seçil nirelerde acaba
güzellik uykusundan uyanamadı mı ne
gözlrim kapanıyor ay neler oluyor bana ayol
Günaydın seçilcimmm sanada ii haftalarr a.s.
Oğluşun napıyo şekerim
ayy keşke sende eskişehirde olsaydınn.
meral sen ben ne güzel büyütürdük beraber bebeklerimzi
GÜnaydın seÇİl sen nasılsınn sanada İyİ haftalarrr
:dance:
ay ne güzell olurdu vallahihoyyytoğluş çok şükür iyi kocaman bi göbek deliğim oldu bahar benim yaa t-shirt ün altından nasıl belli oluyooo çok komiğimmm senin oğlun nasıl meral verdi mi kızı:uhm:
günaydın canımm bu haftayı bitirince en iyi ben olacağım açıkçasıı pazar günü 3 günlüğüne tatile çıkacağız..hafta biter mi dersinn:uhm:sen neler yapıyosun bu arada
nerimancım akşam geç yattım biraz sanırım onun acısı çıkıyor şimdimirmirmirmirayy meral sen çok uykucu oldum be canım tabi alıştırdın kendini patron yokken uyumaya şimdi zorlanıyorsun demi :teselli:
oy oy geldin ya opuyorumnanaktanburdayımmm canımmmmmmmmm...diğer mağazadaki personel gelmemişş sancım var diyeee cumartesi günü fazla çalıştırdımmm muhtemelen ondandırr..o mağaza ile ilgilendimm azcıkk şimdi heykeldeyimmmmmmm...
uyuma yawwww hafta yeni başladı nasıl başlarsan öyle giderrrrr
kıslarrrrr günaydınnnnnnnnnnnn...iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.a.s. bu çiçekler hepinizeeeeeeee
Oğluşun napıyo şekerim
Oğluşun napıyo şekerim
günaydın şekerimm sen nasılsınn
patlamam / patlamayızda. aralık gibi patlacaklar bizi amakaydirigubbakcemile5
en güzel işi
günaydın
biz iyiyiz peki ya sizalkisalkisalkis
bomba gibiyiz bombaaaaaaaaaa
siz nasılsınız bakem
burdayımmm canımmmmmmmmm...diğer mağazadaki personel gelmemişş sancım var diyeee cumartesi günü fazla çalıştırdımmm muhtemelen ondandırr..o mağaza ile ilgilendimm azcıkk şimdi heykeldeyimmmmmmm...
kıslarrrrr günaydınnnnnnnnnnnn...iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.a.s. bu çiçekler hepinizeeeeeeee
selam hemşom!!günaydın herkese a.s. beni de aranıza alırmısınız?
aaaa biz hepimiz güzel anneleriz bi kere şekerim hıhevetvetvetvetvet mesela bn kahvaltı hazırlıycamm şimdi. alın bebişlerinizi de bütün gebeler toplandık yapalımyiyip içip güzelleşelim .. demek isterdım ama nerde görünmüş demi hem çok yiyip içip hem de güzelleşenkaydirigubbakcemile3
burdayımmm canımmmmmmmmm...diğer mağazadaki personel gelmemişş sancım var diyeee cumartesi günü fazla çalıştırdımmm muhtemelen ondandırr..o mağaza ile ilgilendimm azcıkk şimdi heykeldeyimmmmmmm...
kıslaaaaaaaaaar ben geldim.
yemeğimizi yedik ve uykumuz geldi yine.
hepinize afiyet olsun.
selam hemşom!!
nassın gariiiii???kaydirigubbakcemile5
aaaa biz hepimiz güzel anneleriz bi kere şekerim hıhalkisalkisalkis
heykelll miiiiii ?? :1shok: :1shok: senağlama
ben de geldiiiiiiiiim
ben de geldiiiimmmmmmmmmmm Şeniz :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?