.. anla benı artık, duygularımı gormemezlıkten gelme.. yeter artık hönkürüyorumm.. ditmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

4 misafir kim bu saatte..mutfak kapandı misafir kabul etmiyoruk

senı bırakmak ıstemıyorum Elif.. anla benı artık, duygularımı gormemezlıkten gelme.. yeter artık hönkürüyorumm.. ditmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gidesim gelmiyor neva da uyanır şindi.başım da ağırıyor.seviyorum seni
elif beyazda cevahir var
salifonunki
kaydirigubbakcemile3

görelim de karar verelim delikafadulden :roflol:

demetten daha beyaz,daha dolgun.daha az kırışık işte görüp napçan..iyice sapıttım bak misafirlere ayıp oluyor nesrin hep senin yüzündenmafoldumben

misafir sayısı 2 oldu hadi bakalım korktular açıcam diye..

demetten daha beyaz,daha dolgun.daha az kırışık işte görüp napçan..iyice sapıttım bak misafirlere ayıp oluyor nesrin hep senin yüzündenmafoldumben

ay düşcem simdi koltuktan, kuzı dızımde sallanıoo, cocuk zıplamaktan bı turlu dalamıoo.. manyaksın sen yaa kaydirigubbakcemile3

misafir sayısı 2 oldu hadi bakalım korktular açıcam diye..

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…