Canım kızma ama harbiden abartmışsın. 14 kilo almışsın daha 10 haftan var ve sen 20 yi geçersin kesin. Yürüyüş falan yapmıyormusun? Bir an önce sabah enaz 1 saat akşam enaz 1 saat yürümen lazım senin.klava:
Canım benım dogru soyluyosunda oyle bı yerde oturuyorum kı tenha yerler bıraz eee yakınımda arkadas komuda yok kıme gıdım de yuruyus yapıym heebıde bılıyon hastayım oyle evde hareket yapıyorum ama napıym yaa çok hızlı kılo alır oldum senağlama bide sende fırca attın senağlama :teselli: tekım yok kımsem buralarda
yaw ben 4 kilo almıştım geçen hafta hasta olup yatınca 2 kilo vermişim bir de bulantılarım oluyor canım yemek istemiyor sizce normal mi yani 7. ayıma griyorum 2 kilo almışlığım var ve bulantılarım ilk üç ay olmadı şimdi oluyor hani diyorum karadenizlilik var ya bünye yeni mi algılıyor hammile olduğumu ehueheuheueheuhueheue
kızlarr rekor benimmm 91 olmuşum 29. haftaya girdik toplamda 5 kilo almışım bakalım kaçla bitircem. ben max 11le biter diyorum ama bakalım. ayıptır sölemesi dobişko olarak hamile kaldım da hiihihihii. seviyorum kendimi ben yaaaa
72 kilo hamile kaldım şimdi 28+5 te 74.6 kilo olmuşum...
canım okadar az kilo almayı nasıl başardın...boyuna göre kilolumu hamile kaldın yoksa:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?