2009 Ağustos Anneleri Size bir sorum olacak!

ipekbocugu

Yarınlar güzel olacak..:)
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.625
1
156
43
Diğer
Bu sene bebeklerinize kavuştunuz Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.:emir_bebek:

Gelelim soruma merak ediyorum da hamileliğinizde nelere aşerdiniz nelerden tiksindiniz ve bebeğiniz kız mı oldu erkek mi?:uhm:

canım ben deli gibi et yedim.ve tatlıya çok aşerdim.pirinç pilavı köfte ve soğandan tiksindim halada yemem.bebeğim erkek...sağlıkla kucağına al inşallah.

ben ilk 5 ay mide bulantısından bişey yiyemedim yani yedimde bişey kalmadı hiç bişeyden tiksinmedim ama bol et ve acı yedimki ben hayatımda acı yemem halada yiyemiyorum o zaman nasıl yedim onu bilmiyorum. bebeğim erkek

Benim kızım oldu, tatlı çok severim normalde ama hamileliğim boyunca ağzıma bile süremedim,tatlıdan midem bulandı. Sadece bir kaç kere karpuz çekti canım.

merhaba ben normalde ekmeği çok severim ama ilk aylar ekmekten çok tiksindim maya kokusu geldi burnuma.hayatımda hiç yemediğim kadar kiraz yedim bi de kabuklu yer fıstığı.benin de oğlum oldu

Benimde ilk cnm turşu ve erik çekmişti kızım oldu benim ayrıca tavuktan nefret ettim ki çok severdim ilginç ama sudan midem bulanıyordu... Ayrıca karpuzda çok istedim ama tabii mevsimi olmadığı için iğrençti yiyemedim...

acayipp turşu yedim canım böyle hep ekşi şeyler cekti allahtan tam aşerme zamanım eriğin zamanına denk gelmişti oğlum olduu yalnız halk dilinde ekşi yiyince kız derler ama bende ters tepki yaptı öle çok tatlı aşermedim yani

ben et den tiksindim kırmızı et den başka bişi olmadı ilk 3 ay mutfaa giremedim mide bulantısından zaten bi ayva istedi canım bide madımak die bi ot yemeği var ondan istedi canım mevsimi değildi ama kaynanamda varmış buzlukta o pişirdi onu yedim 3 gün başka bişiy yemedim.. oğlum oldu...

ilk aylar kusmadım ama mıdem hafıften hep bulandı özellıkle yemek yaparken çiğ sogan kokusu benı mahvettı.bıara tursuya saldırdım 9 ay boyunca bol lımonlu salataları cok severek yedım ama çikolatada tükettım fazlaca.hiç yemedıgım kadar kıraz yedım meyve delısı oldum resmen hamıleyken ve dünya güzelı bı kızım oldu :asigim:

canim oglumda etten ve tavuktan tiksindim,devamli yesillik yemek istedim,yaklasik 7 ay aserdim ve en belirgini cok basim agridi..kaburgalarimada agri cok yapti ve oglum yukaridaydi..kizimdaysa sadece 3 ay migde bulantim oldu..ilk aylar canim devamli eksi ve limon yemek istedi,bunun disinda her türlü et,süt ,yogurt,tavuk yedim..bas agrim hic olmadi ve kizim kasiklarima dogru cok baski yapiyordu oldukca asagidaydi...benim aklimda kalanlar bunlar..

benim tiksindiğim bişey olmadı
bol bol turşu yedim :) erik istedi canım
vee kızım oldu

sürekli ekşili şeyler yedim..özellikle ayvanın üzerine limonu sıkıp sıkıp yedim..oğlum oldu.:))

ekmek karpuz tavuk
balıktan çok tiksinmiştim yeni ymeye başladım
erkek bebeğimde

bende çok bişeye aşermedim ama acıyı asla yiyemezdim hamileliğim süresince acı biber turşusu yedim. ve birde erik çekmişti canım kızım oldu

ya arkkadaşlar burda güzel hep beraber sohbet ettiğimiz sohbet odaları vardı ne oldu o odalara ben doğum yaptıktan sonra biraz ayrı kaldım ama bişeyler değişmiş sanırım bana cevap verirseniz sevinirim

ılk aylarda soğan kavururken midem bulanıyordu geçti sonra
soğuk havalarda bile dondurma yedim
normalde tatlı pek yemem tatlı yedim
bebeğimi hep aşağıda taşıdım
kızım oldu ECE

bende alman firininda calisiyordum doguma 1 bucuk ay kala annelik iznine ayrildim.orda cok sevdigim 3 cesit pogaca tarzinda hamur isleri vardi tavuk sosisli ispanakli ve peynirli.burnuma acayip koktular diskindim 9 ay boyunca yiyemedim.öyle bir koktularki kasada hesap yaparken,yada firindan yeni cikinca kusasim geliyodu kokudan.ama cok tatli yedim hep cikolatali seyler.
iki defa as erdim. gece 12 de filme bakiyordum orda cin yemegi yiyorlardi canim cekti.sabah 4 e kadar acik yer aradik bulamadik esimle.pizzayla yetindim o gün.ertesi gün yedim cin yemegini.pazar günü pismaniyeye as erdim.e almanyadada pazar günleri cami bakkallari disinda tüm marketler kapali olur.o gün yine bulamadik.pazarteside cok aradik türk bakkallarinda yine bulamadik.neymis cok sicak diye türkiyeden pismaniye getirmiyorlarmis zamani degilmis.en sonunda bir tatlicida bulduk ama sicaktan sertlesmis akide sekeri gibi yedim.
cokmu konustum ne hahahahahhahahha

Back
X