2009 ağustosunun güzel hamişleri haydi cinsiyet tahminine

kızlar slm ben bir eylül anne adayı olarak sizleri tebrik etmek istiyorum...hepimiz inşallah sorunsuz hamilelik geçiriririz vede miniklerimizi kucagımıza alırız...bu arada bhcg ye göre cinsiyet thmini yapıyomussunuz bu ne zamanki bhcg ve nasıl tahmin ediyosunuz :):):)

ha bu arada bizim yani eylül annelerinin topigindede kız patlaması var...sizinkiler hep erkek :)))

Şöyle oluyor arkadasım.. freebhcg 50 nin altında olursa erkek,üstünde olursa kız.. olarak tahmin ediliyor.. ve ikili test sonucunda ortaya cıkan teste göre değerlendiriliyor.

:nazar:BHCG YE GÖRE CİNSİYET TAHMİNLERİMİZ:nazar:

İSMİ .........................BHCGDEĞERİ.......................TAHMİN....................KESİNLEŞEN

1.Kayra ........................... 28........................................erkek
2.helin hivda .................... 15 .......................................erkek........................ERKEK
3.evriş............................. 30........................................ erkek
4.gizze ............................ 25 .......................................erkek
5.milkshake......................81............... ..........................kız
6.babymom.......................42................ ........................erkek
bhcg yi bilmiyorum benim bebeğim 14+1 günlük ama doktor tanıdık olduğu için yanılmazsam erkek dedi çin takvimindede kız çıkıodu

kayra benide ekle benimkide 45 çıkmıştı çin takvimine görede erkek çıkıyor hayırlısı

ben sonucu cuma alıcam ne guzel sızın bı fıkrınız war en azından bende burda catlıyorum:)allah herşeyden once saglıklı bebısler versın bıze ....

İSMİ .........................BHCGDEĞERİ............... ........TAHMİN....................KESİNLEŞEN

1.Kayra ........................... 28........................................erkek
2.helin hivda .................... 15 .......................................erkek...... ..................ERKEK
3.evriş............................. 30........................................ erkek
4.gizze ............................ 25 .......................................erkek
5.milkshake......................81............... ..........................kız
6.babymom.......................42................ ........................erkek
7.sakaleynmaster..............45........................................erkek
8.eftelya...........................?...........................................erkek

Ağustos annesi mi dediniz..?? evet evet biliyoruz onları.. onlar erkek bebek doğuruyorlar kaydirigubbakcemile3

günaydın kayracım benide eklemişsin teşekkür .a.s.ben bebişimin hareketlerini çok rahat hissediyorum artık.arısı başınıza kızlar:teytey:kaydirigubbakcemile5

canım benim rica ederim tabiki zevkle ekledim.bende hissediyorum çok sık değil ama hergün aralıklarla hissediyorum.

kızlar benimde 14+2 ama ben hala hissedemedim acaba tebbelmiki bizim sıpacaık:dance: bu arada ben 2li test yaptırmadım yani doktorum gelecek ay gel 17 haftalık olacak ozmn 3 test yaparız hemde cinsiyetin kesinleşir dedi acaba ısrar edip yaptırsammıydı 2li testi?

ya bende cumartesı gunu gıdıcem dr. ma once test sonucuma almaya küçük yalıya delta hastanesıne gıdıcem oradanda dırek avicenna(çınar)hastanesıne cnm dr. inş. cinsiyetını söyler bana bu arada sanırım EVRİŞCİM cok haklısın bu konuda ya banada herkes erkek erkek demeye başladı ve olaylar tersine döndü kaynanam rüya görmüş erkek kesın dıyo bende ıkız erkek bebeğim olduğunu gördüm valla zorla pipicik cıkıcak sanırım bizimkilerde ne yapalım sağlıklı olsunda ben kız kız dedım cok ıstedım şimdi rabbim ne verırse hayırlı ve sağlıklısını versın hepimize:dance:

Selam... Saat 17:00 de ikili test randevum var 12+4 günlük hamileyim. :)
Çok heyecanlıyım inşallah bebişimde bir sorun çıkmaz. Bu arada belki cinsiyetini de öğrenirim. Hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

İSMİ .........................BHCGDEĞERİ............... ........TAHMİN....................KESİNLEŞEN

2.helin hivda .................... 15 .......................................erkek...... ..................ERKEK
4.gizze ............................ 25 .......................................erkek........................KIZ
6.babymom.......................42................ .......................erkek
7.sakaleynmaster..............45.................. .....................erkek
8.eftelya...........................?............. ............................erkek..........................ERKEK
9.fasülyeko.......................?..........................................kız..............................KIZ

CANIM FASÜLYEKO TAHMİNEN YAZDIM YANİ %70 KIZ DEDİĞİN İÇİN.GİZZE SENİNDE DOKTORUN TAHMİNEN KIZ DEDİĞİ İÇİN YAZDIM.DEĞİŞİRSE DEĞİŞTİRİRİM.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün nasılsınız.ben dün gece çok sancılandım ama bu sabah iyiyim.bu arada gizze arkadaşımızın kan değeriyle bebeğin cinsiyeti uyuşmuyor kesinmiymiş acaba.ama hayırlı olsun öncelikle gizzecim.bakalım kaçıomızınki doğru tutacak beklemek çok heyecanlı.

kızlar ikili test yaptırdım çarşamba günü sonuç alacağım.doktorlarımında kabul ettiği bir gerçekle ikili testte cinsiyet tahmini yapılıyormuş.free bhcg 50 nin altındaysa prens 50 nin üstündeyse prenses oluyormuş.allahım sağlıklı versin öncelikle.ama hem eğlenir hemde deneriz.bu arada topiğimizde şenlenir.herşeyi aynı sayfada yazınca geriye dönük okumalar zor oluyor sonra gözden kaçıyor.
öğrenenler buyrun bakalım....:nazar:

slm kızlar ben 2li testimi yaptırdım...2 li testin neresinde yazıyo freebcgh bi kan testi yaptılar bide rapor verdiler bulamdım bi türlüü ben 14 haftalık hamişim..:CüvCüv:
biri yardım etsin bana lütfen
.

maternal serum biochemistry başlığı altında free beta hcg:220,34 ıu/ı demiş...
bahsettiniz hcgh bu mu ki...buysa bundan ne sonuç çıkar yardımcı olurmusunuz ...
:emir_bebek:

benim testimde direk 45 li bi sonuç vardı seninkini anlayamadım.test yaptırdığın yerlede alakalı yazılış şekli sanırım

ayy kızlar yüzüğü ipe baglayıp avucunda döndüğü şekle göre yapılan cinsiyet tahmininyapan varmı eskilerden kalmaymış bugun ev gezmesnde bütün herkes denedi herkesin dogru çıktı kayınvalideminde dogruu çıktı üstelik butun düşük ve kürtajlarda dahil.. benimde düşen begim kızmış,bu erkek ve sonrakide yine kız olcakmış hayırlısı ..bide siz denyin bakalıım. alyansın içinden ip geçirin başkası yapsın ama size.sag avcunuzu acınve karşınızdaki kişi ipe baglı yuzugu yukarı kaldırsın eger yuzuk yuvarlak şekil çizerse kız ileri geri düz şekil çizerse erkek.. bu işlemi her seferinde yapıp yüzüğü durdurun yine yapın ama siz sallamıcaksınız yuzuk kendisi şekil alcak.. en sonn ekndi duruncaya kadar deneyin benim 3 den sonra dönmedi kaldı öylece...valla buda bi tahmin işte...saglıklı sıhhatli bebişlerimizle bir ömur versn Rabbim..

sadece bu kısmını buldum...free beta ile başlayan başka bi yazı bulamadım...
free beta hcg:220,34 ıu/ı .
bir bilen varsa yardım etsin.......
pls....

Back
X