2009 aralık anneleri yün seçimi

Hangi yün?

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

b_i_o

minicik1can bensanahayran
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
6.240
25
156
Ankara
arkadaşlar bir örnek örüp darülacezenin çocuk yuvasına göndereceğimiz atkılar için yün seçeneklerini ben inceledim 10 tane seçtim kendi zevkime göre, bir an önce işe girişebilmek için... yarına kadar karara bağlayalım ki haftasonu başlayabilelim diye düşünüyorum
küçük şehirlerde de bulunabilmesi için marka olarak sadece alize seçeneği koydum çünkü dağıtım ağının daha geniş olduğuna inanıyorum

1 - Marka : ALİZE
Ürün Adı: CASHMIRA BATİK DESIGN

Özellikler: % 100 Yün
100 gr. 300 mt.
Şiş No:4-6 Tığ No:3-4

2 - Marka: ALİZE
Ürün Adı: SUPERLANA KLASİK
PASTEL BATİK DESIGN

Özellikler: 25% Yün - 75% Akrilik
100 gr. 280 mt.
Şiş No: 3-4 Tığ No: 3-4

3 - Marka: ALİZE
Ürün Adı: LANAGOLD BATİK DESIGN

Özellikler: Kendinden desenli ipliğe yeni bir anlayış ve yine ÖRMEYE DEĞER bir ürün...
% 50 Yün % 50 Akrilik
100 gr. 240 mt.
Şiş No:4-6

4 - Marka: ALİZE
Ürün Adı: LANAGOLD BATİK DESIGN

Özellikler: Kendinden desenli ipliğe yeni bir anlayış ve yine ÖRMEYE DEĞER bir ürün...
% 50 Yün % 50 Akrilik
100 gr. 240 mt.

5 - Marka: ALİZE
Ürün Adı: BURCUM ÇİZGİ

Özellikler: BURCUM ÇİZGİ İLE BURCUNUZUN RENKLERİNİ GİYİN..
% 100 Akrilik
100 gr. 210 mt.

6 - Marka: ALİZE
Ürün Adı: BURCUM BEBE BATİK DESIGN

Özellikler: BURCUM BEBE BATİK İLE BURCUNUZUN RENKLERİNİ GİYİN..
% 100 Akrilik
100 gr. 210 mt.

7 - Marka: ALİZE
Ürün Adı: BURCUM BEBE BATİK DESIGN

Özellikler: BURCUM BEBE BATİK İLE BURCUNUZUN RENKLERİNİ GİYİN..
% 100 Akrilik
100 gr. 210 mt.

8 - Marka: ALİZE
Ürün Adı: MOTİF

Özellikler: %20 Yün, %80 Akrilik
100 gr. 200 mt.
Şiş No: 5-6

9 - Marka: ALİZE
Ürün Adı: ŞEKERİM BEBE BATİK DESIGN

Özellikler: 90% Akrilik, 10 % Polyamid
100 gr. 350 mt.
Şiş No.3-4

10 - Marka: ALİZE
Ürün Adı: ŞEKERİM BEBE

Özellikler: Bebekleriniz için en güzel renklerle kendinden desenli iplikleri örmenin keyfi..
90%Akrilik 10%Polyamid
100 gr. 350 mt.
Şiş No.3-4

Son düzenleme:
Yaaaaaaaaaaaaaa hepsi güzel ama DAHA FAZLA YÜN OLSA DAHA MI SICAK TUTAR KARAR VEREMEDİM

Son düzenleme:
Yaaaaaaaaaaaaaa hepsi güzel ama DAHA FAZLA YÜN OLSA DAHA MI SICAK TUTAR KARAR VEREMEDİM

yünlüleri de koydum gerçi çok içime sinmedi malum yün alerjisi diye bir şey var o yüzden bebe "yünlerinde" aslında hiç yün olmaz... akrilik de sıcak tutuyor

yünlüleri de koydum gerçi çok içime sinmedi malum yün alerjisi diye bir şey var o yüzden bebe "yünlerinde" aslında hiç yün olmaz... Akrilik de sıcak tutuyor

kaşındırabilir doğru diyorsun akıllı arkadaşım

kaşındırabilir doğru diyorsun akıllı arkadaşım

has yün nefes tıkanıklığına bile yol açabilir canım ama örgü iplerinin içindeki yünler artık teknolojiyle falan antialerjik yapılıyor bildiğim kadarıyla

annelerim, bu anket şahsi bir tercih için mi açıldı yoksa bir etkinliğiniz mi var?
ona göre konunun devam edip etmemesine karar verilecek.

bende oyumu kullandım arkıdışler
aslında 1 cok hoşuma gıtmıştı ama 100 de 100 yun yazıyo vazgectım bende
8nümaroooo kıza da erkeğede yakışır

annelerim, bu anket şahsi bir tercih için mi açıldı yoksa bir etkinliğiniz mi var?
ona göre konunun devam edip etmemesine karar verilecek.

etkinlik şöyle diyelim gerçi konuyu açan ben değilim ama çocuk yuvasına eşya yollayacağız ekstradan atkı örüp yollamayı düşündük hepsi aynı renk aynı model olsun diye bu yolu bulduk

o zaman rica etsem konu sahibi arkadaşımız ilk mesajını editleyip ayrıntılı bir açıklama yazabilir mi anket için?
sonrasında konuyu sosyal aktiviteler bölümüne taşımam gerekecek.
herkes konuyu kendi aboneliklerine eklerse konuyu takibiniz de kolay olur..

yarın 13:52 de bitecek zaten anket arkadaş ancak yarın açabilir kk yı gerek kalmayacak sanırım siz bilirsiniz uzun süreli bir olay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…