- Konu Sahibi EvrimKuzey
-
Petrik,
Çok güzel şeyler almışsın.Ben de beylikdüzü pazarında hastane çıkışı falan gördüm ama alamadım güvenip.Kaliteli görünüyo seninkiler ama..Pazarlarda çok güzel şeyler var. ama fiyatları her zaman çok uygun değil ya hakikaten pazarlık gerekiyo, onu da ben beceremiyorum..Güzel günlerde kullanın...
Patik bitmiş..Bence ponponun geleceği kısmı iğneyle biraz daha dikebilirsin. Daha toplu dursun. Bide her gören anneler, buna ip geçirmezsen bebeğin ayağından çıkar diyolar.. Olsun bu bizim ilk denememiz demi Petrik..Ponponları neden yapamadın ki, vakit mi olmadı???
PETRİK, bunları pazardan aldığına inanamıyorum. ne kadar kalitel duruyorlar. özellikle penguenliye bittim. ben de alacağım ondan müsadenle.... güle güle giysin oğluşun...
Petrik, anam bu nası pazar bole yaaa... ya ne gusel seyler almıssın,hepsi birbirinden güzel, gercekten de cok gereklı, hoş seyler..
petrik aldiklarin cokguzel canim iyi gunlere giyer inasllah...
NORRA CIM BENCE RENGİ FALAN HERŞEYİ GÜZEL ODANIN. BENDE AYNI SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM. BİRAZ BÜYÜSÜN KIYMET BİLECEĞİ YAŞA GELSİN O ZAMAN TAM ANLAMIYLA ODA ALICAM OĞLUMA. ŞİMDİLİK İDARE ETSİN DİMİ AMAyerimseniben
NORRAA, turuncu çok şirin çok sıcak bir renk. renklerin insanlar üzerindeki etkisinden emin değilim. ben de kızıma bembeya bir oda yapmak istiyorum. mobilyasını beyaz alacağım (öle takım filan almayı düşünmüyorum) perdesini ve nevresimlerini çiçekli istiyorum. hatta ben çiçekli duvar kağıtlarını çok severim ama biraz daha büyüsün de kendisi seçsin duvar kağıdını. 4-5 yaşına gelince kağıt olayına geçeriz belki. duvarın rengini de uçuk bir bir renk seçmeyi düşünüyorum.
sizin oda bebek için ideal büyüklükte. bizimki de o kadar sayılır ama daha dikdörtgen. içini yerleştirince daha şirin duracaktır. bence düşündüğünü yap, fazla da masraf yapma.
süper şeyler almışsın. güle güle giydir. demek havuzlu hana gitmedin. orada fiyatlar çok uygun oluyor. ben de arkadaşıma eşlik etmiştim (kilolarca çantalarını taşımıştım o hamile diye, kollarım kopmuştu. kız olsaydı ismini nazan koyacaktı)
gs li tulumu görünce çok şaşırmıştım ama demek ki o da oğlunun hatırınaymış. ayyyy kıyamam berke bey kıskanmaya mı başladı? ona da alın bari arada....
sen de benim eşim gibi düşünüyorsun demek ki... o da diyor ki "eteği elbiseyi taşıyabileceği zaman giysin, yoksa tepelerine çıkıyor, popo ortada dolaşmasın kızım" :1shok: ciddi değildir herhalde lülülülülülü bana transparan bluz hediye almayı biliyor ama.... bi de sürekli "neden hiç o sisley den aldığım bluzu giymiyorsun" diye soruyor... kızına gelince osmanlı erkeği oluverdi.
BABY, bayıldım hepsine... ne çok şey almışsın. bir bavulu kızın için götürdün galiba. bakıyorum da en fakir benim kızım kalmış. sizinkiler ne güzel hediye de alıyorlar, valla bizimkiler de eşim ailesi de çok temkinliler. hala bişey almadılar torunlarına. herhalde doğana kadar almayacaklar. dur bakalım bekliyoruz.
güle güle giysin kızın.
ayyy bi de mevlüt elbisesi mi alacağız. çok komik ya, sanki kızı görücüye çıkaracakmışız gibi di mi? mevlüt ne zaman olurdu? 40ı çıkınca mı?
EVRİŞ senin aldıkların da çok güzel. yeter kızım artık alma... bi sürü hediye de gelecek, çoğunu giydiremeden büyüyecekler gör bak... ablamınkiler hep öle oldu. ama yooook insan neler neler almak istiyor di mi? gördüğün her şirin şeyin içinde onu hayal ediyorsun. iyi peki al al... bari biraz 1 yaş 1,5 yaş için al (gerçi onları da almıştın....)
PETRİK, bunları pazardan aldığına inanamıyorum. ne kadar kalitel duruyorlar. özellikle penguenliye bittim. ben de alacağım ondan müsadenle.... güle güle giysin oğluşun...
Ya kaz tüyüne baktım da.. pahalı bulan arkadaslar için önerim pamuk yorgan ya da yün yorgan ama elyaf önerilmiyor.. saatlerdır nette kafa patlatıyorum, kaz tüyü tuzlu dıyorsanız ve de etrafınızda yaptırabılecegınız bır yer varsa yatagınıza göre yün yaptırın arkadaslar, ya da pamuk yorgan alın derim, genel kanı bu sekılde imiş.. lütfen herkes düşüncesini yazsın derim.
kizlar ben size bisey danisicam..bizim misafir odasini cock odasi yapicaz, duvar kagidi var turunculu sarili, daha cinsiyetimiz kesinlesmedi ama odasini yeniden cinsiyet belli olunca boyatsak yada kagitmi yapsak yoksa bu hali hem kiza hem erkege de gidermi, bi fikir verseniz..odanin resmini yolluyorum, bide ilk tasindigimizdaki bos hali de var...
buyuk ihtimal simdilik sadece karyolasini yeni alicaz, ben yatak odami degistircektim yaza, benim dolap ve komidini onun odasina koyucam, onlarda agac rengi, yani yep yeni oda yapmiycaz, hem masrafli olmasin hem de 3-4 yasndan sonra guzel bisi yapariz kiymetini bilir dedik..bide 2.yi dusunursek ona gore ayarlariz dedik..
ne diyosunuz???, oda bu haliyle guzel mi??bitek yeni perde alicam..
ben aldım canım ama fotoları koysamda bir fikir vermez sanırım..daha kullanmadığımız için nasıl bilmiyorum..chiccodan aldım set halinde..sebamed ve chicconun iyi olduğu sonucuna vardım araştırmalarım sonunda.KIZLAAARRRR,
Tek tek isim saymıyorum, ama hepinizin cicilerine bayıldım.
Yalnız hiç bakımürünü felan alan yok mu herkes cicileri koymuş.
Eğer alanınız varsa bakım ürünlerini de bizimle paylaşır mısınız yüüüfttteeeeennn...
çok şanslı bu istanbullular yaaa.güzel şeyleri ucuza alıyorsunuz..kıskandım sizi batmanlarda..biz de chiccoya kanza talim edip kazzık yiyios..olsun de mi? hepsi çoook güzel..güle güle giysin bebişin.
biz de yatak yorganı kaz tüyü kullanıyoruz çok memnunuz.ben çocukken de hep kaz tüyüydü yatağım yorganım.çok severim o yüzden...bebişimi de ayırmayayım dedim.ama pamuk yün daha sağlıklı dediler...ama senin de dediğin gibi kaz tüyü alamak..biraz büyük alırız..uzun süre kullanabilir belkiYa kaz tüyüne baktım da.. pahalı bulan arkadaslar için önerim pamuk yorgan ya da yün yorgan ama elyaf önerilmiyor.. saatlerdır nette kafa patlatıyorum, kaz tüyü tuzlu dıyorsanız ve de etrafınızda yaptırabılecegınız bır yer varsa yatagınıza göre yün yaptırın arkadaslar, ya da pamuk yorgan alın derim, genel kanı bu sekılde imiş.. lütfen herkes düşüncesini yazsın derim.
canım hepis birbirinden güsel ii günlerde giysin bebişin inş
Bu yan yatırma yastıgını almanızı siddetle tavsıye edıyorum. Dünya Sağlık Örgütünün tavsıyesı ıle üretilen bu yastık, bebeğin ilk aylarda kusarken bogulmasını engellıyor.
Bunların aynısından Taze Burcumda da var :)) bisim ogluslar ıkısler gıbı gıyınecek, karıstırmayalım aman dıyorum oğlanları Burcu ya habire :)))
canım yaa o küçücük bedenine nasılda yakışacak yaramaza allahım ii günlerde giydirmeyi nasip etsin cnm
canımmmm hepsi birbirinden güsell allah giydirmeyide nasip etsin canım a.s.kızlar bende iki haftadır fotolamaya üşendiğim cicişlerimizi koyuyorum
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
buda oğluşumun odasının saati kaydirigubbakcemile2
[/URL][/IMG]
PETRİK,
Ponpon yapamadım demiştin ya. Güzel tarif ediyor. Dene istersen...
[img=http://img26.imageshack.us/img26/5706/11404637280351.th.gif]
4 aşamadır, istediğimiz büyüklükte iki daire kesiyoruz kalın kartondan ben bunu damacana suların plastik kapağı ile yaptım. çok kullanışlı oldu, bir tane ile istediğim kadar ponpon yaptım, kesimi çok düzgün oldu ayrıca, her ponpona iki daire gidiyor ya yamuluyor ya keserken yünü kesiliyordu.
bu iki daireyi bardak ağzını kartona koyarak çizebilirsiniz.
kestikten sonra ortalarına bir daire daha çizip kesiyorsunuz, kalan bölümü yünü sarabilmemiz için bir tarafından kesiyorsunuz oradan yünü tün içi delik dairenin etrafını saracak kadar doluyorsunuz.istediğiniz dolgunluğa gelince iki kartonun arasından yünü daire boyunca kesip yünleri dağıtmadan dairelerin içinden geçireceğiniz bir ipi iyice sıkarak bağlıyorsunuz
Petrik'im cicilerin biribirinden güzel tatlım..hastane çıkışı çok uygunmuş...burda ööle pazarlar yok..mağazalarda 50-60 tl arası valla...güzel günlerde giysin oğluşun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?