buarad azimliyim, karar verdim pztsiden itibaren rejime basliyorum..pztsiye kadar tikinicam...
minis insallah sevval hep boyle devam eder..darisi basimiza..
asl hep sinir olurdum rejim icin biseyleri bekliyenlere, ayin ilk gunu, pazartesi gunu vs vs..ama bus efer bende pztsiden itibaren diyorum..insallah olucak..biseyin beni tetiklemesi gerek, buda yeni yil olsun bari...
amin canım.zaten dualarımda sizlerde hep varsınız.önce saglık diliyorum hepsine sonra düzenlı bı uyku mınıklerımıze mirmirmirmir malüm topikcek cektıgımız için,ezber oldu dularımda :1closedeyes:
benım popomdan yana derdım kalmadı hatta hamıleyken dizlerime ınen selülitler acayıp bıle azaldı ama göbek fenalarda.gögüslerımı saymıyom hep varlardı zati ama göbekte vardıda şimdi 2 katı oldu.yumusak lıngır bişe yaa.çatlıyom sinirden.pantalonlar ıyı gzel popoya oluyo ama düğme ve femuar yarıda kalıyo gıcık göbekten dolayı mafoldumben
benım popomdan yana derdım kalmadı hatta hamıleyken dizlerime ınen selülitler acayıp bıle azaldı ama göbek fenalarda.gögüslerımı saymıyom hep varlardı zati ama göbekte vardıda şimdi 2 katı oldu.yumusak lıngır bişe yaa.çatlıyom sinirden.pantalonlar ıyı gzel popoya oluyo ama düğme ve femuar yarıda kalıyo gıcık göbekten dolayı mafoldumben
kızlar yusuf kaşıkla hiç birşey yemiyor ya deli olcam ağzını bir kilitliyor açmıyorda...sadece mamaylada beslenmezki artık değilmi nurdannnnnnnnn
benim gobek indi baya ama bacak ve kalcalar, popo aldi basini gidiyo(
göğüs için fındık yağı öneririm çok güzel toparlıyor..
göbek içinde susam yağı içine veya fındık yağı içine yasemin çilek biberiye greyfurt limon yosun yağlarını karıştır 1 gün arayla sür..özellikle banyo sonrası ....
bazen reddelermis kasigi derya ama sakin zorlama ters tepki yapar bu sefer..ben yemek yemek istemedigi zamn oyuna ceviriyorum bi iki kasik daha aliyor ama eger istemiyor aglyorsa kesinlikle zorlamiyorum, bazen annem hirs yapior bitirsin diye, kiziyorum..
ben o yag faslini biraktim((evde dutuyo hala kakao badem findik yagi karisimi..
hırs yapmaya gerek yok doğru diyorsun..yerse yer ne yapayım..canı istedimi ağzını açıyor nasılsa..dişimize çok az kalmış sanırım ondan kucağımızda yanağımıza çenemize saldırıyor ağzına alıp kemiriyor ama nasıl bir kemirme ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?