2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

monolog dediğin böylee yapılırrr öyle bir iki cümleyi monolog saymıyoruz damlaaa haaanııımmmm

esraa ben bayılıorum senın o kırpılerıne bılıosun dımı hatta tek bayılan benım galıba hatta daha gecen gun aklıma geldıydı . ıı eglenceler
ısırırım senii yirim senii mucukkk
sevmeyenler utansın kirpilerimi zemuszemus
geçmiş olsun canım yaa şimdi iyidir inş ecoşum
En son 3. kadeh sarapta birakmistim zaten..biraktim dimi??
ayy süpersin senn delüüü sırnaşık şey
zamanlama harikaaa :lepi:
esraaa..hani nerde yavru noel baba??
eee biz geldik siz gitmişsniz evroşlaaa

aman ya rabbim hayatımda gördüğüm en şeker en datlu en sevimli noel baba bu ya maşallah 41 kere ayyy yavrum nasılda gülmüş...

esra gül tatlına 10 puan veriyorum..harika olmuş..ben gıda boyası koymadım hiç..ama böyle tam gül tatlısı olmuş..ellerine sağlık..

günaydınlar ...herkese ..a.s.opuyorumnanaktan
yahoma maşallah topiğin maskotu ilan ettim ben noel bebeği kocamanda öptüm..Şenizhediye topiğinede yazdım....buyrunnnnnnnnn
esra tatlın süper olmuş eline sağlık....yemiş gibi oldum canım....çiğ köfte operasyonunuzda süper yani afiyet olsun..yerimseniben
seçil benim eşimde çalışıyor hatta ilçede bir suçlu kaçtığı için eve iki gün sonra gelebildi dün son anda bıraktılar eve gelebildi sabah geri gitti ..bizim için stresli başlamıştı gün ama akşam gelince rahatladık....:sm_cool:
akşamımız vasat geçti....saat 23 de herkescikler evine dağıldı....tüm gün anneciğimle hazırlık yaptık ama dediğim gibi eşimle telefon trafiği ne oldu ne olacak derken akşam oldu..-tatlicadiarzu-:çok üzgünüm:
Doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ediyorum... 30 dan sonra geriye saymaya başladığım için bir yılda daha gençleştim.....:sm_cool:hihoyyyt:lepi:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...997-haftada-3-35-k305lo-denenmi351-liste.html
kızlar bı ıncelesenıze benım ısıme geldı bıraz yanı sutu olumsuz etkıleyeck bısey yok ne dıosunuz yapsakmı topikçe
:gitme: yapmak istiyorum zayıf olmak kılo vermek incelmek istiyorum,38 bedene gırebılmek eskı dar paça kotlarımı göğsümü gere gere gıyebılmek istiyorum, onları gıyıncede göbegım pırtlamasın daşş gıbı olsun istiyorum.çok şey mi istiyorum ama pervinn yaaa mafoldumben
yerım sizi maşşalah kızçene.senıde oek bı fit gördüm denız hanım

burcumunnn aldığı süper kostümm ve içinde benim şebeleğimmm

yaa yerım senı noel cocuk yaho.burcu teyzen tam sana göre bi hediye bulmus pes dıyorum cok yakısmıs yakısıklı

düngece koçişimin kucagına uzanmıs fılm izlerken gırdık yenı yıla... onun dısında nurdancım gıbı ziyafet falan süremedık,yenı yıla cok sade girdik :)) neysekı kızım ilk defa 10.5 da uyuyup sadece emmeye uyandı ve bı kac kez mızıklandı 5 dakka sürmedı.hala kendıme gelemedım ilk defa aksam 10.5da uyuyup sabah 10 da kalktı hala şoktayım... aman nazar degmesın dıyorum,ve devamının gelemesı için dua edıyorum... süper oluyomus bunu anladım.

ama tek sorunumuz uykuya gecısımız zorlanıyo gıtgıde çünkü kendı kendıne mememde uyumayı kesfetti mıçıyo agzıma uyuyana kadar.ayagıma yatırdıgım an göbek atıyo resmen aglamaktan.aslında yaş bıle akmıyo gözünden sırf ınat olsun dıe mızmızlanıyo.zorla emzıgı kaptırırsam yada parmagını alırsa anca uyuyo.neyse sonumuz hayrola inşallah

ya kızım hala içmiyo demır damlasını mıdesı cok bulanıyo.mandalına suyuyla karıstırıp verdım ona bıle suratı ekşidi titredı resmen.haftaya aylık kontrolumuz var doktoruna sölicemde tadı güzel baska varsa yazsın bıze

maşallah minik hepimizinki böyle olsada normal insan hayatına dönsek artık...

Son düzenleme:

pervin in duası kabul oluyo gibi..hadi bakalım devamını diliyorum

ben hem spora hem sandaloz sakızı ve sirkeye başladım...en son tartıldığımda 73.750 görünce tamam dedim kendime artık bu kilolar gidecek benlen yaşamayacak hedefim 15 kilo..ama yaza kadar tabi öyle hop diye değil..şu anda 69 kiloyu gördüm kendi baskülümde ...

yarasın yarasın ...iyi en azından zararın olmamaşı bisim bilete bişeycik çıkmadı ..sırf kazandınız yazızsını görmek için 30milyon tl nin numerosunu millipiyango sitesine yazdım büyük ikram kazandınız dedirttim kendime...kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
annem çiğköfte yoğururkenee ablamda malzeme veriyor
cokacimcoook

aa doğum gununmuydu kacırmısım,gecmıs dogum gunun kutlu olsun canım :1hug: ailenle cok yenı yaşlara inşallah

terruk ederim canım..

Hayatımda gordugum en guzle noel baba olmus, 3 kurusu var sa da hepsını gulmeye vermıs bu datlu sey... aılecek fotografa gomuldukk, bayıldıkk :)))

burda saat 2idi o sırada tr nin yeni yıla girmesini beklioduk:)

bide benim takıntım vardır 22.22 ye ve 00.00 a :)

Benım de sana takıntımm farr kaydirigubbakcemile2

utanmıosun dı mı bole fotolar koymaya.. olmussun dal gıbı .. Denız ın hatrına daha fazla hırpalamayacagım senı.. lmaz:

2010 yılının ilk tatlısıda benden gelsinn

pişmeden önce şerbetsiz halii

şerbetli haliii

Var ya sanat eserı gıbı olmuşş.. cok guzel gorunuyor yaf.. Ozy nın gozlerını pırtladı yerınden :)))

maşallah fit anne ve güzel bebeği

2010 yılının ilk tatlısıda benden gelsinn

pişmeden önce şerbetsiz halii

şerbetli haliii

becerikli hatunsun ne diyeyim.kıçını kaşada nazar değmesin

çok tatlı birr şebek bu..

annem çiğköfte yoğururkenee ablamda malzeme veriyor

anasının kızı.afiyet olsun

aynen benimkide.neyseki 2010 a uyuyarak girdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…