ısırırım senii yirim senii mucukkkesraa ben bayılıorum senın o kırpılerıne bılıosun dımı hatta tek bayılan benım galıba hatta daha gecen gun aklıma geldıydı . ıı eglenceler
geçmiş olsun canım yaa şimdi iyidir inş ecoşumece belki 2 saattir kesintisiz mıymıy mızık mızık uyusa uyumuo gozu gecıo uyanıo emmıo en son yarım fıtıl koydum sonra gaz cıkardı sonra emdı sımdı duzeldı gıbı ıns yanı . yılbasında ııkı bıyere gıtmemısız yavrumun sıkıntısı var boncuk boncuk yaslar dokuldu gozunden hep ıcımız parcalandı babasıyla
ayy süpersin senn delüüü sırnaşık şeyEn son 3. kadeh sarapta birakmistim zaten..biraktim dimi??
zamanlama harikaaa :lepi:mutlu yıllarr
eee biz geldik siz gitmişsniz evroşlaaaesraaa..hani nerde yavru noel baba??
burcumunnn aldığı süper kostümm ve içinde benim şebeleğimmm
:gitme: yapmak istiyorum zayıf olmak kılo vermek incelmek istiyorum,38 bedene gırebılmek eskı dar paça kotlarımı göğsümü gere gere gıyebılmek istiyorum, onları gıyıncede göbegım pırtlamasın daşş gıbı olsun istiyorum.çok şey mi istiyorum ama pervinn yaaa mafoldumbenhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...997-haftada-3-35-k305lo-denenmi351-liste.html
kızlar bı ıncelesenıze benım ısıme geldı bıraz yanı sutu olumsuz etkıleyeck bısey yok ne dıosunuz yapsakmı topikçe
yerım sizi maşşalah kızçene.senıde oek bı fit gördüm denız hanım
Doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ediyorum... 30 dan sonra geriye saymaya başladığım için bir yılda daha gençleştim.....:sm_cool:hihoyyyt:lepi:
düngece koçişimin kucagına uzanmıs fılm izlerken gırdık yenı yıla... onun dısında nurdancım gıbı ziyafet falan süremedık,yenı yıla cok sade girdik :)) neysekı kızım ilk defa 10.5 da uyuyup sadece emmeye uyandı ve bı kac kez mızıklandı 5 dakka sürmedı.hala kendıme gelemedım ilk defa aksam 10.5da uyuyup sabah 10 da kalktı hala şoktayım... aman nazar degmesın dıyorum,ve devamının gelemesı için dua edıyorum... süper oluyomus bunu anladım.
yarasın yarasın ...iyi en azından zararın olmamaşı bisim bilete bişeycik çıkmadı ..sırf kazandınız yazızsını görmek için 30milyon tl nin numerosunu millipiyango sitesine yazdım büyük ikram kazandınız dedirttim kendime...kafamçokkarıştılaelaelaelaelaeuzun lafın kısası
tam öküz modunda yedik karıkoca
tombala 51 çeşitli kumar oyunlarını itina ile oynadık
tombaladan 20 tl kazandım
seri bilet aldım sadece son iki rakam ve iki adette amorti var 30 tlmi kurtarmış oldum fazla zararda sayılmam kaydirigubbakcemile3
hacı kızına bak ne ararsan var hihoyyyt
cokacimcoookannem çiğköfte yoğururkenee ablamda malzeme veriyor
aa doğum gununmuydu kacırmısım,gecmıs dogum gunun kutlu olsun canım :1hug: ailenle cok yenı yaşlara inşallah
burda saat 2idi o sırada tr nin yeni yıla girmesini beklioduk:)
bide benim takıntım vardır 22.22 ye ve 00.00 a :)
2010 yılının ilk tatlısıda benden gelsinn
pişmeden önce şerbetsiz halii
şerbetli haliii
2010 yılının ilk tatlısıda benden gelsinn
pişmeden önce şerbetsiz halii
şerbetli haliii
çok tatlı birr şebek bu..
annem çiğköfte yoğururkenee ablamda malzeme veriyor
ama tek sorunumuz uykuya gecısımız zorlanıyo gıtgıde çünkü kendı kendıne mememde uyumayı kesfetti mıçıyo agzıma uyuyana kadar.ayagıma yatırdıgım an göbek atıyo resmen aglamaktan.aslında yaş bıle akmıyo gözünden sırf ınat olsun dıe mızmızlanıyo.zorla emzıgı kaptırırsam yada parmagını alırsa anca uyuyo.neyse sonumuz hayrola inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?